papieren rietjes

Papieren rietjes..

Naast mijn liefde voor sneakers en sokken en chocolade en kaarsen en lampjes en boeken en kleding en… Heb ik nu ook een verslaving voor papieren rietjes ontwikkeld. Ik geef de schuld aan de Hema en smoothies ; )Β  Ze zijn zo leuk! Als ik ze nu ergens zie hangen wil ik ze gelijk kopen.

Het is natuurlijk leuk om met een rietje te drinken, vooral de smoothie uit een grote beker vind ik het lekkerst met een rietje, maar ze zien er ook zo leuk uit! Je drankje ziet er gelijk leuker uit, feestelijk!

paperstrawsMijn eerste rietjes kocht ik bij de Hema en hebben jullie al een paar keer kunnen bewonderen in mijn smoothies maar nu heb ik ze ook bij Flying Tiger helemaal gevonden. Dus ben je nog op zoek? Kijk dan is bij deze 2 winkels ; )

30 gedachten over “Papieren rietjes..”

 1. Ik zie ze nu telkens vaker voorbij komen op blogs, maar ik heb nog een lading plastic rietjes staan die al zeker 5 jaar staan? hahaha Hier worden ze dus amper tot niet gebruikt, ze zijn wel gaaf om te zien…

  En weet je wie hier nog het meeste geniet van de rietjes in huis? Picasso πŸ˜› Ja echt, één van zijn favo speeltjes en heel af en toe krijgt hij een schoon rietje van mij.

  X

 2. Ik vind ze er heel leuk uitzien, alleen in gebruik vind ik rietjes van plastic toch nΓ©t wat fijner. Flying tiger heeft te gekke spullen, love it. Ja en Hema… Die is gewoon geweldig haha.

 3. Jaa zo leuk!! Ik stond met die snorrie rietjes in mijn handen van de Flying Tiger, maar heb ze toch niet gekocht. Nu heb ik spijt haha.

 4. Door jou heb ik de roze rietjes ook gehaald bij de hema, heb ze volgens mij al eens eerder voorbij zien komen. En nu moet ik vrijdag maar weer eens langs de flying tiger haha πŸ˜›

 5. ik ben bijna door mijn mega verzameling gekleurde rietjes heen…
  dan mag ik pas naar papieren rietjes kijken…
  ik vind ze leuk, omdat ze zo vrolijk,gezellig en kleurrijk zijn

 6. Ahhh super leuk! Ik moet alleen eerst nog beginnen met het maken van smoothies. Daarna komen de rietjes wel, haha.

 7. Bij smoothies gebruik ik ook altijd rietjes, meestal de effen variant, maar deze zien er inderdaad wel erg fleurig uit! Toch maar even een rondje Hema doen…

 8. Super leuk! Het maakt een simpele smoothie altijd een stuk leuker! Jammer alleen dat ze zo snel sompig worden aan de onderkant als je de rietjes te lang in je glas laat zitten.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven