paasboeket

Pasen 2016 met bloemen.

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik een nieuwe verslaving heb, misschien zelfs een nieuwe hobby! Bloemen! De afgelopen weken heb ik steeds verse bloemen in huis en ik geniet van iedere bos, iedere keer dat ik thuis kom en de bloemen zie staan krijg ik een blij gevoel, mooi wat bloemen doen ; ) Vrijdag had ik een dag vrij en haalde ik bij de Jumbo bloemen toen ik daar wat boodschapjes deed. Ik haalde 2 bosjes gerbera’s, 1 bosje takken, 1 bosje tulpen en een oudbollig boeketje bloemen.Β Daar ben ik thuis mee aan de slag gegaan.

Ik heb alle bossen uit elkaar geflanst en de bloemen opnieuw in vazen geschikt en daar is misschien die nieuwe hobby ; ) Bloemschikken! Wat een gezellig karweitje is dat en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat. Voor vandaag, om jullie nog een fijne tweede Paasdag te wensen, een kiekje van mijn boeketje.

pasen 2016 met bloemenFijne dag!!

17 gedachten over “Pasen 2016 met bloemen.”

 1. Bloemen zijn ook mooi, en ook ik haal graag bloemen in huis, ja met Picasso is dat soms wat lastig, hahahaha echt… ze staan nergens veilig en ik heb niets waar ik het op kan zetten of zo, waar ik er en zelf van kan genieten, staan ze te hoog, en Picasso ze met rust laat πŸ˜‰

  Vandaar dat ik maar begonnen ben met planten achter in de gemeente grond, hahahaha wie weet ga ik er nog wel zaad rond strooien van zomerse bloemen πŸ˜€

  X

 2. Ja ziet er super vrolijk uit! Ik heb ook wel eens van die vlagen, dan heb ik weer een paar weken verse bloemen in huis staan, maar ik laat het toch steeds weer verwateren. Die vaas blijft geweldig!

 3. Super leuk! Mooie bloemen en super leuk vaasje. Ik vind verse bloemen in huis ook echt genieten. Helaas haal ik ze veel te weinig in huis tegenwoordig. Jouw foto’s zijn trouwens echt heel gaaf!

 4. Mooie kleuren! & Wat ben ‘k gek van je vaas πŸ˜€ Maar nu heb ‘k toch wel een vraagje.. zit daar nu water in om de bloemen levende te houden? Hoe gaat dat nu met dat karton? Of heb ‘k iets gemist?

   1. Oeps, sorry, ik dacht dat ’t een karton-versie was Haha Mocht ’t een 1 April grap geweest zijn ik was er volledig in getrapt Hihi

 5. Bloemen staan altijd ontzettend leuk, vrolijk, en kleurrijk ja. Ik snap dat je een nieuwe hobby ziet in bloemschikken, lijkt mij erg rustgevend en leuk. πŸ™‚ Het enige jammere aan bloemen vind ik dat ze zo tijdelijk zijn. Planten leven net wat langer. Beste van beide werelden: planten met bloemen. πŸ˜›

 6. Dat herken ik! In september verhuisd. In ons oude huis had ik zelden bloemen staan. Nu gaat er geen week voorbij zonder verse bloemen op de eetkamer- en salontafel. Erg leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven