17 In Zo sammie

Pasen 2016 met bloemen.

paasboeket

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik een nieuwe verslaving heb, misschien zelfs een nieuwe hobby! Bloemen! De afgelopen weken heb ik steeds verse bloemen in huis en ik geniet van iedere bos, iedere keer dat ik thuis kom en de bloemen zie staan krijg ik een blij gevoel, mooi wat bloemen doen ; ) Vrijdag had ik een dag vrij en haalde ik bij de Jumbo bloemen toen ik daar wat boodschapjes deed. Ik haalde 2 bosjes gerbera’s, 1 bosje takken, 1 bosje tulpen en een oudbollig boeketje bloemen. Daar ben ik thuis mee aan de slag gegaan.

Ik heb alle bossen uit elkaar geflanst en de bloemen opnieuw in vazen geschikt en daar is misschien die nieuwe hobby ; ) Bloemschikken! Wat een gezellig karweitje is dat en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat. Voor vandaag, om jullie nog een fijne tweede Paasdag te wensen, een kiekje van mijn boeketje.

pasen 2016 met bloemenFijne dag!!

 • Morgaine
  maart 28, 2016 at 1:05 pm

  Bloemen zijn ook mooi, en ook ik haal graag bloemen in huis, ja met Picasso is dat soms wat lastig, hahahaha echt… ze staan nergens veilig en ik heb niets waar ik het op kan zetten of zo, waar ik er en zelf van kan genieten, staan ze te hoog, en Picasso ze met rust laat 😉

  Vandaar dat ik maar begonnen ben met planten achter in de gemeente grond, hahahaha wie weet ga ik er nog wel zaad rond strooien van zomerse bloemen 😀

  X

 • Anouk
  maart 28, 2016 at 1:49 pm

  Wat een mooie bloemen!

 • jackie
  maart 28, 2016 at 2:00 pm

  ik hou er ook van ♥
  en juist die zelf bij elkaar gemaakte bosjes zijn het leukste…

 • Tessa | 52druppels.nl
  maart 28, 2016 at 4:09 pm

  Ja ziet er super vrolijk uit! Ik heb ook wel eens van die vlagen, dan heb ik weer een paar weken verse bloemen in huis staan, maar ik laat het toch steeds weer verwateren. Die vaas blijft geweldig!

 • Joor
  maart 28, 2016 at 5:48 pm

  Wauw wat een toffe en mooie bloemen!!! 🙂 jij ook nog een fijne 2e paas dag! x

 • Billy
  maart 28, 2016 at 7:53 pm

  een mooi boeket!

 • Ysanne
  maart 28, 2016 at 8:32 pm

  Wat leuk! Samenstellen van bloemen is eigenlijk ook heel tof. Best lastig nog wel, maar die van jou zijn goed gelukt!

 • Nesrin
  maart 28, 2016 at 10:49 pm

  Super leuk! Mooie bloemen en super leuk vaasje. Ik vind verse bloemen in huis ook echt genieten. Helaas haal ik ze veel te weinig in huis tegenwoordig. Jouw foto’s zijn trouwens echt heel gaaf!

 • Evelyne
  maart 28, 2016 at 11:13 pm

  Mooie kleuren! & Wat ben ‘k gek van je vaas 😀 Maar nu heb ‘k toch wel een vraagje.. zit daar nu water in om de bloemen levende te houden? Hoe gaat dat nu met dat karton? Of heb ‘k iets gemist?

  • zosammie
   maart 29, 2016 at 11:03 pm

   De vaas is niet van echt karton 😉 zie dit artikel -> https://zosammieenzo.nl/originele-vaas/

   • Evelyne
    april 4, 2016 at 1:40 pm

    Oeps, sorry, ik dacht dat ‘t een karton-versie was Haha Mocht ‘t een 1 April grap geweest zijn ik was er volledig in getrapt Hihi

 • saskia
  maart 29, 2016 at 1:07 pm

  Leuk he 🙂 Ik haal zelf ook elke week nieuwe bloemen in huis en ik vind het altijd zo leuk en gezellig 🙂

 • Elaintje
  maart 29, 2016 at 1:42 pm

  Wat een leuke vaas! Toen ik nog geen katten had, haalde ik ook regelmatig bloemen in huis, maar nu kan dat helaas niet meer.

 • Roos
  maart 29, 2016 at 7:10 pm

  Bloemen staan altijd ontzettend leuk, vrolijk, en kleurrijk ja. Ik snap dat je een nieuwe hobby ziet in bloemschikken, lijkt mij erg rustgevend en leuk. 🙂 Het enige jammere aan bloemen vind ik dat ze zo tijdelijk zijn. Planten leven net wat langer. Beste van beide werelden: planten met bloemen. 😛

  • zosammie
   maart 29, 2016 at 11:01 pm

   Ja inderdaad wel jammer dat ze tijdelijk zijn en dood gaan, maar aan de andere kant houdt dat in dat je veel kan wisselen 🙂

 • Miranda Phaff
  maart 29, 2016 at 9:08 pm

  Dat herken ik! In september verhuisd. In ons oude huis had ik zelden bloemen staan. Nu gaat er geen week voorbij zonder verse bloemen op de eetkamer- en salontafel. Erg leuk!

 • Flavie
  maart 31, 2016 at 5:16 pm

  Een mooi boeket bloemen 🙂