Pasen met Blond Amsterdam

Zodra ik ze online zag wist ik het.. Die moet ik hebben! Gezellig voor bij het paas ontbijt : ) Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat ik ze helemaal leuk vind, jullie weten dat ik dol ben op Blond Amsterdam. Een gezellig uitgebreid ontbijtje kan ik ook waarderen, met Pasen nog uitgebreider ontbijten gebeurd dus al jaren en met deze mokken en eierdoppen kan het helemaal niet meer stuk!

blondamsterdam paasmokHeb ik al gezegd dat ik gewoon een zwak heb voor Blond Amsterdam? Kijk nou hoe leuk!! Ik heb nog even getwijfeld in de winkel over de bijpassende ontbijtbordjes..

happyeasterBAMaar die heb ik wijs laten staan.. Het heeft natuurlijk ook allemaal een prijskaartje.. Uhu uhu. Misschien dat ik ze later nog kan toevoegen aan mijn collectie ; )

pasen met blond amsterdamMaar mennnn ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe aanwinsten!
Scoor hier jouw Blond Amsterdam servies!

20 gedachten over “Pasen met Blond Amsterdam”

  1. blond blijft gewoon heel erg leuk…
    ik gebruik de eierdopjes ook wel eens als shotglaasjes, gewoon omdat ze vrolijker zijn
    Heel veel plezier met deze toevoeging

  2. Ik zag ze gisteren in de V&D zijn idd helemaal geweldig! Zonde dat je ze eigenlijk alleen voor pasen kan gebruiken πŸ˜‰

  3. uitbreiden kan nog altijd, je zet wat je wil in je verlanglijstje. Voor verjaardagen, Valentijn, Kerst en Nieuwjaar. En later voor Moederdag.

    πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven