Piña Colada

Piña Colada outfit, alcohol vrij ; )

Toen de zomer in zicht kwam spotte ik dit jurkje bij Sans Online en was direct verkocht. Niet omdat ik liters Piña Colada drink, maar omdat ik de ananas op het jurkje zo leuk vond. Ik bestelde het jurkje samen met wat shirtjes en vervolgens belanden hij in de kast. Afgelopen weekend trok ik het jurkje eindelijk eens aan.

Piña Colada jurkje.

Het Piña Colada jurkje is van the Only, (ja net als dat bloemen jurkje) maar ik bestelde deze bij Sans Online. Zoals ik al zei, ik viel voor de ananas print op de donker blauwe stof. Gewoon simpel maar toch zomers vrolijk. Ook het model van het jurkje, een simpel t-shirt model, sprak me aan. Ik bestelde het jurkje in mei en droeg het voor het eerst afgelopen weekend. Jullie kunnen zelf wel uitrekenen hoe lang het jurkje in de kast heeft liggen wachten. Best ernstig lang eigenlijk! In mei had ik nog melk fles benen en wilde deze niet tonen aan de buiten wereld. In juni ook nog niet.

Piña Colada outfit

In juli gingen we op vakantie naar Lesbos, uitgelezen kans zou je denken. Dat dacht ik ook, daarom ging het Piña Colada jurkje mee de koffer in en daar bleef het in Lesbos ook in liggen. Het jurkje heeft een dikkere stof dan ik in eerste instantie dacht, het is geen t shirt stof, meer een sweater stof. Veel te warm voor Lesbos! Het jurkje kwam dus weer ongedragen in mijn kast in Nederland terecht. Ik hoef jullie denk ik niet te vertellen hoe stralend slecht onze Nederlandse zomer was. Het was gewoon een poep zomer en het jurkje bleef nog langer ongedragen in de kast liggen. Gelukkig was het afgelopen weekend eindelijk eens zonnig en warm genoeg voor blote benen en ik trok zondag ochtend het jurkje de kast uit.

Piña Colada jurkje

jurkje zosammieenzo

Tommy en ik wandelden ongeveer 10 kilometer zondag en ik was er na die 10 kilometer helemaal klaar mee. Pijnlijke liezen en met dorst als een malle liepen we het centrum van Nijmegen in voor wat te drinken en stopten even voor wat outfit foto’s. Vandaar dat ik vandaag eindelijk mijn gekochte Piña Colada jurkje aan jullie kan showen. Gekocht in mei, hij is bijna vintage ; ) Ik draag het jurkje met mijn blauwe All Stars, nog een voordeel van dit vrij basis jurkje, lekker simpel te combineren! Oh en 10 kilometer wandelen op hakken zag ik sowieso niet zitten ; ) 

7 gedachten over “Piña Colada outfit, alcohol vrij ; )”

  1. Kan me wel voorstellen dat zoiets veel te warm is als het van sweaterstof is. Ach, dan maar in de herfst dragen toch? Vind het sowieso wel een kleurtje voor de herfst eigenlijk.

  2. Oeh ik vind het juist wel heel tof dat het een sweaterstof is, oke niet goed voor vakantie maar wel leuk dat je deze in de herfst nog aan kan. Ik vind het een ontzettend leuk jurkje die je ook nog eens heel goed staat!

  3. Lijkt me wel een ideaal jurkje voor het Nederlandse weer 😉 zomers maar toch warm haha! Je hebt hem leuk gecombineerd hoor, ik vind dat alles wel kan met All Stars dus een excuus hoef je niet te maken!

  4. Nu herfst, legging eronder of zo, en hop, je kunt hem tot diep in de winter door dragen, staat je goed. Vestje of jasje erover, je hebt ook winter en herfst jurkjes 😉

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven