10 juni

Pizza’s, Fiat modellen en Pussy Lounge

Tommy heeft weer goed last van zijn nek hernia, de paracetamols gaan hier hard. We zijn uit eten geweest en hebben veel films gezien. Afgelopen zaterdag was ik dansjes aan het doen in Breda en zondag was ik vooral lui. Ik kwam pas om 12 uur mijn bed uit en was blij met de airco in huis op deze benauwde dag. Ik neem jullie weer even mee in mijn afgelopen dagen. Even bijkletsen vandaag.

sammie juniHet weekend dat Tommy weer thuis was na een week werk in Berlijn was een erg rustig weekend. Tommy heeft weer ontzettend veel last van zijn nek (hernia) en heeft veel pijn, nog steeds helaas. Dagelijks gaan er wel wat paracetamol door heen. Het lange pinkster weekend hebben we veel films gekeken en hebben een stukje gewandeld. Tijdens het wandelen kwamen we een tour tocht Fiats tegen, oude en nieuwe modellen. Erg leuk om te zien! Ook wandelde we vorige week nog een keer een uurtje in de avond over de bruggen in Nijmegen. Even een frisse neus halen. Donderdag avond ging ik naar de kapper voor een korte coupe. Daarna zijn Tommy en ik uit eten geweest bij de Pizzabakkers. De pizza’s waren heerlijk en ik ging ook nog voor een chocolade mini pizza als toetje. Rollend naar huis ; ) Ik maakte een lift selfie op mijn werk vrijdag en ben weer helemaal happy met mijn haar. Het bloggen en blogjes lezen stond weer op een laag pitje, ik doe mijn best om alles te lezen bij jullie! Reageren schiet er alleen wel eens bij in, gewoon tijd te kort.

juniVrijdag avond keken we weer een filmpje en zaterdag vertrokken we in de middag naar Leerdam. Ik ben vanaf daar met 3 vriendinnen naar Breda vertrokken en Tommy ging met de vriend van 1 van deze dames terug naar Nijmegen. Ik was zo blij dat het heerlijk weer was zaterdag, eindelijk geen regen meer! Wij stonden namelijk in Breda in de buiten lucht te dansen op Pussy Lounge. Het was een super gezellige middag en avond en ik heb weer genoten van de hele dag dansjes doen op hardstyle muziek. Het laatste festival wat ik bezocht was in 2013, het was weer als van ouds genieten! Halverwege de dag kocht ik er een petje omdat mijn haar met al dat gespring en die warmte in stortte. De schuimhanden die uitgedeeld werden op het festival werden zondag door de kleine van mijn vriendin met plezier in gebruik genomen. Ik was zondag vooral lui! Ik gaf de plantjes water (ze staan er zo vrolijk bij op het balkon) en deed wat wasjes. Mijn cactus begint een rare vorm aan te nemen, ik denk dat ik hem maar eens moet gaan verpotten. Maandag avond hadden we geen zin in koken en bestelde spare ribs, deze zijn altijd zo lekker!

Vandaag weer aan het werk, vrijdag moet ik naar de tandarts en verder hebben we geen plannen voor aankomend weekend. Gewoon lekker rustig aan chillen. Hoe is het met jullie?

11 gedachten over “Pizza’s, Fiat modellen en Pussy Lounge”

 1. Dat klinkt zeer pijnlijk inderdaad, is Tommy als eens bij een osteopaat geweest? zo niet, specialist in dit soort zaken, die heeft mij ooit ook eens heel goed geholpen, zelfs bij hernia kunnen ze heel goed adviezen geven en eventueel de pijn verlichten. Gratis tip of advies ๐Ÿ˜‰

  Heerlijk toch dat je zo lekker druk bent, heb ik ook, het is dat ik een reportage had waar ik een ruime week mee heb kunnen vullen, vorig weekend, weg geweest, bij thuiskomst meteen zoveel blogs gemaakt in anderhalve dag, was toch weekend, dat nu de laatste staat voor nu, hahaha Ingepland ๐Ÿ˜‰ Gelukkig kon ik het ook wel wat bijhouden qua blogs, bij mij zijn er velen ineens spoorloos verdwenen ook, zeg ik er ook even bij.

  Ik heb genoten van al je foto’s en ik zeg, geniet lekker verder samen en beterschap voor Tommy! Pijn is soms fijn, maar in dit geval…

  X

  1. Tommy loopt nu bij de fysio en heeft vrijdag een telefonisch consult met de neuroloog waar we al eens eerder zijn geweest. We wachten het maar af, maar het zal me niet verbazen als hij onder het mes moet aangezien hij wat kracht lijkt te verliezen. Ik geef de beterschaps wensen uiteraard door! Dankjewel! Kom gauw weer even bij je lezen!

 2. Vervelend zeg dat hij weer zo veel last heeft. Lijkt me ook echt geen pretje. Je haar staat je wel weer helemaal top! Leuke foto’s!

 3. Heerlijk he, dansjes doen op festivals? Vind ik altijd super dagen ๐Ÿ™‚ Vervelend dat Tommy zoveel last heeft joh, hopelijk trekt dat snel weer een beetje bij!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven