HKliving vaas

Plaids, huis en tuin, Instagram, trompet en carnaval.

Gewoon even een klets blogje, dat is alweer een eeuwigheid geleden! De blogjes die online komen zijn veelal geen persoonlijke verhalen, tenminste niet over het persoonlijke leven. Het gaat meestal wel over ons huis of over onze tuin, maar gewoon even lekker kletsen gebeurd niet vaak meer. Bloggen blijft een hobby die een beetje voort sluimert, maar Insta is de grootste hobby geworden. Net als ons interieur, ik ben er graag mee bezig : )

Huis & tuin

In huis hebben we weer het 1 en ander veranderd. We hebben 2 muren geschilderd, we hebben de metalen wandrekken weggehaald en we hebben inmiddels gordijnen! Wat een genot is dat zeg! Ik schrijf er nog een aparte blog over, maar man, wat zijn we daar blij mee! Verder hebben we op dit moment vooral veel plannen voor de tuin. Daar schreef ik al eerder over in deze blog. Ik wil zo graag de lelijke schutting achterin de tuin weg werken en meer planten aanplanten! De schuur ligt inmiddels als bouwpakket in de tuin en we wachten op fatsoenlijk weer zodat we die kunnen gaan plaatsen. Zal zo fijn zijn om eindelijk een schuur te hebben! Eindelijk een beetje overzichtelijk gereedschap opbergen. De badkamer beneden weer als badkamer laten functioneren ipv schuur. We kunnen niet wachten!

Nieuw in huis.

Niet alleen de gordijnen zijn nieuw in huis, ik heb ook een super toffe kandelaar van HKLiving voor mijn verjaardag gekocht en ook het groene plaid wat al tijden op mijn verlanglijst stond ligt hier nu. Van een vriendin kreeg ik een cadeaubon van fonQ, die heb ik uitgegeven aan een super toffe groene vaas van HK. Die heeft een plekje gekregen naast de tv kast, ben er zo blij mee. Die vorm van die vaas is toch waanzinnig?! We hebben ook een nieuw poster wandje gemaakt bij de eethoek en we hebben nieuw beddengoed. Dit kreeg ik voor een samenwerking op Insta van Happy Dekbed. Over samenwerkingen gesproken, ik kreeg van Ookinhetpaars.nl dit Klippan plaid toegestuurd. Het is van 100% lamswol en super dik. Echt een aanwinst voor de koude avonden op de bank en blauw is altijd goed, kan overal : )

Klippan plaid

Over Instagram

Instagram is een grotere hobby geworden dan bloggen. Dat komt toch vooral door het visuele. Foto’s maken en filmpjes, daar haal ik veel plezier uit. Waarbij blogs nog maar mondjes maat reacties komen, is er op Insta veel meer een online community. Mensen die je volgen en ook echt reageren op je posts. Zo ontstaan er soms spontane gesprekjes die kei leuk zijn, maar krijg je ook een beetje een band met mensen. Ook al heb ik ze nooit in het echt ontmoet, ik heb een hoop vaste volgers die altijd een reactie achter laten en die ik ook trouw volg. Zo leer je elkaar toch kennen. Voelt als een grote kennisen groep waar je toch dagelijks een kijkje in elkaars leven neemt. Dat vind ik prettig, dat contact. Tegelijkertijd kan ik al mijn foto’s van ons interieur er kwijt en zijn er veel gelijkgestemde die net zo graag interieur foto’s maken en delen. Zo heb je toch een beetje het idee dat je je foto’s niet alleen maar voor jezelf maakt. Daaronder dan vaak een persoonlijk kort berichtje. Dat is leuk, of dat vind ik errug leuk. Mocht je mij willen volgen, je vind mij hier.

Hoe het met mij gaat?

Ik ben dit weer zooooooo zat! Echt, de winter vind ik altijd een vreselijke periode en hij duurt altijd veel te lang. Dat grijze, natte weer wat maar niet op wil houden. De kou en de regen, ben er zo klaar mee! Ik wil gewoon zonder jas naar buiten en genieten van een warme zon. Met de korte broek aan in de tuin klussen. Alle bomen en planten weer groen zien worden, dat mis ik echt! Ik heb met dit weer en de donkere dagen nergens zin in. Weinig energie, ik kom moeilijk uit bed als de wekker gaat en ik wil gewoon warme lucht die niet droog is! Sinds januari heb ik zo’n enorm droge huid dat het er nu naar uit ziet dat ik een soort eczeem heb. Heb nu een shampoo en zalf van de huisarts gekregen. Alleen daarom heb ik dit jaar een nog grotere hekel aan de winter gekregen. Ik durf mijn haar op het moment niet te verven omdat mijn hoofdhuid zo intens droog is. Daardoor heb ik enorme uitgroei, met als toppunt voorop mijn hoofd een hele grijze / witte lok. Wat dat betreft ben ik dus niet blij. Verder wel. Ik ben super gelukkig in ons huis, met Tommy, met ons sociale leven en met hoe het leven verder nu loopt.

collage fotos sammie20233

Limburgs Carnaval & trompet.

We hebben onze eerste Limburgse carnaval meegemaakt in het dorp hier. Nu heb ik bijna mijn hele leven carnaval gevierd, maar dat was in Gorinchem. Hier in Limburg gaat het iets anders, hier doet echt iedereen gewoon mee! Het was mega druk en mega gezellig! We zijn met onze nieuwe en oude buurtjes geweest en ik heb een top dag gehad! Het was één groot feest in het dorp naast het onze en nu wil ik volgend jaar gewoon de hele carnaval hier mee vieren. Ik heb de optocht bij ons in het dorp gemist omdat ik moest werken, maar dat gaat volgend jaar niet gebeuren. Ik wil deze happening hier mee maken volgend jaar. Ik raakte met de carnaval aan de praat met een dweilorkest. Dat is wat ik doe op feestjes waar ik alcohol drink ; ) kletsen met mensen die ik niet ken : D Daardoor gaat Tommy nu op trompet les. Hij wil al trompet leren spelen sinds zijn 18e ofzo en dankzij deze super leuke mensen die al spelen, gaat hij nu op les. Wie weet, als hij een beetje talent heeft speelt hij volgend jaar wel mee tijdens de carnaval. Hoe tof zou dat zijn : D

12 gedachten over “Plaids, huis en tuin, Instagram, trompet en carnaval.”

  1. Gezellig zo’n kletsblogje! Ik ben ook zo toe aan lente, gelukkig was het weekend een fijn voorproefje. Nu weer nat helaas..

  2. Altijd leuk om zo even een inkijkje in je dagelijkse beslommeringen te krijgen! Ik ben juist een stuk minder actief op Instagram geworden, merk toch dat dat algoritme mij dwars zit en dat ik daardoor minder foto’s plaats dan voorheen. Toch blijf ik het leuk vinden dus misschien gewoon eens een grote opschoning houden. En ja, de winter en dit prutweer… ik ben er net als jij helemaal klaar mee. Ik wil naar buiten, de zon op mijn snufferd voelen en mij gewoon weer mens voelen.

    1. Dat algoritme kan mij ook met regelmaat storen, maar wil mij er toch niet door laten beinvloeden. Dat probeer ik in iedergeval 🙂

  3. Wat is jullie huis mooi! En super leuk dat je een paar items hebt gekregen met samenwerkingen 🙂 Ik ben ook zoooo toe aan lente, ben de winter echt zat. Nog heel even en dan is het zover!

  4. Ik merk de laatste weken dat vooral mijn handen echt super droog zijn geworden. Dat heb ik dus normaal niet zo snel en nu zit ik elke dag handcrème te smeren alsof mijn leven er van af hangt :p
    Toffe plaid! Je interieur ziet er echt super mooi uit!

  5. Wat een heerlijke blog. Wat hebben jullie een mooi huis ook! Ik ben ook wel toe aan de lente… dit sombere weer duurt nu allemaal een beetje te lang.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven