plant rebelz

Plant Rebelz, nieuwe groene webshop!

Er is weer een nieuwe planten webshop online, jeej! Ik had de Insta pagina van Plant Rebelz al gezien en toen zag ik dat ze met een aantal dagen de webshop zouden lanceren. Ik ben ze gelijk gaan volgen op Instagram en Facebook en was zeer benieuwd hoe de webshop er uit zou gaan zien. Inmiddels had ik ook met ze gemaild en mocht ik een plant uitkiezen! Daar ging mijn planten hart wel van springen ; ) 

Plant Rebelz. Nieuwe planten webshop!

Dat er mensen zijn die het initiatief nemen om een nieuwe webshop te openen vol groene planten, die kan ik alleen maar aanmoedigen. De website Plant Rebelz is online sinds vorige week en de webshop ziet er prachtig uit! Ze hebben een stoere look en de website werkt als een zonnetje. Het planten aanbod is net zo stoer! Ik mocht een plant uitzoeken in de webshop voor deze blog en twijfelde even tussen de Cheeky Bastard en de Cool Rebel, maar ging uiteindelijk voor de Wicked Weirdo. Ja, de planten bij Plant Rebelz hebben toffe nick names!

plantrebelz.nl

Ze verkopen bij Plant Rebelz niet alleen planten, maar er zijn ook terrariums en stekjes van leuke planten verkrijgbaar. Je kan er gelijk een mooie plantenpot uitkiezen of een cadeau kaart om iemand anders blij te maken! De Rebelz hebben ook posters en kaarten uitgebracht die je kan vinden bij de goodies op de website. Ik koos bij Plant Rebelz voor de Alocasia Baginda, beter bekend als de “Dragon Scale”. Ik ben verliefd op zijn bladeren en stoere uiterlijk. Deze plant zou toch zo uit Jurassic Park kunnen komen?!

Duidelijke website met handige tips.

De plant kwam netjes verpakt binnen in een grote doos waar de pot stevig vast stond in de bodem. Binnen in de doos zat ook een kaartje met verzorgingstips in de vorm van icoontjes. Op de website kan je meer tips vinden over de verzorging van je planten. Op de pagina verzorgingstips staat een legenda met alle icoontjes die ze hebben. Zo kan je snel terug vinden wat jouw nieuwe plant nodig heeft. De planten staan ook op alfabetische volgorde op de pagina genoemd en iedere plant heeft een uitgebreide ‘gebruiksaanwijzing’. Zo kan het eigenlijk niet meer mis gaan met je nieuwe groene Rebel ; ) Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe plant en ga hem een mooi plekje geven in huis. Hij past hier prima in onze mini jungle!

Dragon Scale alocasia

Heb jij al een kijkje genomen op de website van Plant Rebelz?

5 gedachten over “Plant Rebelz, nieuwe groene webshop!”

  1. Dat ziet er goed uit, alleen ben ik niet zo van online bestellen, en zeker met planten, ik weet het niet, jij hebt het er al vaker over gehad, maar ik ga liever zelf naar de winkel, en zoek het dan zelf uit, de volle plant, mooie plant, die ene die mij roept, en exact past voor de plek waar ik hem of haar wil hebben. Vorm, grootte… ik wil ze zelf zien en voelen en uitzoeken. 😀

    X

    1. Het zelf uitkiezen in een winkel is natuurlijk super leuk, vind ik ook hoor! Maar er zijn altijd planten die ik hebben wil die wat specialer zijn en in ons tuincentrum dan niet te vinden zijn. Planten webshops vind ik een uitkomst 🙂

  2. Wat een handige website voor platen te kopen. Is altijd super om op te kijken. Ik zelf ga meestal naar de tuincentra. Ook om wil als.ik iets leuks zie dat ik dat mee kan nemen. Ik zelf ben een beetje kieskeurig in planten. Vooral omdat ik soms niet echt weet wat ik dan ga mee nemen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven