Plantaardig

Plantaardig Middelburg, planten hotspot!

In onze laatste vakantie week zijn wij samen een dagje naar Middelburg geweest. Het was weer tijd om toerist in eigen land te zijn en dit keer stond Middelburg in Zeeland op mijn lijstje. Middelburg was trouwens prachtig, maar er was één winkel in het bijzonder die mijn aandacht trok! Plantaardig is een groene hotspot die je niet mag missen als je in Middelburg bent!

Plantaardig Middelburg.

Plantaardig is een plantenwinkel in Middelburg. Niet zomaar een plantenwinkel maar echt een prachtige zaak vol groen! Een winkel waar je als plantenliefhebber je hart kunt ophalen en je bankrekening kunt legen ; ) Dat laatste heb ik trouwens niet gedaan. Ik had er graag een plant gekocht, maar aangezien wij nog de hele dag door Middelburg zouden struinen leek me dat niet handig. Niet erg, heb ik nog een reden om nog eens terug te gaan! Je vind Plantaardig op Zusterstraat 10, in Middelburg.

planten hotspot

Middelburg Plantaardig

plantenwinkel Middelburg

Plantaardig plantenhotel!

Plantaardig Middelburg is niet alleen een winkel met enorm veel keuze, het is ook een plantenasiel en plantenhotel. Heb jij geen oppas voor je planten tijdens je vakantie? Wil je buurman de plantjes wel in de gaten houden maar verzuipt hij ze ieder jaar? Dan ben je bij Plantaardig aan het juiste adres. Kijk op de website voor de mogelijkheden. Mensen die hun plant naar het plantenasiel brengen, mogen ‘m inruilen voor een nieuwe. De “asielplantjes” die weer met liefde opgelapt zijn, kunnen voor een zacht prijsje gekocht worden door een nieuwe plantenvriend. Verder ruilen en verhuren ze ook planten bij Plantaardig.

plantaardig Middelburg

plantaardig plantenwinkel

Het was vooral een feestje om door de winkel van Plantaardig te wandelen. Het is er zo mooi groen en vol! Ik heb mijn ogen uitgekeken en kan alleen maar hopen dat er hier in de regio ook zo’n prachtige stadstuinwinkel zijn deuren opent. Bij Plantaardig verkopen ze (kamer)planten, stekjes, bloemen, terracotta potjes, biologische zaden, gereedschap en groene terrariums. Bij Plantaardig Middelburg kun je ook workshops volgen of een kinderfeestje geven. Het is echt een groene hotspot! Waarom ik steeds Plantaardig Middelburg zeg? Ik volg ze op Instagram en daar vind je Plantaardig onder die naam : )

Hebben jullie in de stad ook zo’n prachtige planten winkel?

Plantaardig Middelburg

4 gedachten over “Plantaardig Middelburg, planten hotspot!”

  1. Kijk, dat concept van hotel…. oppas voor je plantjes, dat is een gat in de markt denk ik!

    Ziet er gaaf uit, ben wel in Middelburg geweest, maar direct op visite, je weet wel, bij iemand naar binnen, en direct weer op de trein aan het einde van de dag… nou goed.. nu kom ik er niet meer. Jammer!

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven