Plantenpot met pootjes

Plantenpot op poten, die loop echt niet weg.

Het is een trend, de bloempot op pootjes. Ik vind het een leuke trend! Zelf heb ik 3 bloempotten met pootjes en er staat hier ook een plantenpot op poten. Het verschil wat mij betreft is dat een pot met pootjes uit 1 deel bestaat. De bloempot op pootjes is een pot in een standaard. Hier verschillen de meningen over, dit is puur mijn mening ; ) Beide varianten zijn leuk!

Plantenpot met pootjes.

Ik ben zelf vooral verliefd op de plantenpot met pootjes. Dat de poten en de pot één geheel zijn. Dat is ook de reden dat er hier in huis 3 te vinden zijn. Toevallig ook alle 3 van hetzelfde merk, de kleuren zijn alleen anders. Ik was gewoon verliefd op deze pot en kocht er eerst 2 voor in de keuken. Later toen ik weer eens bij Intratuin liep zag ik dezelfde pot met donkerblauw en ook die kon ik niet laten staan. Ik vind ze geweldig. Het zijn maar kleine pootjes, maar ze zijn er wel ; ) Deze potten met pootjes vind ik ook tof.

Plantenpot op poten

1. House Doctor zwarte aluminium bloempot 2. Gele bloempot. 3. Pot van HKliving. 4. Countryfield bloempot gespot bij Intratuin 5. Ook deze blauwe pot gezien bij Intratuin. 6. Bij VTwonen deze bloomingville terracotta bloempot. 7. Set van 3 zwarte metalen bloempotjes de website van AtHomeLiving.

Plantenpot op poten.

Wij hebben er één op de grond staan. De plantenpot op poten heeft een houten standaard en een betonnen pot. De cactus lijkt er wel tevreden in te zijn. Ik vind de plantenpotten op een standaard een handige manier om wat hoogte verschil te krijgen. Zo kunnen kleinere planten ook in de spotlight staan. De hogere varianten zijn ook weer handig voor hangplanten.

plantenstandaard

1. De MOOS Plantenstandaard 2. Een set van 3 van het merk MOOS 3. De Up. Hoort eigenlijk niet in dit rijtje, de poten zitten vast aan de pot, maar toch. Erg leuk die groene kleur! 4. Brons! Pot gespot bij VTwonen. 5. Stoere standaard van Nordal Dieter 6. Bij de Leenbakker deze pot met houten poten. 7. Bloomingville bloempot 8. Zwarte bloempot op standaard. Verkrijgbaar bij Intratuin. Ook van het merk Moos en de hoogste plantenstandaard in dit rijtje, 71,5 cm hoog!

Heb jij een bloempot op poten in huis?

6 gedachten over “Plantenpot op poten, die loop echt niet weg.”

  1. Mag ik jou vanuit ervaring wat mee geven? Plantenpotten op pootjes, hoog of laag, die maar 3 poten hebben? NIET DOEN! Als die top zwaar worden aan 1 kant, vallen ze (logisch?) heel erg makkelijk om… of je daarop zit te wachten? Kies dus altijd voor 4 poten minimaal, of zoals ik hier zie, super stabiel all the way, gedragen ….. weet niet hoe je dat noemt… Ik heb hier nog een bloempot met 3 pootjes, maar kijk ook naar een vergiet met 3 pootjes/knoppen, hoe makkelijk dat omvalt eventueel…

    X

  2. PS, ik krijg telkens een technische fout te zien als ik op post comment heb geklikt… klik ik dan nog een keer, krijg ik te zien dat ik dubbel wil posten, er is iets niet goed…

    X

  3. Een tijdje geleden zag ik in een interieurzaakje een standaard van Ferm Living en die staat nog op ons wensenlijstje. Jouw suggesties vind ik ook mooi!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven