11 In Interieur inspiratie

Poster van stad Nijmegen, nieuwe aanwinst!

poster van stad

In de week dat we druk waren met dozen inpakken en Tommy met zijn vader aan het schilderen was in ons nieuwe huis bestelde ik online een poster. Ik wilde Tommy verrassen met een kleinigheidje voor ons nieuwe huis. Zijn liefde voor Nijmegen is groot en het centrum uitgaan deed hem een mini beetje pijn. Om in de woonkamer wat van Nijmegen centrum terug te laten komen besloot ik een poster van stad Nijmegen te bestellen.

Poster van stad.

Ik had posters en kaarten al vaker online voorbij zien komen en vond het altijd al een gaaf item voor in huis. Bij blogger Northflix had ik een artikel gelezen over een webshop die gave posters verkocht en sindsdien zat het idee in mijn hoofd. Ik zocht de webshop Studio216 weer op via mijn telefoon en bestelde stiekem de poster van stad Nijmegen. Het bestellen ging gemakkelijk en ik wist gelukkig al welke maat ik wilde hebben. Ik had eerder al grote lijsten besteld via de Hema, Tommy had ik verteld dat daar foto’s in zouden komen. Deels is dat ook waar, maar voor 1 lijst in de woonkamer had ik een ander plan.

map van Nijmegen

Na de verhuizing kwam de poster binnen in een mooie stevige verpakking. Precies op tijd want we hadden net de dag ervoor de lijsten klaar gezet op een lijsten plank. Ik pakte de poster uit, deed hem in een lijst en toen mocht Tommy eindelijk zijn verrassing zien. Zijn reactie was beter dat ik verwacht had. Hij is er super blij mee en vind de map van Nijmegen ontzettend gaaf. Ik vind de poster van stad Nijmegen ook ontzettend goed gelukt en heb inmiddels een kleinere variant van Gorinchem besteld. Ik vind het een gave persoonlijke blikvanger geworden en hij staat erg mooi in onze woonkamer.

Misschien dat er nog wel een keer 1 bij komt van Italië, lijkt me ook wel erg leuk. We hebben daar 2 heerlijke vakanties gehad en we zijn nog op zoek naar iets moois voor de slaapkamer. Ik speel nu met het idee om een grote kaart van het land Italië op de één of andere manier in de slaapkamer te verwerken. Of misschien 2 kaarten van onze vakantie landen. Italië en Griekenland. Dat is nog iets om over na te denken. Voor nu ben ik heel blij met het resultaat in de woonkamer met de poster van Nijmegen.

 • Marije
  december 15, 2017 at 7:23 am

  Leuke verrassing! Ik vind die kaarten zooo mooi!

 • Trees
  december 15, 2017 at 11:13 am

  Heel apart en inderdaad een blikvanger!

 • Rowan
  december 15, 2017 at 12:03 pm

  Wat een gave poster! Ik heb zoiets van New York en er komen nog steeds fijne herinneringen naar boven als ik ernaar kijk.

 • Saskia
  december 15, 2017 at 9:49 pm

  Ja tof. Ik heb er eentje, een kleine variant van Londen. Nog steeds zo blij mee<3

 • Sheila
  december 16, 2017 at 12:34 am

  Erg leuk. Ik wil dat ook wel van Arnhem. Mooie blikvanger.

  • Nesrin
   december 17, 2017 at 10:02 pm

   Heel mooi! Ik zou zo een kaart van Arnhem willen hebben.

 • Els
  december 16, 2017 at 10:53 am

  Ik vind deze posters echt zo mooi :-). Erg leuk cadeau!

 • Wanda
  december 16, 2017 at 4:50 pm

  Leuk idee zo’n kaart! En ja, als aandenken aan zijn geliefde stad natuurlijk een leuke verrassing voor je vriend!

 • Marieke
  december 16, 2017 at 5:16 pm

  Haha wat een leuke sneaky verrassing! Ik vind dit soort posters echt zo tof! 😀

 • Yvonne
  december 18, 2017 at 8:56 pm

  Echt gaaf! Ik heb er ook weleens naar gekeken. Zelf heb ik heel lang hartje Breda gewoond en ik ging ook met pijn in mijn hart weg uit de stad. Maar het voelt een beetje gek om nu niet meer in Breda te wonen en dan toch nog stug vast te blijven houden aan de poster, hihihi.

  • zosammie
   december 18, 2017 at 11:12 pm

   Wij hebben nu wat van beide haha we wonen nog steeds in Nijmegen alleen niet meer in het centrum en ik heb een klein beetje Gorinchem in huis gehaald. Ben met beide erg blij 🙂