Present Time decoratie

Present Time decoratie.

De webshop Skandinavien.NL ontdekte ik door Instagram. Ik zag een keer een foto van ze voorbij komen en besloot een kijkje te nemen op hun website. Ik had al snel wat artikelen in mijn digitale winkelmandje zitten. Het is echt zo’n webshop waar ik blij van wordt en ik ontdekte er het mooie merk Present Time! Ze hebben trouwens ook een winkel in Middelburg, dat is een beetje ver rijden voor ons, maar als we de stad weer eens bezoeken ga ik er zeker even een kijkje nemen. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe Present Time decoratie.

Swirl kaarsen

Ik spendeer best wat tijd op Instagram. Is toch wel tot een grote hobby uitgegroeid en niet alleen kan ik er mijn eigen ei kwijt, ik doe er ook veel inspiratie op. Wat ik ook zo leuk vind van Insta is dat je er nog eens wat nieuwe winkels en merken ontdekt. Zo kwam ik terecht op de webshop Skandinavien uit nieuwsgierigheid na een Instagram post. Mijn zoektocht naar mooie swirl kaarsen liep al een tijdje. Niet omdat je ze nergens kunt krijgen, maar vooral omdat ik betaalbare kaarsen wilde hebben. De meeste swirl kaarsen die ik online tegen kwam waren best prijzig. Tijdens mijn rondje neuzen op de webshop van Skandinavien kwam ik deze Swirl kaarsen tegen en de prijs beviel me wel. Ik besloot gelijk 3 setjes van 3 kaarsen te bestellen. De Swirl dinerkaarsen zijn per drie verpakt op kleur en hebben 3 verschillende tinten. Ik koos voor 2 setjes van 20cm lange kaarsen in blauw en grijs tinten en een setje met drie groene kaarsen van 25cm lang. Hier wilde ik het eigenlijk bij laten, maar ik besloot nog even verder te neuzen op de webshop en toen viel mijn oog op een ornament.

webshop Skandinavien

Present Time decoratie.

Ik was gelijk verliefd en ik weet het, dat zeg ik vaker, maar dit was anders. Zonder zweverig te klinken, ik kon mijn ogen gewoon niet van het ornament afhouden. Het beeld sprak mij ontzettend aan. Ik koop eigenlijk nooit beeldjes / ornamenten. De keren dat we zoiets soort gelijks hebben gekocht is op 1 hand te tellen. De Karé Monkey is ook wel een beeld, maar dat is een herkenbaar iets en is voor ons ook een souvenir. We kochten de astronaut monkey tijdens onze stedentrip naar München. Dit zwarte ornament van het merk Present Time is totaal anders, maar ik moest hem gewoon hebben. Ik bestelde de kaarsen en het ornament en sloot snel de website voordat ik nog meer toffe dingen zou zien ; ) Ondertussen ging ik op google eens op zoek naar het merk Present Time en ontdekte ik dat het een Nederlands label is met een Deense CEO. Inmiddels is Present Time het moederbedrijf van drie merken, ook Karlsson en Leitmotiv vallen onder Present Time en liggen hun producten in meerdere winkels. Het hoofdkantoor zit in Almere, in ons eigen kikkerlandje, maar ze zijn actief in meer dan 80 landen. Toen ik dit allemaal las op hun website was ik eigenlijk vooral verbaasd dat ik ze nu pas had ontdekt.

Skandinavien bestelling

Skandinavien bestelling, een feestje!

Mijn bestelling kwam vrij snel binnen en het was echt een cadeautje om de doos uit te pakken. Niet alleen omdat ik wist wat er in zat, maar ook vanwege de verpakking. Ieder product was apart ingepakt met prachtig cadeau papier. Vind het echt heel tof dat een winkel zoveel aandacht besteed aan een online bestelling. Alleen daarom al ga ik hier zeker nog vaker bestellen! De kaarsen zijn heel mooi, staan prachtig in onze stoere zwarte kandelaars, maar het Endless art ornament is toch wel het hoogtepunt. Het beeld / ornament is gemaakt van polyresin. Polyresin bestaat uit een mix van gemalen steen (o.a. graniet en marmer) wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Het is stevig, maar niet zo zwaar als bijvoorbeeld keramiek. Het ornament is niet glad afgewerkt wat hem extra stoer maakt en toch ook een natuurlijke uitstraling geeft. De vorm en het formaat vind ik prachtig en ik ben er echt verliefd op. Ik kan niet precies onder woorden brengen waarom het ornament mij zo aanspreekt, het is gewoon zo. Hij heeft een plekje kregen op het wandrek boven de bank. Bij de lichte muur kleur komt hij mooi naar voren.

Present Time ornament

Present Time is absoluut een merk wat ik in de gaten ga houden. Ben ze dan ook gaan volgen op Instagram. Ik heb al gezien dat ze ook geweldige vazen en bloempotten hebben en ik las op hun website dat ze 2 keer per jaar met een nieuwe collectie komen. Ben nu al benieuwd waar ze deze zomer mee komen : ) Ik denk dat er hier in huis nog wel wat Present Time decoratie bij past ; )

Kende jij het merk Present Time al en/of de webshop Skandinavien?

Scroll naar boven