Prikkel je zintuigen #tag

Er is weer een nieuwe tag in blogland en deze is verzonnen door Sytse en ik werd door hem getagd. Altijd leuk om een tag in te vullen dus vandaag doen we dat even. De vragen in deze tag hebben te maken met onze zintuigen.. dûh.. Komt tie dan..

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Ik vind het heerlijk ruiken als het dagen lang droog is geweest buiten en het dan even geregend heeft, de geur van het gras daarna is zoooo lekker. Boeken, nieuwe boeken openslaan en de geur die je tegemoet komt van de gedrukte bladzijdes.. Jup, dat vind ik ook lekker ruiken.

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
Moeilijke vraag vind ik dit. Er zijn zoveel geluiden die mooi zijn, muziek is heerlijk om te horen maar ook het geluid van de zee die aanspoelt op het strand, Tommy die zegt dat tie van me houdt en op een hete dag de wind die zachtjes door de bomen waait..

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Dit zijn echt moeilijke vragen! Het mooiste beeld… Ik denk dan toch de keren dat ik de zee heb gezien die oneindig lijkt.

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Ga ik denk ik toch echt weer voor chocolade..

5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?
Het gevoel dat je hebt omdat je weet dat er mensen zijn die van je houden die dat altijd zullen blijven doen. Het gevoel wat mijn familie me geeft is toch wel het mooist.

Ik geef de tag door aan: Marion & Trees.

22 reacties op “Prikkel je zintuigen #tag”

 1. Mooie antwoorden, echt waar. Ik deel ook de liefde voor de zee met je. Kan er uren naar kijken en word daar zó rustig van. Heel mooi dat wat je schrijft over je familie! Wat is het leven toch mooi hè. 🙂

 2. Whahahaha nu kan Marion er in elk geval niet meer onderuit, ik had haar ook getagged, ik denk om dezelfde reden als jij, haar antwoord bij Sytse, en Trees gaat hem ook doen, ik hoop dat ze jou ook gewoon samen even meeneemt dan 😀

  Jouw antwoorden, de wind in de bomen in de zomer, ook in de herfst hoor 😛 Is ook een heel mooi geluid ja, er is zoveel moois, en ik had de muziek nu even niet genoemd, komt Billy, ik mis de muziek, hahaha

  Leuk Sam! 😀 Ik wens jou alvast ene heel fijn weekend toe!

  X

 3. Dit is echt een leuke tag, heel persoonlijk en niet commercieel georiënteerd. Het is zo jammer dat er daar zoveel van zijn.

 4. Oh deze is ook weer heel leuk ingevuld!
  Haha LOL ben ik weer aan de beurt…? Tnxxx!
  Heb hem ook al gekregen van Morgaine, dus doe ik het natuurlijk in een keer.
  Maar nu nog even niet hoor, zet hem wel klaar voor in mijn vakantie!
  Fijne zondag!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top