Resultaten blog enquête

In augustus plaatste ik een blog enquête online in de hoop dat velen van jullie deze wilde invullen. Het kon tenslotte anoniem! Uiteindelijk hebben 27 mensen de vragen beantwoord.. (had gehoopt op meer aangezien ik ook meer lezers heb, mams! )  Maar ook met deze resultaten kan ik wel wat. Vandaag deel ik wat van de resultaten met jullie.

Ik had het al verwacht maar bijna iedereen die mijn vragenlijst heeft ingevuld heeft zelf een blog. Ik vind het leuk om te zien dat de meeste dagelijks mijn blog bezoeken. Jullie blijven terug komen dus ik doe iets goed ; )

resultaten blogvragen 2015Van de 27 mensen (dankjulliewel) die de vragenlijst hebben ingevuld waren er 2 man. Dit verbaasd me helemaal niet : ) En de meeste van jullie zijn van mijn leeftijd ongeveer, mijn jongste lezers zijn in de minderheid.

Resultaten blog enquêteJullie volgen mij voornamelijk via Bloglovin, er waren er een aantal die aangaven gewoon af en toe mijn site te bezoeken maar er zijn er ook veel van jullie die mij via meerdere kanalen volgen. Gelukkig vond iedereen dat er vaak genoeg nieuw materiaal online komt! Fijn om te weten want veel meer kan ik er niet van maken ; )

resultaten zosammieenzoBovenstaande grafiek taart geeft aan wat jullie het liefst lezen. Over Tommy & Sammie (ikke dus hihi)  lezen jullie het liefst en de categorie Lifestyle doet het ook goed. Vind ik leuk om te weten want dat zijn ook wel de artikelen waar ik het meest plezier in heb.

Bij de vraag waar zou je graag meer over willen lezen  werd het nog duidelijker dat jullie graag persoonlijke stukjes lezen. Zo werd er ingevuld: Persoonlijke stukjes, Ik krijg nooit genoeg van blogjes die gewoon gaan over de dingen die je mee maakt en zo… over je dagelijkse leven, Persoonlijke artikelen! Ik hou ervan en zou ze graag meer willen zien. Mét foto’s enzo natuurlijk 🙂 Wat meer over jou persoonlijk : )  Over jezelf wat vaker, over wat jou interesseert Persoonlijke situaties en frustraties 😉

opmerkingenHet is me duidelijk, ik mag het ongegeneerd vaker over mezelf hebben. : ) Bovenstaande reacties heb ik er even uitgepikt omdat ik die gewoon leuk vond! Ook was er iemand die graag meer over Nijmegen wilde lezen. Hier ga ik meer mijn best voor doen want dat vind ik ook leuk. In september is er al iets meer over online gekomen, zo had ik het over de leukste cupcake store en over Dille&Kamille. De opmerking: Persoonlijke situaties en frustraties moest ik ook erg om lachen en ik hoop dat ik daar al een beetje aan heb voldaan met de Bejaarden en kinderverjaardag.

NaamloosIk heb ook gevraagd wat jullie het minst leuk vinden om te lezen of vaker overslaan. Film recensies, Music saturday en boekrecensies zijn het minst geliefd, dit wist ik al een beetje. Ik zit er een beetje over te denken om deze 3 samen te voegen als ik over alle 3 iets te melden heb. Ik ga ze niet helemaal weg halen want ik vind het zelf leuk om over een film te vertellen als ik er enthousiast over ben en er is ook een aantal keer aangegeven dat de boekrecensies en filmrecensies wel gelezen worden. Dus hier ga ik nog even mee puzzelen. De andere percentages zijn vrij klein en vind ik zelf leuk dus die gaan niet verdwijnen. Kan niet iedereen tevreden houden ; )

Verder was er nog ruimte om tips en opmerkingen in te vullen. Onderstaande opmerkingen kwamen voorbij..

 • Ik zou graag meer outfits willen zien, gewoon omdat jij dat lekker als jezelf doet.
 • Niets, prima site. Je berichtjes zijn misschien wat kort maar daardoor ook weer super snel en handig leesbaar.
 • Ik vind het wel prettig dat je een aantal vaste rubrieken hebt.
 • Ik vind het soms jammer als een stukje kort is, je schrijft leuk. Soms kan je volgens mij best nog uitgebreider ergens over schrijven ; )
 • Ik heb niet echt verbeterpunten : ) Vind dat je leuk schrijft.
 • Je scroll ding, hoe noem je dat, die is erg dun en moeilijk te pakken soms met mijn muis 😉 Die mag wel iets breder.
 • Eigenlijk niet zoveel. Ik houd van je eigenheid.

De complimentjes zijn natuurlijk altijd leuk haha. Over de scroll balk aan de zijkant van mijn site kwam nog een opmerking. Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe layout en hoop dat ik daarmee dat probleem kan oplossen.

De wat kortere stukjes tekst worden als iets positiefs ervaren maar ook weer niet. Hier kan ik niet zoveel aan doen, ga er trouwens ook niks aan doen. Ik schrijf graag kort en bondig omdat ik weet dat niet iedereen de tijd heeft om hele lappen tekst te lezen, dat heb ik zelf namelijk ook nooit. Als ik wel over een onderwerp meer wil vertellen dan doe ik dat ook wel zoals over mijn liefde voor de Engelse bulldog.

Meer outfits.. Sja, ik ben niet echt een mode blogger maar ik zal kijken wat ik kan doen ; )

Allemaal nogmaals bedankt voor het invullen!

 

26 gedachten over “Resultaten blog enquête”

 1. Nou dat is dan toch ontzettend duidelijk jij Toos Inspiratieloos, hahaha Je mag jezelf zeker meer en duidelijker laten zien wat je meemaakt, jezelf leuk en fijn neerzetten, zoals bijv. de mobiel die jullie kwijt waren en in het weiland stonden, dat zijn De verhalen, nu gebeurt dat niet elke dag natuurlijk, klaagzangen moet je ook niet teveel maken of met heel veel humor 😉 Maar inderdaad, dat wat net even anders is dan anders maar ik garandeer jou, iedereen of velen gaan zich daar dan in herkennen.

  Als je cursus wil meer persoonlijk zonder al te veel weg te geven, je hebt mijn mail, hahaha

  Je doet het goed Sammie, en ja die scrollding is erg smal hier soms schiet ie zelfs onder mijn muis weg en kan ik hem niet meer vinden, haha

  X

   1. hahaha dat snap ik helemaal, dat gebeurt iedereen maar zelden, maar toch, ook irritaties kun je op een hele leuke humorvolle wijze schrijven 😉 Tipje dus, hahaha

    X

 2. Ik vind jouw outfitposts juist leuk omdat je het niet vaak doet en als je het doet dan zegt het wat (vind ik) maar ook omdat je eerder aangaf dat het niet echt je ding maar je staat er elke keer weer gaaf op.

 3. Wat een fijne en positieve reacties heb je gekregen! En ik ben het er helemaal mee eens 🙂 Lekker afwisselende blog en er zijn nooit te veel persoonlijke blogs 😉

 4. Hahah lekker de hele dag over jezelf praten, dat is wat we willen!! Nee, heel interessant om te zien dit. Leuk dat je er iets mee gaat doen!

 5. Ik vind het altijd leuk om die resultaten te zien. Veel verschillende meningen en je kunt inderdaad niet iedereen tevreden houden. Blijf vooral schrijven over dat wat je zelf het leukst vindt!

 6. Ik heb de enquete niet ingevuld (niet gezien ook) maar wel leuk om je resultaten te lezen! Ik heb je blog pas ontdekt en vind het erg leuk! Je staat onder een snelknopje 😉

 7. Wat fijn om zo een inzicht te krijgen. Zou zelf ook nog eens een enquête willen maken voor mijn site, maar geen idee hoe dat moet 🙂 Zelf vind ik het leukste aan jouw site is dat het voor mijn gevoel echt Sammie is.

 8. Wat slim zeg zo’n enquete. Erg leuk om te zien hoe je lezers tegen je blog aankijken. Hihi je scrolldingetje is wat klein. Leuke antwoorden.

 9. Ik ben weinig online geweest, maar ik geloof dat ik een van die twee mannen ben…. Lastig hè, een nieuwe layout vinden? Ik wil ook een nieuwe, en niet eentje die iedereen al heeft. Moeilijk om eentje te vinden die bij mijn blog past….

 10. Ik kende je toen nog niet (nu nog steeds niet, maar je weet wel wat ‘k bedoel ?) Anders had ik je enquete zeker positief ingevuld ?

 11. Leuk om de resultaten te zien. En ik ben zwaar onder de indruk van je presentatie! Ziet er prachtig uit met al die taartdiagrammen! Complimenten daarvoor. Zelf kan ik dat niet zo mooi helaas.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven