Review boek Uitgelaten..

Ik ben een echte boekenwurm en ik lees erg snel. Ik kan mezelf helemaal kwijt raken in een boek en ben dan niet bereikbaar voor de ‘echte wereld’ Ik vind lezen heerlijk! Ik koop boeken altijd nieuw omdat ik geniet van de geur van een nieuw boek, (raar, I know!) je zal mij nooit zien lezen op een e-reader ding, ik wil een boek vast kunnen houden 🙂

Ik heb het tweede boek van dit jaar uitgelezen.. Loop een beetje achter dus.. (Hoeven we het niet over te hebben) Ik las het boek Uitgelaten van Leslie Schnur. Ik houd wel van chicklits en dat het gecombineerd word met hondjes in het verhaal sprak me zeker aan dus dat is ook de reden dat ik dit boek mee nam bij de boekhandel.

UitgelatenIk was verbaasd over het aantal typ fouten / spelfouten in het boek. Ik zal niet zeggen dat ik die nooit maak maar ik verwacht van een boek toch wel dat die niet aanwezig zijn. Not done! Het verhaal vond ik wel leuk maar het duurde wel even voordat ik er echt in zat, het boek trok me niet vanaf pagina 1 naar binnen, jammer. Ik geef het boek een 6.5, vooral door de fouten.. Ik heb me uiteindelijk wel vermaakt met het boek en hij was goedkoop dus de centjes wel waard maar ik weet niet of ik nog eens een boek zou kopen van deze schrijfster.

Samenvatting: Nina is tijdelijke hondenuitlaatster (ze helpt een vriendin uit de brand) in New York. Dat biedt haar de gelegenheid naar hartenlust rond te snuffelen in andermans huis en dat doet ze vaak! Vooral het appartement van Daniel is spannend. Helaas heeft Nina Daniel nog nooit in levenden lijve gezien (maar ze word wel verliefd) (uhu uhu) Tot ze op een dag in zijn bad uitbundig ligt te dagdromen en de voordeur hoort opengaan.. (cliffhangertje he?)

11 reacties op “Review boek Uitgelaten..”

  1. Jammer van de fouten. Het kan er in sluipen, maar de tekst wordt als het goed is altijd nagelezen. Het verhaal grijpt me nog niet echt.

  2. Heel erg jammer van die spelfouten!! 🙁 maar het klinkt een toffe verhaal lijn!!! Ben wel benieuwd naar die cliffhanger… 😛

  3. Spelfouten zijn menselijk, maar normaal gesproken zou je dat toch niet verwachten in een echt uitgegeven boek. Zonde! Maar, je bent wel weer en stapje dichterbij de vijftig boeken in een jaar!

  4. Spelfouten in een boek zijn not done. Net als fouten in ondertiteling bij series of films. Ik kan me daar net als jij best druk om maken! Het verhaal klinkt leuk trouwens. Origineel ook! Ben toch wel benieuwd, ondanks de typo’s.

  5. Jammer, (veel) fouten in een boek vind ik echt een afknapper. Een foutje kan er in sluipen, maar als een boek vol staat met spelfouten is het gewoon niet goed geredigeerd. Jammer.

  6. Heb het boek ook ooit eens gelezen! Zo’n boek waar je niet over na hoeft te denken. Voor toen ik op het strand las, een paar pagina’s, en dan weer weglegde. Idd slecht van de spelfouten!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top