Rituals TAO

Vorige week bedacht ik mij ineens dat ik nog een gift card van Rituals had liggen dus ging ik met de gift card in mijn tas naar de Rituals. Vooraan in de winkel stond een tafel met een voor mij nieuwe lijn uitgestald. Als ik een nieuwe Rituals lijn zie word mijn neus gelijk enthousiast en heb ik zelf eigenlijk niks meer te vertellen. Er moet eerst geroken worden! 

Nou, daar ging mijn neus, op naar een tester van de Tao lijn. Potje open draaien en snuffelen maar… Ik was gelijk verkocht! Ik heb mijn gift card uitgegeven aan een pot body crème van deze lijn en kocht ook nog een flesje bed & body mist. Toen ik las dat deze rustgevend zou zijn en geschikt voor textiel en huid was ik om. Jullie kunnen wel raden waar de slaapkamer nu naar ruikt denk ik : )

rituals tao

22 reacties op “Rituals TAO”

 1. Ik word ook altijd verleid door de verpakkingen bij Rituals, met die bloesembomen enzo. Het ruikt inderdaad altijd zooo lekker! Waar ruikt deze ongeveer naar?

 2. Rituals is zo slecht voor mijn portemonnee
  Ik ga altijd met te veel weg…
  Deze geur heb ik pas geroken toen die op een tafeltje buiten stond, en ik verder niet naar binnen mocht 😉

 3. Ik vind de body & bed mist echt geweldig. Ooit een keer een flesje in 1,5 week opgemaakt. Ik ben fan van Rituals mijn man en dochter trouwens ook en gebruiken meer Rituals producten dan ik.

 4. Oh klinkt heerlijk! Al meerdere keren heb ik Rituals als cadeau voor mijn broer en vader gekocht, maar nog nooit voor mezelf!

 5. Ik koop bij Rituals altijd cadeautjes en hoop dat ik op mijn beurt ook weer Rituals cadeau krijg. Ben vooral fan van de spuitbussen met doucheschuim.

 6. De producten van Rituals zijn zo fijn! Leuke aankopen heb je gedaan, ik ben heel benieuwd naar de geur van deze lijn.

 7. Ik ben ook zo weg van Rituals! Vooral de Cherry Blossom & Rice Milk is favoriet en kan ik echt niet meer zonder!

 8. Rituals, zo lekker! Ik heb een klein verwenpakketje gehad voor mijn verjaardag van vriendlief, zo lekker!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top