Vandaag is rooohooood. De kleur van fashion ; )

Bij iedere overgang van seizoen naar seizoen struin ik webwinkels af. Gewoon even digitaal shoppen, dat hele winkelmandje vol pleuren en vervolgens de website weg klikken. Window shoppen maar dan op het web zeg maar ; ) Want ik ben een vrouw en zoals bij de meeste vrouwen puilt ook mijn kleding kast uit. Hij barst nog net niet uit zijn voegen. Kleding genoeg dus, maar toch ben ik bij de overgang van de herfst naar de winter weer geprikkeld om kledingwinkels af te struinen. Rode kleding vandaag. Waarom dan rood? Omdat ik dat wel een mooie herfstkleur vind!

Vandaag dus wat rode fashion items in de spotlight! Een mooie warme herfst kleur vind ik het, ik heb ook een aantal rode kleding items in mijn kast, allemaal geschikt voor de herfst. Voor de wat koudere dagen. Nooit zo opgelet eigenlijk tot dat ik dit blogje tikte. Onbewust voel ik me dus voor warmere herfst kleding aangetrokken tot rood, denk ik dan ; )

Rode kleding, casual, leuk bij een jeans.

Nou ben ik persoonlijk niet zo’n fan van Esprit, maar deze rode blazer is wel tof. Rode Converse All Stars mogen gewoon niet ontbreken in dit lijstje, ik ben nog steeds blij met de mijne. Waar ik trouwens wel fan van ben (of pas geworden want ze hebben zoveel leuks!)  is het merk Even&Odd, dit t-shirt past bij mij ; ) Met het bolhoedje van de Only er bij vind het helemaal een leuke combi! De ruitjes overhemden (houthakkers overhemden noem ik het altijd)  blijven ook dit seizoen weer hip, gelukkig maar want ik heb er 2 in de kast ; ) Maar dit overhemd van Levi’s is ook wel erg stoer. Een stoere rode tas van de H&M voor al je meuk, wij vrouwen sjouwen tenslotte van alles mee. Gave rode handschoenen erbij om koude handen te voorkomen en niet te vergeten een sjaal. De ruitjes sjaal zag ik ook bij de Only, ik vind ‘m helemaal leuk!

Rode kleding voor een avondje uit!

Gelijk maar beginnen met een jurkje van de H&M, mooi voor een avondje uit lijkt me. Niet heel warm verder ; ) Om de tijd in de gaten te houden heb je uiteraard een horloge nodig. Een mooie nette blouse, ik denk dat deze prachtig staat onder een mooie zwarte blazer. Ik spotte ook nog deze gave rode pumps. Opvallende stoere oorbellen, ik vind ze te gek. Een warme nette jas voor het moment dat je naar buiten moet, dat moment komt namelijk altijd. Voor je spulletjes is een tas wel handig op een avondje uit. Niet dat je mij ooit met een clutch zult zien, ik zeg expres geen nooit, je weet tenslotte maar nooit ; ) Maar deze clutch moest ik even uitlichten, vind ‘m zo geinig en feestelijk! De laatste lippen, je geloof het nooit, maar dit is een armband van de H&M.

Bank hangen in het rood!

Ja na zo’n avondje uit wil je gewoon thuis een beetje bank hangen. Ik heb dat altijd wel, ik heb het liefst 1 dag in het weekend niks. Bij voorkeur de zondag, gewoon een beetje thuis luieren. In de herfst en winter het liefst met een warme sportieve trui of een trui met sterren. Een zachte lekker zittende joggingbroek hoort ook bij een zondag-ik-wil-het-huis-niet-uit-dag. Als je dan toch even naar buiten moet ben je met een muts op snel klaar met je haar. Een lange gebreide trui is ook wel erg lekker. Voor warme voeten thuis zijn sloffen wel prettig. In plaats van een trui kan een vest ook heerlijk zijn om in weg te kruipen als het koud is. Uiteraard draag je bij alles Happy Socks. ; ) 

Draag jij wel eens rood?

20 gedachten over “Vandaag is rooohooood. De kleur van fashion ; )”

 1. Het kurkje van de H&M vind ik erg leuk! Voor de rest houd alleen van bordeaux rode kleding. Gewoon rood is niet mijn ding en het staat me ook niet haha. Al vind ik het voor een feestelijk jurkje nog wel leuk!

 2. Je hebt superleuke dingen uitgezocht zeg! Ik heb eigenlijk bijna geen rood in mijn kleerkast. 1 Bordeaux kort, los, kanten truitje met wijde mouwen van de H&M. Vorige zomer in de sale gekocht en pas vorige week aangehad. Haha :p Vind het nochtans wel een prachtige kleur!
  Even&Odd is ook een van mijn favorieten op Zalando!

 3. Absoluut, heel vaak eigenlijk zelfs, ik vind dat ik nu te weinig rood in de kast heb omdat ik het net niet kan vinden qua stijl die bij mij past voor dagelijks leven, dat rode kanten shirt, jaaaaa maar niet om naar werk aan te trekken, hahaha

  Rood en Oranje, staat mij heel goed zelfs, dus ook Oranje draag ik graag, al is het wel zo, als Oranje dan speelt, dat mensen denk dat.. nee ik draag het altijd 😉

  X

 4. Da’s mijn rode jas van vorig jaar (toen ik al zei dat ik een trend zou gaan zetten XD), maar dan van andere kwaliteit. Ik heb hem vandaag voor het eerst weer aan, omdat het wat kouder is. GMTA. Rood dragen is mooi. Ik heb nog prachtige pumps staan in het rood, die ik bijna nooit aanheb. Is niet altijd even practisch om op hoge hakken rond te strompelen. Ik heb wel weer een prachtige rode tartan sjaal. Heerlijk,

 5. Rood is niet iets wat je echt vindt in mijn kledingkast maar als ik dit zie begin ik toch te twijfelen. Leuke dingen heb je uitgezocht!

 6. Ik heb maar 1 rood vest in mijn kledingkast hangen, maar als ik dit zo zie, krijg ik wel zin om toch wat meer in het rood te kopen. Dat blazertje bovenaan ziet er erg leuk uit! Ik ben toch meer van de marsala of bordeaux tinten dan dat ik iets knalroods aan zou trekken.

 7. Woman, jij hebt smaak 😉 Mooie stukken die je hier hebt verzameld!
  Ik ben nogal een saai mens als het op kleuren aankomt. Zwart, wit, grijs en blauw zie je vooral in mijn kast hangen, maar het zijn dan ook de kleuren waar ik het beste mee sta 😀 Buiten rood dan, dat komt toch ook regelmatig terug. Het geeft meteen een beetje meer pit vind ik dan 😉

 8. Oeeeh dat shirt van kant vind ik onwijs mooi! Ook de rode blazer is prachtig.
  Nu ik er zo over na denk heb ik volgens mij niks roods in mijn kast.. Heb ook geen idee of ik het uberhaupt zou kunnen hebben..

 9. Bordeauxrood vindt al jaren een weg naar mijn kledingkast, geweldig kleurtje vind ik. Gewoon rood is ook zeker niet lelijk, maar komt minder voor in m’n garderobe. Leuke spulletjes zo bij elkaar gezocht.

 10. Ik vind de trui met sterren heel leuk. Mooie selectie hoor, ik word er hebberig van terwijl ik helemaal niet zo gek ben op rood behalve rode lipstick of een mooie rode jurk oh en rode zolen van hoge hakschoenen 😉

 11. Oeh leuk! Die trui met de sterren en dat tasje van H&M zijn mijn favorieten uit deze serie :-). Ik draag wel eens rood, eigenlijk wel meerdere kleurvarianten. En vooral in de herfst/winter vind ik dat erg leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven