ronde poef

Ronde poef, mega functioneel meubel. 4 redenen waarom je geen spijt krijgt van de aanschaf van een poef.

Wij hebben een nieuwe poef in huis! De zitzak was versleten en zat niet lekker, je zat bijna op de grond als je er in plofte. Met de ronde poef van Westwing hebben we een geweldige vervanger die er tof uitziet en lekker zit! Hij is ook is ook nog eens ontzettend functioneel. Juist omdat een poef multifunctioneel is in deze blog 4 redenen om er vandaag nog 1 te bestellen! 

De poef als bijzettafeltje.

Poef als bijzettafeltje gebruiken? Jazeker dat kan! Wanneer je een poef koopt die een vlakke bovenkant heeft en enige stevigheid kan deze prima als bijzettafeltje gebruikt worden. Nu zal ik op onze stoffen poef niet zo snel een wijntje of kop koffie zetten, maar met een dienblad er op kan dat wel prima. Onze ronde poef weegt ook niet veel en is daarom makkelijk ergens anders neer te zetten. Wil je je visite van een tafeltje voorzien die binnen handbereik staat voor een schaaltje chips? Dat is met de juiste poef zo geregeld.

poef westwing

Ronde poef als zitplek.

De meest voor de hand liggende functie natuurlijk, je kan er op zitten. Wij hebben de poef ook vooral om die reden gekocht. Het is fijn als je visite hebt om een extra zitplek te hebben. Natuurlijk passen er 4/5 mensen op de bank, maar het praat toch minder prettig als je op een rijtje zit. Vind het wel zo gezellig om de visite aan te kunnen kijken in een gesprek. De fauteuil was al een fijne toevoeging, deze poef is de ideale extra zitplek. Hij heeft een fijne zit hoogte en omdat het een poef is en niet zo groot is hij ook makkelijk verplaatsbaar. Het borrelen met 4 personen in de zithoek is nu een stuk gezelliger. We kozen voor deze ronde poef van Westwing in de kleur groen vanwege de vorm en kleur. Deze poef is trouwens in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Lege ruimte in huis? Denk eens aan een poef als decoratieve opvulling.

Mist je woonkamer net wat extra’s of heb je een lege plek om op te vullen? Dan is een poef ideaal. De poef is een mooie decoratieve opvulling in een ruimte. Voordeel van een poef als decoratie, je hebt ook altijd een extra zitplek achter de hand! Een plant is ook een ideale decoratieve vuller in huis, maar daar kan je niet op zitten als je visite hebt ; ) Er zijn zoveel toffe poefen dat er voor iedere woonstijl wel iets te vinden is. Online kan je al heel veel soorten poefen vinden. Vierkante poefen, ronde poefen, poefen met een opbergfunctie, er is voor iedere interieursmaak wel een poef.

groene poef

Voetenbankje? Extra zitplek nodig in de tuin? Meer eters aan tafel? Met een poef ben je flexibel.

Ik noemde het al een beetje, maar een poef is mega flexibel en multifunctioneel. De poef is een betaalbare extra zitplek in huis en wanneer je een toffe stoffen variant kiest zoals bijvoorbeeld onze poef van Westwing is deze ook licht in gewicht. Ideaal om mee te schuiven in huis. Onze ronde poef is een veelzijdig en geweldige aanvulling in de woonkamer, maar kan ook zo aan de eettafel gezet worden als we een extra eter hebben. Hij kan wanneer nodig naar de slaapkamer verplaatst worden of met mooi weer zelfs naar de tuin.

1 gedachte over “Ronde poef, mega functioneel meubel. 4 redenen waarom je geen spijt krijgt van de aanschaf van een poef.”

  1. Ziet er leuk uit, en vooral het sta heel goed bij je woonst.
    Hier ben ik daar zo een voorstander voor, ook om wil mijn huis niet al te groot is.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven