Bamboe en rotan spiegels

Rotan spiegels

Bamboe en rotan spiegels passen heel goed in een boho interieur. Wij hebben er op onze slaapkamer 3 hangen. Spiegels zijn niet alleen handig, maar ook heel decoratief. Op onze slaapkamer hangen ze er omdat ik het mooi vind, maar ook omdat ik er mijn haar föhn. Decoratief en functioneel dus. Ik zie ze tegenwoordig ook steeds vaker voorbij komen in zomerse tuinfoto’s. De rotan spiegels zijn hip!

Bamboe en rotan spiegels zijn er in verschillende maten en vormen, maar ook in verschillende prijs categorieën. Onze spiegels komen bij de Xenos vandaan en ik kocht er 1 bij de Ikea. Deze spiegels zijn niet zo ontzettend duur, maar ik vind ze wel super leuk. Bij de Xenos kan je echt heel goed slagen voor bamboe en rotan spiegels! Het valt me ook op dat ze de laatste maanden steeds weer een andere spiegel toevoegen aan het assortiment. Leuk om af en toe te kunnen wisselen of misschien een spiegel toe te voegen aan je collectie. Dat spiegels met een mooie rand decoratief zijn is wel duidelijk, maar een spiegel of meerdere spiegels kunnen de ruimte ook groter laten lijken. Genoeg redenen om wat spiegels in huis te halen lijkt mij ; )

rotan spiegels

Bamboe en rotan spiegels.

Na het zien van meerdere inspiratie plaatjes denk ik er over om uiteindelijk ook spiegels terug te laten komen in de tuin. Niet om hem groter te laten lijken, maar meer als decoratie. Met een spiegel breekt een lange schutting tenminste een beetje op of het kan een kale overkapping een stuk sfeervoller maken. Ik weet niet of ik ze dan het hele jaar door buiten zou laten hangen, dat ligt denk ik een beetje aan de plek en de kwaliteit van de spiegel zelf. Aangezien de tuinkussens in de winter ook naar binnen moeten is het niet veel moeite om een spiegel ook even op te bergen. Ik zie het wel zitten, maar eerst moeten we tuin maar eens afmaken ; ) Mijn top 10 van rotan spiegels deel ik graag met je, inclusief linkjes waar je ze kan kopen!

Op de foto van onze slaapkamer zie je links 2 spiegels van de Xenos en de grotere die rechts hangt is van Ikea. Op de onderstaande collage nog een paar toffe spiegels! De bovenste drie spiegels zijn van de Xenos. De spiegel links onder in de hoek kun je vinden bij Casa en de 2 spiegels rechtsonder zijn te koop bij fonQ.

Scroll naar boven