roze casual kleding

Roze kleding. Pink, it’s my new obsession.

Ik denk dat ik Pink wel 1 van de leukste nummers vind van Aerosmith. Zal ook wel iets te maken hebben met het feit dat Tommy mij dit liedje eens stuurde in het begin van ons date avontuur. Mijn haar was toen roze. Maar daar wil ik het helemaal niet over hebben vandaag. Wel over roze kleding, want roze kan altijd!

Zoals Aerosmith zong: Pink, it’s the color of passion. Cause today it just goes with the fashion. Als je het nummer nog niet kent, zeker even luisteren! Door naar de leukste roze items voor in de kledingkast!

Casual Pink!

roze sieradenIk zei het al eerder, het houthakkers motief blijft cool. EN NOU VOND IK een ruitjes overhemd IN HET ROZE! Ik vind ‘m gaaf. Ik heb 4 van deze gebreide truien, alleen de roze nog niet. Dit licht roze shirtje met driekwart mouwen vind ik erg lief. Een muts voor de koudere dagen die er aan komen en een sjaal. Ik kwam ook een roze broek tegen. Ja, daar zijn ze weer, de Converse sneakers. Dit is echt een Sam t-shirt, toevallig ook van dat leuke merk Even&Odd. Liever geen sneakers maar wel stoere schoenen? Misschien zijn deze roze stappers dan wat voor jou. Ik vind de Ice horloges erg gaaf. Laten we vooral de Happy Socks niet vergeten ; ) Deze roze schoudertas is toch stoer?! Ik vind ‘m leuk past leuk bij die vrolijke portemonnee.

Avondje uit met roze kleding.

Avondje uit met roze kleding
Ik begin met een armband. Deze plissérok van de H&M is absoluut roze. Een mooie sjaal om jezelf warm te houden. Pumps met hoge hakken in een knal roze kleur, ik vind ze gaaf! Verder vond ik nog deze ring. Een zuurstok roze jurk mocht niet ontbreken hier. Roze oorbellen om een outfit af te maken. Een roze pantalon kwam ik tegen bij OTTO. Je telefoon moet natuurlijk ook mee in stijl, gelukkig zijn er zat telefoonhoesjes, voor Iphone, Nokia of een Huawei Nova hoesje. Een ketting vond ik bij De Oorbel. Ik heb zojuist ontdekt dat deze roze schoenen sandaletten worden genoemd, jaja, zo leer je nog eens wat tijdens het tikken van een blogje ; )

Met roze een avondje op de bank.

roze bank kledingOk, de zomer is dan wel voorbij maar dit tshirt is toch geweldig?! Superdry heeft de leukste hoodies vind ik en in alle kleuren, zo ook deze roze. Deze lange trui lijkt me heerlijk om in weg te kruipen, lekker lang en een fijne kraag. Of ga voor een lounge vest en een pyjamabroek. Lekker op de bank hangen met je tablet in een toffe cover. In de collage de Tab A 10.1 2016 cover. Happy socks horen er natuurlijk ook weer bij. Hoe grappig is deze Princess top? Een leuke roze trui van Even&Odd zal ook wel lekker zitten op de bank met een joggingbroek. Roze pantoffels voor warme voeten.

Heb jij roze kleding? Ik heb wel een aantal roze items in de kast hangen.

21 gedachten over “Roze kleding. Pink, it’s my new obsession.”

 1. Roze vind ik altijd wel een geschikt kleurtje om in te sporten én om languit op de bank te liggen. Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi roze joggingpak. 😉

 2. Haha, pink overload! Zelf vind ik het vooral een kleur voor bijvoorbeeld sportkleding, maar ik moet zeggen: je wordt er toch wel echt vrolijk van, deze collage’s.

 3. Oehh vooral die roze sport items vind ik erg leuk!
  Zelf heb ik knal roze sport schoenen en staat zo leuk. Mede doordat de rest helemaal zwart is haha

 4. Ik ben ook zo dol op roze, maar dit is wel echt heel veel roze haha. Ik zie wel wat mooie items en ik heb zelf ook zeker wat roze items in mijn kast hangen, ik heb toevallig vorige week nog een roze sweater gekocht <3.

 5. Ik denk dat ik een paar roze sportshirtjes heb, maar daar blijft het ook bij.

  Niet dat ik een hekel heb aan roze, maar niet een kleur die ik wat kleding betreft snel uit kies 🙂

 6. Gek hoe dat gaat. Vroeger haatte ik alles wat ook maar neigde naar roze en nu vind ik het een geweldige kleur! Ik heb alleen niet zo heel veel roze dingen in m’n kast. Wel twee of drie paar roze schoenen waarvan een paar heel erg flashy en een roze trui met witte bollen. Haha. Oja! Ik zou nog bijna mijn allerfavorietste handtas vergeten! Die is ook donkerroze!

 7. Ik hou van roze kleding, maar het ligt er wel echt aan wat. Ik heb twee jaar geleden een pastelroze jurkje gekocht met wijd uitlopende rok, met het idee dat ik dan eens iets anders dan anders in mijn kast zou hebben. Maar het is zo niet ‘mij’, ik denk dat ik hem aan mijn zus geef, bij haar past hij wel. Het jurkje is superleuk, de kleur ook, maar de combinatie niet. Maar ik heb ook knalroze pumps, een roze sporttop, roze sportschoenen, ik hou ervan!

 8. Ik houd van roze en ik vond het ook heel leuk om naar al deze spullen te kijken. Die Superdry hoodie lijkt mij heerlijk en die roze All Stars zou ik eigenlijk moeten hebben.

 9. Leuke collages heb je gemaakt. Zelf heb ik echt een gigantische hekel aan roze en dus ook aan roze kleding. Ik heb ooit wel roze gedragen maar dat was meer in de tijd dat ik weliswaar geen doorsnee kledingstijl had, maar nog niet écht wist dat ik nou echt bij mij vond passen. Sinds ik dat wel weet, is roze verboden terrein haha. Een kleur als wijnrood (die toch wat naar roze neigt) vind ik overigens wel erg mooi.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven