Roze woensdag Vierdaagse

Het is vandaag roze woensdag in Nijmegen en de wandelaars komen vandaag bij ons door de straat. Super leuk! Vorig jaar zaten we dus met onze stoeltjes aan de straat kant wandelaars aan te moedigen met een drankje en schoot ik wat foto’s.

Ik verwacht dat dit jaar ook weer te doen (ik schreef dit blogje vorige week) en ik hoop dat het weer mee zit. Het is zo leuk om al die mensen in het roze te zien wandelen en het is ontzettend gezellig in de stad. De geschiedenis van roze woensdag tijdens de Vierdaagse kun je hier lezen, mocht je daar zin in hebben.

In de stad is er uiteraard net als alle andere dagen van alles te zien, te horen en te doen. Vanavond kun je bijvoorbeeld gaan luisteren naar Mental Theo, Trafassi en Toine Scholten zingt op uitnodiging van JazzRepublic, Groovy Jazz nummers. Ik ken ze bijna allemaal niet maar dat mag de pret niet drukken ; )

Roze woensdag Vierdaagse.

Op de kerk toren komt vandaag een enorme regenboog vlag te hangen en de stad kleurt op meerdere plaatsen roze. Ik heb er zin in en hoop weer een hoop roze foto’s te maken : )

Allemaal een fijne roze woensdag!

11 reacties op “Roze woensdag Vierdaagse”

 1. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Dat wordt leuk! Zwaai even naar mijn vriendinnetje 😉
  Gezellige dagen nog verder Sammie! 😘

 2. Joyce

  Zo leuk de 4 daagse! Te gezellig en inderdaad een hoop te zien. Ik kan niet zo goed tegen deze hitte, anders was ik gister ook even gegaan, hopelijk kan ik morgen gaan kijken (en drinken :p). Liefs.x

 3. Sheila @ beineffable.com – A globetrotter, backpacker, mother, wife, but also girlfriend, adventurer, thrill seeker and history nerd. Loves; riding my motorcycle, travelling around the world, getting ink on or getting pierced, having a cup of tea, going in a (cultural) adventure and visit themeparks.

  Wat leuk om je blog te lezen. Ik plaatste er vandaag ook één over (en het lukt me dan weer niet om het kort te houden). Want als het de Vierdaagse is, merk ik thuis echt dat de hele week er om heen draait. Gelukkig kan ik het in ieder geval in de avonden bezoeken, omdat ik anders nóg meer oppas moet regelen. Want op vrijdag nou met mijn kleine man daar aan de Via Gladiola te zitten, kan echt niet.

  Ik vind eigenlijk elke dag super gezellig. Maar mijn voorkeur (als het om het toeschouwen gaat) is toch de vrijdag bij de intocht. Vrijdag avond ga ik weer Nijmegen in. Even de feesten afsluiten. Zie ik je daar?

 4. Paul – Blogger op MetroPaul.nl

  Hmm, er komt tegenwoordig overal een “roze” dag voor. Vast goed bedoeld, maar ik vind het allemaal een beetje overdreven….

Reacties zijn uitgeschakeld.