11 In Events/ Personal

Roze woensdag Vierdaagse

roze woensdag nijmegen

Het is vandaag roze woensdag in Nijmegen en de wandelaars komen vandaag bij ons door de straat. Super leuk! Vorig jaar zaten we dus met onze stoeltjes aan de straat kant wandelaars aan te moedigen met een drankje en schoot ik wat foto’s.

Ik verwacht dat dit jaar ook weer te doen (ik schreef dit blogje vorige week) en ik hoop dat het weer mee zit. Het is zo leuk om al die mensen in het roze te zien wandelen en het is ontzettend gezellig in de stad. De geschiedenis van roze woensdag tijdens de Vierdaagse kun je hier lezen, mocht je daar zin in hebben.

In de stad is er uiteraard net als alle andere dagen van alles te zien, te horen en te doen. Vanavond kun je bijvoorbeeld gaan luisteren naar Mental Theo, Trafassi en Toine Scholten zingt op uitnodiging van JazzRepublic, Groovy Jazz nummers. Ik ken ze bijna allemaal niet maar dat mag de pret niet drukken ; )

Roze woensdag Vierdaagse.

Roze woensdag VierdaagseOp de kerk toren komt vandaag een enorme regenboog vlag te hangen en de stad kleurt op meerdere plaatsen roze. Ik heb er zin in en hoop weer een hoop roze foto’s te maken : )

Allemaal een fijne roze woensdag!

11 Comments

 • Reply
  marije
  juli 20, 2016 at 9:17 am

  Klinkt leuk! Veel plezier vandaag!

 • Reply
  Wildcard
  juli 20, 2016 at 10:02 am

  Wat fijn 🙂
  Moet leuk zijn om zo iets mee te maken 🙂

 • Reply
  Morgaine
  juli 20, 2016 at 10:34 am

  Super! Geniet ervan, van alle feesten en gezelligheid, ik hoop ook dat men het gaat en blijft redden vandaag…

  X

 • Reply
  Trees
  juli 20, 2016 at 10:41 am

  Dat wordt leuk! Zwaai even naar mijn vriendinnetje 😉
  Gezellige dagen nog verder Sammie! 😘

 • Reply
  Billy
  juli 20, 2016 at 4:03 pm

  mooi dat er aandacht is voor respect..

 • Reply
  Joyce rdt
  juli 21, 2016 at 1:22 pm

  Zo leuk de 4 daagse! Te gezellig en inderdaad een hoop te zien. Ik kan niet zo goed tegen deze hitte, anders was ik gister ook even gegaan, hopelijk kan ik morgen gaan kijken (en drinken :p). Liefs.x

 • Reply
  Sheila
  juli 21, 2016 at 8:42 pm

  Wat leuk om je blog te lezen. Ik plaatste er vandaag ook één over (en het lukt me dan weer niet om het kort te houden). Want als het de Vierdaagse is, merk ik thuis echt dat de hele week er om heen draait. Gelukkig kan ik het in ieder geval in de avonden bezoeken, omdat ik anders nóg meer oppas moet regelen. Want op vrijdag nou met mijn kleine man daar aan de Via Gladiola te zitten, kan echt niet.

  Ik vind eigenlijk elke dag super gezellig. Maar mijn voorkeur (als het om het toeschouwen gaat) is toch de vrijdag bij de intocht. Vrijdag avond ga ik weer Nijmegen in. Even de feesten afsluiten. Zie ik je daar?

 • Reply
  Jenn
  juli 27, 2016 at 6:44 pm

  Ik liep er helaas niet (meer) bij, maar ik ben benieuwd naar je foto’s!

 • Reply
  Flavie
  juli 30, 2016 at 10:27 am

  Leuk die roze t-shirts 🙂

 • Reply
  Paul
  augustus 1, 2016 at 3:38 pm

  Hmm, er komt tegenwoordig overal een “roze” dag voor. Vast goed bedoeld, maar ik vind het allemaal een beetje overdreven….

  • Reply
   zosammie
   augustus 1, 2016 at 4:15 pm

   In Nijmegen is het al jaren traditie zover ik weet dus niks nieuws 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.