Rudolph's

Ru­dolph’s, ijs waar ik van blijf eten.

Ik ontdekte dit ijs vlak voor kerst, we hadden een bakje Ru­dolph’s Tokyo sun­dae gekocht voor tweede kerstdag. Ik had niet verwacht toen ik het kocht dat het zooooo lekker was. Dat ik gelijk terug wilde naar de winkel om meer te halen. Dat was dus wel zo en in de week tussen kerst en oud & nieuw stond ik weer in de Jumbo bij de ijs afdeling. Ik nam dit keer alle smaken mee, ik moest en zou alles proberen.

Ik ben helemaal niet zo’n ijs mens, ik vind een ijsje in de zomer lekker en kan op zijn tijd genieten van een pot Ben & Jerry’s. Ik had dan ook nooit gedacht dat ik een la in de vriezer vol zou leggen met ijs. Al helemaal niet in de winter! Ru­dolph’s Tokyo sun­dae ijs is alleen zo lekker dat ik iedere dag wel een bakje zou kunnen leeg eten. Omdat die smaak zo goed beviel wilde ik alle andere smaken ook proberen. Ik vind de verpakkingen zo leuk en mooi gedaan. Herkenbaar met de foto van Rudolph en vrolijk door de kleurtjes. Rudolph van Veen kennen we allemaal wel van tv denk ik. In samenwerking met De Dessert Meesters ontwikkelde Rudolph 6 verrassende ijs smaken.

Rudolph’s White wedding

Rudolph's White wedding

Rudolph’s White wedding heeft krokante amandel stukjes en bestaat uit amandel ijs & witte perzik sorbet met abrikoos-honingsaus. Dit ijsje zal ik deze zomer ook zeker nog eens kopen. Het is fris en zoet tegelijk en de abrikoos-honingsaus is errug lekker. Daar zou ik wel meer van willen, in een flesje ; ) Goed ijsje! Perzik sorbet? Ja als je heel goed je best doet kun je dat wel proeven maar de perzik smaak is naar mijn mening te zwak aanwezig.

Rudolph’s Ebony & ivory

Chocolade-koffie & slagroom ijs met abrikoos-honingsaus met gekarameliseerde pecannootjes. Ik moet gelijk zeggen dat ik niet echt fan ben van pecannootjes en ik vond ze in dit ijs dan ook niet bijzonder. De chocolade koffie smaak is goed te proeven in het ijs. Duidelijke koffie smaak en ik hou van koffie, helemaal goed dus. Slagroom ijs is altijd lekker. Van de saus kreeg ik niet zoveel mee, de koffie smaak was te overheersend.

Rudolph's ijs

Rudolph’s Rainforest chocolate

Chocolade ijs & mango-passievrucht sorbet met passievruchtsaus met stukjes brownie. Het chocolade ijs is lekker, maar niet bijzonder. Het smaakt zoals het meeste chocolade ijs smaakt. Van de sorbet ben ik ook niet onder de indruk, ik proef vooral mango. De passievruchtsaus is lekker, maar niet overheersend. De stukjes brownie zijn erg lekker en daar hadden er van mij wel meer van mogen zijn : )

Ru­dolph’s Tokyo sun­dae

Tokyo sundae

Het ijsje waar het mee begon. Dit is de reden dat ik alle smaken wilde uitproberen. Met tweede kerstdag bestond ons toetje uit chocolade mousse, hemelse modder en ijs. Ik wilde fris ijs bij de machtige chocolade, maar de supermarkt was voor kerst geplunderd. Het enige frisse wat ik kon vinden was dit ijs van Rudolph van Veen. Het idee van een bolletje ijs liet ik maar varen en ik nam deze smaak mee naar huis. Het was een goede keus om dit ijs mee te nemen, want fris is het zeker. Het was alleen jammer dat ik het bakje moest delen. ; ) Matcha Groene Thee ijs & lychee sorbet met sinaasappelsaus is een hemelse combinatie. Vooral het groene thee ijs is zo verdomd lekker. Ik zie mijzelf deze zomer al regelmatig buiten zitten met dit goddelijke ijs. Niet te zoet en lekker fris en de chocolade-rijst bolletjes bovenop maken het helemaal af.

Rudolph’s New York chocolate

Rudolph's New York chocolate

Ru­dolph’s Chocolade-Whiskey & witte Chocolade ijs met karamelsaus met stukjes chocolade. Dit ijsje smaakt absoluut naar chocolade en ik hou van chocolade. Ik vind het alleen jammer dat je niets van de whiskey proeft, gewoon helemaal niets. Grote teleurstelling was dit bakje.

De enige smaak dit ik nog niet op de kop heb kunnen tikken is Rudolph’s Dessert Circus. Mocht ik hem een keer zien staan tijdens het boodschappen doen, gaat hij mee naar huis. Ik ga er niet naar op zoek. Eigenlijk was de eerste smaak die ik probeerde van Rudolph’s ijs het lekkerst en vond ik de andere smaken niet heel bijzonder. Tokyo sun­dae vond ik echt bijzonder, apart en erg lekker. De andere smaken zal ik niet meer zo snel in huis halen.

De ijsjes hebben ook hun eigen website, die vind je hier.

6 reacties op “Ru­dolph’s, ijs waar ik van blijf eten.”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top