18 In Lifestyle/ Zo sammie

Sam & beauty producten.

Sam & beauty producten, dat is een titel die je misschien niet zo snel verwacht had. Sammie en beauty producten in 1 zin is toch een beetje gek hier. Ik heb nooit onder stoelen of wastafels gestoken dat ik geen meisje meisje ben en de beauty tag die ik moest invullen was ook geen groot succes. Ik heb gewoon niet veel potjes en crèmetjes.

Toch heb ik inmiddels al een aantal beauty gerelateerde artikelen geschreven hier. Zo was er laatst het artikel over White Musk van The Body Shop, is er al vaker een shoplog voorbij gekomen over producten van de DM drogist en vertelde ik over de Nivea bodylotion voor onder de douche.

Het zou wel eens zo kunnen zijn dat er wat vaker van dit soort artikelen voorbij gaan komen. NEE ik word geen beauty blogger, mijn interesse ligt zelden bij de nieuwste make-up of anti rimpel goedjes. MAAR ik merk dat ik het wel leuk vind om op mijn manier over een geurtje te kletsen, DM aankopen of over een nieuwe douche schuim.

White musk review

Je zult hier geen artikel vinden over mascara, oogschaduw of over overpriced make-up kwasten. Het zal bij af en toe een douche schuimpje of bodylotion blijven, maar ik wilde het toch even delen ; ) Even laten weten dat ik dit soort artikelen toch wel met plezier schrijf.

Want ook al heb ik geen lades vol make-up en verzorgingsproducten, ik gebruik natuurlijk ook wel het 1 en ander. Ik kom graag bij de DM in Duitsland en ik ben een tikkie gevoelig voor leuke verpakkingen bij douche schuimpjes. Ik hink tegen de 30 aan en moet toch echt eens gaan beginnen met smeren tegen de ouderdom ; ) De zoektocht naar de perfecte dagcrème is begonnen!

 • marije
  januari 9, 2017 at 7:37 am

  Ik ben ook geen meisje meisje met bakken vol make-up maar mijn hart gaat zeker wel sneller slaan van een fijne douchegel. Ben benieuwd naar je reviews!

 • Morgaine
  januari 9, 2017 at 10:19 am

  Stop met zoeken, zomer en winter, zeggen dermatologen ook, gewone ouderwetse vaseline en zelf in de winter schijnt de zon en heeft invloed, wil je een goede rimpelcreme, is al heel vaak in de Oprah Wiinfrey show ook uitgelegd en vertelt en toch kopen mensen dure producten, neem zonnebrand, van factor 20 of 30 minimaal, dat is het beste om rimpels tegen te gaan, en hey, de rekenkamer heeft er laatst ook een programma aan gewijd, over of het echt werkt, met een dermatoloog ook, die dus vertelde over de vaseline, een test gedaan ook, dure creme of vaseline en ze maakte ook nog een simpel kruidengoedje op tv wat nog beter werkt en amper wat kost, hahaha

  X

 • Danella
  januari 9, 2017 at 12:38 pm

  Leuk dat je ook wat reviews gaat schrijven! En je hoeft geen meisje-meisje te zijn, om een mening daarover te hebben toch;). Ben benieuwd!

 • Sandra
  januari 9, 2017 at 1:35 pm

  Leuk dat je meer gaat schrijven over douchegels, DM aankopen… Dat vind ik wel leuk om te lezen! Verder denk dat ik wel een beetje hetzelfde ben wat betreft make-up. Ik ben ook echt geen meisje-meisje, heb niks met crèmes en heb echt maar een paar make-up producten die ik gebruik. Het laatste jaar vind ik lipsticks erg leuk, maar daar blijft het ook wel bij haha.

 • Jorinde
  januari 9, 2017 at 2:47 pm

  Leuk dat je hier meer over gaat schrijven! Ik hou echt van make-up, maar ben nu ik de 25 nader vooral ook op zoek naar de juiste huidverzorging. Zo moeilijk soms!

 • Vlijtig Liesje
  januari 9, 2017 at 3:34 pm

  Ik heb laatst geprobeerd zo’n blauw blikje Nivea als dagcreme te gebruiken. Omdat ik las dat Andre van Duin daar zo jeugdig door is gebleven. Het was wel oké, maar ik vond het wel een gedoe om het op te doen. Dus ben ik er weer mee gestopt….

 • marleen@burgertrutjes
  januari 9, 2017 at 3:59 pm

  Hetzelfde hebben wij ook 🙂 Ik zou dus echt nooit 60 euro uitgeven aan een kwastenset als ik daar ook een vliegticket voor heb, haha!
  Maar ik vind het wél heel leuk om te lezen altijd (mits afgwisseld met andere soorten artikelen)

  • zosammie
   januari 9, 2017 at 10:48 pm

   60 euro zou ik eerder uitgeven aan een nieuw luchtje of nieuwe schoenen 😀

 • Rachel
  januari 9, 2017 at 4:16 pm

  oh ik ben benieuwd naar je reviews, ik hou ervan liefs X

 • Inge
  januari 9, 2017 at 5:25 pm

  Hier ook geen beauty meisje hoor. De dagcreme van Iva Natura en de nachtcreme van Erica Kruiderijen zijn heel prettig! 🙂

 • Els
  januari 9, 2017 at 9:52 pm

  Beauty… ja, wist ik er maar meer van ;-). Ik ben benieuwd!

 • Nesrin
  januari 9, 2017 at 10:07 pm

  Ik volg enkele beautybloggers maar ik vind persoonlijke blogs nog veel leuker. Ik vind make-up wel leuk maar ik gebruik enkel de basis. Oogschaduw? Dit heb ik nog nooit geprobeerd. Ik wil trouwens echt al heel lang naar de DM in Duitsland, ik ben er nog nooit geweest.

  • zosammie
   januari 9, 2017 at 10:44 pm

   Moet je echt eens doen! De DM is hartstikke leuk 🙂 ik was ook niet van plan beauty blogger te worden hoor, niks voor mij 🙂

 • Rebecca
  januari 9, 2017 at 10:13 pm

  Hihi succes met de zoektocht naar perfecte dagcreme! Ik heb ‘m ook nog niet gevonden. Ik schrijf her en der over beauty omdat ik het echt leuk vind maar leg de focus daar niet echt op. Ik merk dat die dingen het ook veel minder goed doen op mijn blog. Ik ben ook dollll op DM!

  • zosammie
   januari 9, 2017 at 10:46 pm

   Ja ook een DM fan hier 🙂 het zullen ook vooral dat soort blogjes worden aangezien ik voornamelijk douche geurtjes koop haha

 • Joor
  januari 10, 2017 at 2:11 pm

  Succes met je zoektocht! 🙂 ach iedereen z’n ding toch!! Ik ben zelf ook geen beauty blogger…. Maar ben wel benieuwd naar je reviews over douche gels etc 🙂

 • Joyce rdt
  januari 10, 2017 at 7:12 pm

  Hier ook weinige beautyposts, maar ben wel benieuwd naar je reviews! Dat Mylene doosje is iig al herkenbaar voor me ;). Liefs.x

 • Kool Family
  januari 10, 2017 at 10:22 pm

  Ben benieuwd!