sim only foto telefoon

Sam heeft sim only :)

Sam, Sim, lijkt op elkaar ; ) Ik heb al een jaar of 2/3 een Sim Only abonnement. Daarvoor had ik altijd een tweejarig abonnement met een nieuwe telefoon erbij. Hoge maandelijkse kosten en eigenlijk totale onzin om iedere 2 jaar een nieuwe telefoon te scoren. 

Ik heb al jaren iPhones en deze gaan echt wel langer mee dan 2 jaar. Vooral de laatste jaren vind ik ook dat er niet zo heel veel vernieuwd bij nieuwe mobieltjes die uitkomen. De laatste keer dat mijn 2 jarige abonnement afliep (eind 2019) en ik weer een nieuwe telefoon mocht uitkiezen, zag ik dan ook totaal het nut niet van een nieuwe iPhone. Ik besloot mijn abonnement gewoon te verlengen zonder telefoon. Ik ging voor een Sim Only abonnement bij de provider waar ik al jaren zit. Die maandelijkse kosten werden ineens extreem lager, ik betaalde eerst bijna 70 euro in de maand en ging nu ineens naar net geen 20 euro. Wat een feest!

Vorig jaar begon mijn iPhone wat slechter te worden en had ik de nieuwste gezien met 3 camera’s. Op dat moment was ik voor het eerst weer enthousiast over een nieuw mobieltje. Ik had alleen geen zin in weer een duur abonnement en realiseerde mijzelf ook dat ik een prachtige camera heb, waarom een mobiel kopen? Op een avond kwam ik thuis en had Tommy een prachtig cadeautje voor mij klaar staan. Hij had de nieuwe iPhone voor me gekocht! De iPhone 12 Pro : ) Dolgelukkig was ik en nog steeds ben ik heel blij met deze mobiel en mijn huidige Sim Only abonnement. Omdat ik al jaren klant ben bij mijn huidige provider heb ik de mogelijkheid om *maandelijks op te kunnen zeggen. Nu ben ik dat niet van plan, maar die vrijheid is wel een prettig idee. *Let op, dit bieden niet alle Sim Only providers aan.

samsimbellen2022 sim only

Wat ik voordelen vind van een Sim Only abonnement:

*Lage maandelijkse kosten.

*Een telefoon los kopen is een eenmalige hogere uitgave, maar als je deze maandelijks moet afbetalen bij een abonnement ben je altijd duurder uit.

*Bij een Sim Only abonnement krijg je geen BKR registratie. Iets wat ons een voordeel gaf toen wij naar de bank gingen voor onze hypotheek toen we dit huis kochten. Dit is echt iets om rekening mee te houden tegenwoordig als je nog op zoek bent naar een koopwoning. Sluit niet zomaar een telefoon abonnement af met een gsm die je maandelijks aflost.

*Je bent flexibel met een Sim Only abonnement wat betreft verbruik. Bij de meeste providers heb je de mogelijkheid om maandelijks je bundel omhoog of omlaag aan te passen. Voor een paar euro kan je bijvoorbeeld extra MB’s kopen als je net de maand niet gaat halen. De andere kant op werkt het ook. Heb je een abonnement genomen en merk je dat je na een maand teveel MB’s hebt gekozen

*Je zit niet vast aan een telefoon. Met een Sim Only abonnement kan je je simkaart als je wilt iedere maand in een nieuwe telefoon stoppen. Met een abonnement met telefoon is de telefoon pas echt van jou als je hem afbetaald hebt.

Scroll naar boven