Samenwonen..

Ja, jullie weten vast allemaal nog wel dat ik door het dolle heen was toen we eindelijk konden gaan samenwonen.. (Als je nog niet zo lang mee leest.. Ik was door het dolle heen! of lees het hier..) Nu wonen Tommy en ik al een tijdje samen..

Dus kan ik jullie nu vertellen dat het vreselijk tegen valt, we elkaar irriteren en al 30x ruzie hebben gehad..Ik Tommy heb gedwongen om zijn keuken groen te maken terwijl hij dat helemaal niet wil, Tommy mij verplicht om alle huishoudelijke taken te doen en dan zelf tv ligt te kijken, we iedere dag drama hebben over het eten, ik Tommy regelmatig uit bed gooi, we ruzie hebben over inrichten van de voorraadkast en ik nog steeds wacht op een boekenkast.

GRAPJE!

 • Ik Tommy heb gedwongen om zijn keuken groen te maken terwijl hij dat helemaal niet wil. Niks van waar (al denkt 1 van zijn vrienden dat ik wel zo’n meisje ben) (die negeer ik dus) Tommy wilde het graag knal groen en ik twijfelde even maar het ziet er onwijs gaaf uit. Ik dwing Tommy nooit tot iets, dat is niet de relatie die wij hebben, even voor de duidelijkheid. (oke, soms dwing ik hem om ook een bonbonnetje te eten.. stoute ik)
 • Tommy mij verplicht om alle huishoudelijke taken te doen en dan zelf tv ligt te kijken. Ook weer helemaal niet waar, wij hebben het redelijk netjes verdeeld.. (de eerlijke persoon in mij gebied me om te zeggen dat Tommy in de schoonmaak-taken zelfs meer doet als ik..)(ik kan er niks aan doen jongens, wat voor Tommy een zooi is.. is in mijn wereld een gezellige woning)
 • We iedere dag drama hebben over het eten. Nope! Ook niet : ) We vinden best een hoop dingen beide lekker en we doen 1 keer in de week boodschappen voor de hele week. Boodschappen doen vinden we ook beide niet vervelend dus dit gaat bijzonder goed. (behalve dan als Tommy zo maf doet in de winkel dat mensen denken dat ik zijn begeleider ben ofzo en ik dan heel cool doe alsof hij niet bij mij hoort en hij me dan een kus geeft..) (eerlijke sammie komt weer woest omhoog: het is grappig en het is nooit saai shoppen met Tommy)
 • Ik Tommy uit bed gooi.. Dit is gedeeltelijk waar moet ik eerlijk zeggen. Maar ik doe het niet bewust! Ik heb in mijn slaap blijkbaar soms extra ruimte nodig waardoor Tommy wel eens op het randje balanceert. (ach, Living on the edge maakt het leven spannender toch?!)
 • We ruzie hebben over inrichten van de voorraadkast. Ruzie hebben we er niet om maar we irriteren ons beide regelmatig aan die kast. Die ik dan weer netjes opruim en waar Tommy dan weer een zooi van maakt. Ach, zo blijven we bezig.
 • Ik nog steeds wacht op een boekenkast. Uhmm.. Ja dit is wel waar..

Maar die boekenkast is in de maak! : ) Het belangrijkste.. We hebben het leuk samen, kunnen regelmatig samen ontzettend lachen als we even op de bank zitten, hebben nooit ruzie en ik geniet nog iedere dag van het wakker worden naast hem en naast hem in slaap vallen. Samenwonen is heerlijk en ik hoop (denk het wel uiteraard) dat Tommy er net zo over denkt. (kan niet anders want het is hemels om met mij samen te wonen natuurlijk)

30 gedachten over “Samenwonen..”

 1. heerlijke blog dit….
  top dat het gewoon gaat zoals het gaat..
  Kan Tommy niet een keer boodschappen met mij doen?? ik vind er namelijk niets aan

 2. Het is geven en nemen als je samenwoont. Geweldig hoe je dit beschrijft. En wat die vriend van hem betreft, het zegt meer over hem dan over jou!! Ieder zijn mening haha. Ik woon al wat jaartjes alleen (met Puber) dus samenwonen… (dan zal ik natuurlijk eerst ‘de man van mijn dromen’ tegen moeten komen) ik moet er nog ff niet aan denken… πŸ˜‰

  1. Vriendlief heeft de kast gemaakt, we hebben hem samen ontworpen.. of ik heb gezegd hoe ik het wilde en waar de schappen moesten komen πŸ˜‰ Hij staat inmiddels in de tweede laag lak πŸ™‚

 3. Fijn dat jullie het leuk hebben samen! Bij anderen levert samenwonen vaak wel veel irritaties op. Nooit ruzie vind ik best knap haha!

 4. hehe, bekend gedrag dat ‘maf doen in de winkel’. Mijn man riep eens hard door de winkel: leg die komkommer maar terug, ik heb geen middagdienst deze week.
  Sta je dan met je goed gedrag!

 5. Leuk van die vrienden die zo denken over je. Je hebt groot gelijk, niets van aantrekken! Gelukkig gaat het allemaal zo goed, en zodra die boekenkast staat… foto’s!!!!

 6. dit leest heerlijk, Sammie!
  Het is duidelijk dat het samenwonen jullie band nog verstevigd heeft (wat ergens ook normaal is, al valt het soms wel voor sommigen tegen om plots hun vrijheid te delen met een ander).
  Ga zo door!

 7. Dat van op het randje balanceren in bed zal vriendlief wel herkennen! Zelfs nu we een grotere bed hebben, presteer ik het nog, volgens hem…

  1. jup, echt heerlijk πŸ™‚ uhm nee geen muur in het groen.. de keukenkastjes zijn groen πŸ˜‰ komt deze week een blogje over πŸ™‚

 8. Nooit ruzie?? Wat ideaal!! Oeps, dat is hier wel anders haha (zal niet overdrijven maar discussies/meningsverschillen hebben we zeker wel eens ;-)). Ruilen??:-P

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven