hart paraplu

Sammie en regen.. Geen goede combi.

Ik haat, HAAT regen. Zo, dat dat even duidelijk is. ; ) Daarom ben ik ook zo blij dat we weer richting de goede kant van het jaar gaan, lente en daarna door naar de zomer. Ik kan niet wachten! Van het zonnetje en de warmere temperaturen word ik gewoon gelijk vrolijker. Ik heb iedere dag meer energie en de honden uitlaten is ook een stuk minder vervelend als het droog is en niet zo koud, het liefst ook windstil maar ik weet dat ik niet alles mag vragen ; ) Mocht het nou toch gaan regenen, ik ben tegenwoordig goed gewapend tegen deze natte tijden.

Van MegaGadgets kreeg ik deze geweldige opvallende paraplu. Knalrood en de vorm is een hartje, dat is niet alleen leuk maar ook handig met wind, het heeft wel wat weg van een echte storm paraplu al ziet deze er veel vrolijker uit. Zoals ik al zei heb ik een hekel aan regen dus vandaar dat ik de foto’s van mij met deze paraplu liet maken door Tommy op een zonnige dag. Er stond alleen nog al wat wind wat voor een drama kapsel zorgde, maar goed, jullie krijgen zo wel een idee.

megagadgetsDe paraplu heeft een heel prettig handvat en is 88cm lang, is dus windproef en groot genoeg voor 2 personen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik een paraplu altijd liever voor mezelf alleen heb, ik heb altijd het idee dat ik dan toch droger blijf.

Ja, het gebeurd niet vaak, maar ik heb over deze foto’s overduidelijk een filtertje geknald, ik zag er met de wind anders helemaal uit als Beetlejuice. Werkelijk, ik moet echt nodig weer naar de kapper… Gelukkig gaat het niet om mij op de foto, het gaat over de briljante paraplu. HET GAAT OM DE PARAPLU. Wil je niet opgaan in de menigte met toch al grauw weer dan is deze vrolijke paraplu zeker iets voor jou. Je kunt de hart paraplu hier bestellen en dan heb je ‘m de volgende dag in huis. Ik kan ‘m ook dubbel en dwars aanraden, hij ligt echt heel fijn in de hand en is wind bestendig, met deze paraplu vind ik een tripje door de regen al een stukje minder vervelend.

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

31 gedachten over “Sammie en regen.. Geen goede combi.”

 1. Mooie foto’s. De paraplu valt echt op zo. Ik heb bijna nooit een paraplu bij me, behalve als ik lopend ergens heen ga en dat is dus bijna nooit.

 2. Sinds ik een eigen autootje heb is een paraplu overbodig geworden. Het was daarvoor ook al niet handig, want met zo’n ding op de fiets is levensgevaarlijk.
  Vandaag ga je hem waarschijnlijk heel hard nodig hebben… je paraplu.
  Van mij mag het inmiddels ook wel beter weer gaan worden met iets minder wind. Ik wil weer op de fiets naar het werk.
  Gisteren was het drama. Alle wegen open wegens werkzaamheden en dus was ik met de fiets veel sneller geweest dan met de auto. Maar ja, het weer werkt nog steeds niet mee…

  1. Oh, ik heb juist altijd een plu in de auto liggen voor als ik ergens een stuk moet lopen en het regent. Bijzonder handig om er dan 1 in de kofferbak te hebben liggen πŸ™‚

 3. Deze paraplu is zeker ook gaaf, het is dat ik er al 3 of 4 heb staan, waaronder een storm variatie, en vorig jaar net een prachtige polka dot paraplu heb gekocht maar anders? πŸ˜€

  X

 4. Wauw dat is een super mooie paraplu! Zelf vind ik regen helemaal niet erg, maar niet te vaak natuurlijk! Als het regent dan ga ik het liefste met de kinderen (met regenlaarzen) naar de bossen, prachtig plaatje en de kinderen vinden dit geweldig haha. Maar zoals ik al schreef, niet te vaak regen, want ik heb toch veel liever het zonnetje πŸ™‚

 5. Wat een toffe paraplu! Ik heb een haat/liefde verhouding met regen. Als ik buiten loop en ik voel een paar spettertjes kan ik wel janken (daar gaat je haar…) maar als je thuis in bed ligt en het gaat regenen…. Chill!

 6. Leuke plu! Werkt ook prima als parasol zo te zien, haha. πŸ˜› Ik heb ook een hekel aan koud en regenachtig weer, maar die mini plu’s voor in je tas gaan bij mij altijd heel snel stuk of ik vergeet er een mee te nemen. Blegh! Overigens vind ik je kledingstijl echt geweldig! πŸ™‚

  1. πŸ™‚ Thanks! Leuk om te horen! Die kleine paraplu’s gaan bij mij inderdaad ook altijd snel stuk, als ik dan toch zo’n groot ding mee moet slepen dan liever 1 die er ook leuk uit ziet πŸ™‚

 7. Leuke paraplu! Lekker opvallend dat rood, net een heel groot hart. Ik haat regen, wind en alles wat daarbij in de buurt komt. Hij is lekker groot ook, daar pas je wel met zijn tweetjes onder.

 8. WAUW, deze is echt heeeeeelemaal mij :D! Haha ik word er helemaal vrolijk van. Super gaaf zo’n hartvorm, zou bijna willen dat het zou regenen als ik zo’n paraplu had ;p! BIJNA dan! XXX

 9. Het regent bijna altijd hier ik word er nu gek van!! Ik wil zon en wel nu!! Maar zo’n geweldige paraplu maakt een hoop goed

 10. ik heb nog nooit een paraplu heel kunnen houden, daarom koop ik meestal van die lelijke goedkope gevallen (zal dat de reden zijn?)
  ik vind deze echt geweldig, hier kan je nog mee gezien worden ook πŸ˜‰

  En, geweldige foto’s

 11. Het filtertje en de plu staan je leuk! πŸ™‚
  Ik heb geen hekel aan regen.. moet niet 5 dagen achter elkaar zijn natuurlijk, maar verder maakt het me niet uit.
  Ik ben niet van suiker, dus er gebeurt niks met me, zoals smelten of zo, zoiets zei mijn moeder altijd… πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven