sammie

Sammie in een jurk. Outfit My Jewellery.

Afgelopen zaterdag werd mijn moeder 55, reden voor een nette outfit dacht ik zo. Ik besloot eens gek te doen en een jurk aan te trekken. Van de zomer beviel me dit goed dus dan moest het met een panty voor de kou ook wel lukken. And it did ; ) Ja, maar Sam, je bent een meisje waarom zou dat niet lukken? Omdat ik geen meisje meisje ben zoals ik al eens vertelde.

Sinds een jaar of anderhalf jaar merk ik toch dat ik wat vaker naar jurken kijk. Mijn kledingsmaak veranderd iets en sinds deze zomer weet ik een beetje voor wat voor jurk ik moet gaan. Ik dacht altijd dat jurken mij niet stonden. Ik paste altijd wijdere modellen of met zo’n uitlopende zwierige rok en dat past niet bij mijn figuur, vind ik zelf. Jurken die strak langs mijn lijf zitten, oftewel Pencil jurkjes, vind ik vaak wel leuk staan.

jurk

Sinds ik dat weet zijn er al een aantal jurkjes in mijn kast terecht gekomen. Deze jurk heb ik uitgezocht bij My Jewellery, ik ontving een mail van ze of ik iets uit hun webshop wilde uitkiezen. Ik dacht in eerste instantie dat ze alleen sieraden hadden, maar ze hebben ook laarzen, horloges en dus kleding. Bijzonder leuke kleding zelfs. Ik werd direct verliefd op deze grijze jurk en kon mijn geluk niet op toen hij binnen kwam.

My Jewellery horloge

Hij zit als gegoten en ik vind de stof erg mooi. De rib stof vind ik erg leuk en ik vind het ideaal dat ik deze jurk sportief met sneakers kan dragen, maar eventueel ook netjes met laarzen of hakken. Ik neusde nog even verder in de webshop bij de horloges en zocht een horloge uit voor bij de jurk. Ik hou wel van zwart in sieraden en koos daarom een zilver horloge met een marmer zwarte wijzerplaat. Ik ga eigenlijk altijd voor zilveren sieraden, ik vind goud niet zo mooi.

My Jewellery jurk

Mams vond mijn outfit een blijvertje. Ook Tommy vind het leuk staan, dus deze jurk zal ik nog veel vaker gaan dragen. Mams had een zeer gezellige verjaardag en wij vonden het ook erg gezellig. Ze had heerlijk voor ons gekookt en we konden Bink mee nemen zodat we konden blijven slapen. Heerlijk vind ik het om s’nachts niet nog eens terug te rijden naar Nijmegen na een gezellig feestje. Gewoon de trap op lopen en in bed ploffen. Luv it!

Ps: Respect voor alle fashion bloggers die altijd in leuke straatjes staan te poseren. Ik vind het maar kou lijden! ; )

sammie-info

44 gedachten over “Sammie in een jurk. Outfit My Jewellery.”

 1. Je ziet er prachtig uit, de jurk staat je prima! En nee…een meisjes meisjes jurk zou echt niet bij je passen πŸ™‚
  Leuk verhaal ook weer. Enne..die tomaten achter je, zijn ze echt van nu? Niet te geloven zeg. ’n Fijne dag verder en geniet van je outfit!

  1. Dankjewel Ida! Ja die tomaten zijn echt van nu, ik was ook verbaasd dat ze er hingen! Ze zijn van de buren van mijn moeder en groeien door de schutting heen.

 2. Ooh Sammie, echt een leuke jurk! Staat je super. Inderdaad respect voor de Pfashionbloggers haha, heb laatst ook zo’n pencildress gekocht. (maar dan de mama variant, meh) πŸ™‚

 3. Wooohoo Sammie, wat zie je er goed uit! Ik vind serieus Γ©cht dat dit jou onwijs leuk staat. Enneh, hoe fashionbloggers foto’s maken op perfecte locaties, met lerfecte poses en zonder te rillen van de kou begrijp ik ook nog steeds niet. πŸ™‚

 4. Heel geslaagd, hoor! Staat je beeldig! πŸ˜‰
  Is inderdaad een jurk die je op veel manieren kunt dragen, very chic met pumps of sporty met sneakers.
  Ik volg je in de juwelen, hier ook alleen maar zilver(kleurig) (of wit goud πŸ˜€ )
  Nog een happy birthday voor je mams!

 5. Ik zou zeggen: trek vaker een jurkje aan! het staat je zo goed, en nog van harte gefeliciteerd voor je mama. Ikzelf draag ook niet echt vaak jurkjes, tenzij ik er helemaal weg van ben haha

 6. Leuk hoor Sam! Staat je goed!
  Ik vind jurkjes ook wel leuk, heb er 2 gekocht vorige winter en ook in de zomer een paar.
  Zitten allemaal heerlijk! Veel plezier met je nieuwe outfits!

 7. Kun je prima hebben hoor! πŸ™‚ Eigenlijk heel simpel maar doeltreffend zo’n outfit. Ik moet ook nodig weer eens shoppen zie ik, hihi πŸ™‚

 8. Staat heel tof zo met die sneakers! Ik ben ook geen echt meisje- meisje en ben pas rokjes en jurken gaan dragen toen ik niet anders kon. (Vanwege de HS en broeken die zeer doen.) Nu ik eraan gewend ben vind ik het eigenlijk wel heel relaxed zitten allemaal. Maar dan inderdaad het liefst in combi met sneakers of dr. Martens. Dit is wel een jurkje dat ik zeker zou aantrekken.

 9. Heel leuk jurkje! Enne… smaak kan veranderen met de jaren hΓ© haha! Zeker voor als je niet een typisch meisje meisje bent, vind ik dit jurkje heel leuk (helemaal in combinatie met de sneakers) πŸ™‚

 10. Staat je leuk, dat jurkje! Zoiets zou mij dan weer niet staan, ik heb een a-lijn nodig. Ofwel, dat zwierige wat jij niks vindt, haha, al draag ik eigenlijk alleen maar spijkerbroeken. πŸ˜›
  Het horloge is ook erg mooi trouwens, zilver is gewoon tha best, haha. πŸ™‚

 11. Wow, echt een mooie jurk! Staat je echt goed.

  Fijn dat je op de verjaardag niet naar huis moest :-). Ik vind dat ook altijd fijn.

 12. Staat je echt super mooi. Je hebt er ook een fantastisch figuur voor. Zelf zou ik hem niet dragen met lage, platte schoenen. Maar dat komt door mijn stevige kuiten. In combinatie met die lengte van de jurk, zal ik er lomper uit gaan zien. Dus zou ik hem dragen met stoere boots.

 13. Niet alleen jouw mams vindt jouw outfit een blijvertje, ik ook! Het staat je echt hartstikke leuk! Het is een net jurkje, maar door die toffe All Stars eronder, maakt het gelijk lekker sportief. Echt leuk! πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven