Sammie in het nieuw..

Jaja, Sammie (ik dus) heeft nieuwe kleding en laat dat vandaag zien in een kleine (zeldzame) outfit post! Het moet niet gekker worden met die Sammie hoor ik jullie denken.. Ssssst maar het was weer een awkward momentje hoor toen ik snel keek of er niemand aan kwam om een kiekje te schieten en mijn iphone op de rand balanceerde met de timer aan ; ) Bij Sans online was ik aan het neuzen geweest tussen de vesten, rokken, jassen en jurken en plaatste een bestelling.

vest sansonlineIk viel gelijk voor dit vest van Object, nu zegt het merk me helemaal niks want daar ben ik niet zo in thuis maar ik vond hem zo mooi. Ik ben dol op vesten, je trekt ze zo makkelijk even aan als het wat frisser word maar je hebt hem ook zo weer uit als het moet. Ik dacht eigenlijk dat hij helemaal dicht was maar zoals je op de detail foto hier boven kunt zien is dit niet zo, toch voelt het vest erg warm aan. Ik ben er helemaal blij mee, laat die herfst maar komen! (just kidding)

sammie3Na wat meer neuzen op de site kwam ik ook nog deze lange rok tegen van Only. Ik had nooit verwacht dit te zeggen maar de maxi dresses bevallen me zo goed dat ik nu ook een rok wel aandurfde en wat ben ik blij dat ik deze mee besteld heb. Hij zit geweldig (al zeg ik het zelf) heerlijk stofje en ik ben blij dat ik voor zwart ben gegaan, dat is toch wel makkelijk te combineren. Ik kan me zo voorstellen dat het met hakken er onder al een nettere look heeft maar deze zondag ging ik voor makkelijke sneakers. All Stars zijn de bom ; )

bestelling sans onlineIk ben in ieder geval ontzettend tevreden met mijn bestelling, het werd ook de volgende dag al verzonden en als ik thuis was geweest had ik het dus al snel binnen gehad. We zaten alleen nog in Arkel dus de arme bezorger heeft pas bij de vierde avond mijn pakketje kunnen bezorgen. Goede service dus van Sans online en ik vind ook het aanbod zo leuk. Ze hebben mijn favo merken (Only, Vero moda) en ik moet me vaak beheersen om niet mijn hele digitale winkelmandje vol te proppen : )

Mede mogelijk gemaakt door Sans Online Disclaimer.

22 gedachten over “Sammie in het nieuw..”

 1. Dat vest staat je leuk Sammie en ik vind het erg mooi!
  Goede service van de webshop dat de bezorger voor een vierde keer bij je langs kwam.

 2. Goed geslaagd…Erg leuk dat vest! Ik zal die site eens aan mijn dochter sturen, want die draagt dezelfde merken…
  Maar je telefoon op zo’n enge richel zetten… je durft ๐Ÿ™

 3. Oh dat vest, zo’n soort vest zoek ik nu ook, die lengte, en die warmte waar jij over spreekt, 1 minpuntje aan de vesten van tegenwoordig, dat er niet normale knopen of sluitingen op zitten, ik wil hem dicht kunnen doen anders heb ik er nog weinig aan op de fiets, hahaha en dat is heel moeilijk te vinden, een beetje leuk, modern en in deze lengte… trust me ๐Ÿ˜‰ En zo wel? Pffffffffff dan is de prijs weer… nou ja but!

  En ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden zo’n prachtig rokje te dragen, je gaat je heel anders voelen dan in een maxi dress, kan ik je vertellen, meestal nog meer vrouwelijk ๐Ÿ˜€

  X

 4. Wat een mooi aankopen! Ik vind outfit foto’s maken ook zo awkward altijd haha, doe het daarom bijna nooit. Object is trouwens een leuk merk ๐Ÿ™‚

 5. Vind de foto’s geweldig, je bent een knapperd! Weet je wat ik echt super vind, de verschillende zonnebrillen. Staat beiden erg leuk, en het vestje is prachtig!

 6. De eerste outfit is prachtig, bij de 2de vind ik de rok wreed mooi. Ik zou het t-shirtje in je rok gestoken hebben of een iets strakker t-shirt erboven. Je hebt zo’n mooi figuur, je moet het volle bak laten zien.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven