Sammie op dit moment in 5 korte punten

Gewoon een kort lijstje over mij, wat kleine feitjes, kleine dingetjes die ik even wil delen : ) Van alles valt een lang verhaal te maken maar vandaag ga ik voor het korte blogje. Leest lekker weg voor jullie en ik kan wat dingetjes in het kort delen. Ik vertel jullie in 5 korte punten waar ik de laatste paar dagen mee bezig ben, wat me bezig houdt, zoiets word het ; )

 • Walking dead seizoen 6 zijn we nog steeds niet aan begonnen omdat Tommy er niet zo’n zin in heeft op het moment. Ik wilde weer lekker genieten van een serie waarbij ik niet hoef na te denken. Op Netflix ben ik begonnen aan de serie Izombie en ik vind ‘m erg leuk!
 • Dat grijze haar.. Dat is lastig om grijs te houden!
 • De Gerbera is mijn favoriete bloem. Dit heb ik pas ontdekt trouwens ; ) Tulpen vind ik ook leuk maar als ik terug kijk naar de bloemen die ik de laatste maanden koop dan val ik steeds weer voor de Gerbera.

foto bloemen zosammieenzo

 • Ik pakte sinds maanden eens mijn andere camera lens erbij en ben nu helemaal verliefd op deze foto. Ik heb ‘m zelfs als screensaver op mijn telefoon. Ja, ik zeg dat gewoon over mijn zelf gemaakte foto, soms moet je gewoon ergens trots op zijn! En nope, er is geen filtertje over deze foto gegaan : )
 • We hebben een heerlijk weekend gehad en ik kijk al uit naar de volgende, het zonnetje komt weer terug! Ik heb er zin in!

Wat is jouw favoriete bloem?

22 gedachten over “Sammie op dit moment in 5 korte punten”

 1. Gerbera’s zijn ook mijn lievelingsbloemen! Ze zijn zo vrolijk. Haha, veel mensen proberen van hun grijze haar af te komen en jij wil het juist grijs houden ๐Ÿ™‚

 2. Wat bijzonder dat je vermeld van die screensavers, nu heb ik wel vaker blogs gelezen en gezien dat mensen downloaden en zo, maar ik gebruik altijd al, sinds ik mijn eigen digi camera heb, mijn eigen foto’s als bureau achtergronden, hahaha Daar mag iedereen heel erg trots op zijn en nog leuker… als mijn moeder een foto van mij ziet ergens, dat ze ze dan graag jat voor op haar eigen laptop, ik bedoel…. mooi compliment toch? ๐Ÿ˜‰ En ja die foto is prachtig!

  Leuk om je weer even bij te lezen in 5 korte puntjes ๐Ÿ˜€

  Ken je trouwens de Bloementaal of de taal der bloemen uit de Victoriaanse tijd? Ja in die tijd gaf je bloemen met een betekenis en de ontvanger wist direct wat je wilde vragen of zeggen of vertellen, de Gerbera betekent, jij maakt alles mooier. En ook, openhartigheid en opgewektheid.

  X

  1. Ik heb ook altijd een foto van mezelf als screensaver op mijn telefoon, een leuke foto van Tommy of Bink, meestal iets in die trend maar deze foto vond ik wel erg mooi ๐Ÿ™‚
   Bloementaal kende ik niet maar wat tof, de betekenis van de Gerbera! Die ga ik onthouden ๐Ÿ™‚

   1. De bloementaal, er is nog zoveel meer op mens en gezondheid kun je ook bijv. de kleuren van de bloemen opzoeken voor dat moment. Als je een bos roze hebt gekocht, heeft dat ook een betekenis, de kleuren in de bloementaal staan altijd vast, zo kun je ook bij voorbaat op symboliek een bloemenkleur kiezen voor dat moment. Voor wat je graag wilt vertellen dus, ook al weten anderen dat nog niet, hahaha

    En ja dat doe ik dus heel vaak zelfs, tulpen, rozen, gerbera’s, of chrysanten op kleur kiezen naast de betekenis van de bloem zelf. ๐Ÿ˜€

    X

 3. Ik hou van Rode Rozen, het zijn mijn lievelingsbloemen. Ik krijg steeds meer grijze haren door mijn geverfde blonde coupe…

 4. Haha leuk om te lezen en lijkt me inderdaad lastig om dat grijze haar grijs te behouden! Je moet het zeker vaak spoelen met zilvershampoo?

 5. is het niet zo dat gekleurd haar altijd regelmatig moet bijgekleurd worden, ongeacht het gekozen kleur, Sammie?
  Mooie foto!

  1. Ja het moet altijd wel bijgekleurd worden maar grijs vervaagd veel sneller, na 3 wasbeurten is de kleur grijs al bijna niet meer te zien. Hetzelfde geld voor rood trouwens, dat vervaagd ook heel snel.

 6. Ja… mooie foto! Terecht trots mag je zijn.
  Ik moet ook nog verder met seizoen 6. Fijn om te horen dat ik niet de enige ben ๐Ÿ™‚
  Mijn favoriete bloem is de frangepani. In Aziรซ steek ik er altijd รฉรฉn in mijn haar en die geur maakt me intens gelukkig. Jammer dat ze hier niet groeien/verkrijgbaar zijn.

 7. Ik hou van witte bloemen… lelies, amaryllis, orchidee…
  Ooit ga je veel werk hebben om je grijs haar gekleurd te krijgen ๐Ÿ˜‰

 8. Het is ook gewoon een prachtige foto hoor! Ik heb ook altijd wel een foto van onze vakanties als achtergrond, zowel thuis als op mijn werk. Heerlijk om dan nog even bij weg te dromen. Mijn favoriete bloem? Ik denk gewoon heel simpel, tulpen… die geven mij echt zo’n lentegevoel!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven