19 In Tips/ Zo sammie

Sammie op Snapchat

zosammieenzo snapchat

De app Snapchat staat alweer een tijdje op mijn telefoon inmiddels. Hoewel ik de eerste keer Snapchat na 3 minuten alweer van mijn telefoon afgooide ben ik nu toch wel gecharmeerd van de app. Het even mee kijken met iemands leven is toch wel erg leuk. Op Instagram kun je natuurlijk ook bij iemand binnen kijken, maar vaak zijn dit geen bewegende beelden en zijn de foto’s met grote zorg gemaakt en bewerkt. Het leuke van Snapchat vind ik juist het spontane, het ‘echte’ plaatje en de maffe filters.

Ook leuk dat alles wat je op Snapchat plaatst, ook gelijk weer verdwijnt als je iemand een persoonlijke snap stuurt. Hier maak ik trouwens niet vaak gebruik van, ik ben meer van de verhaal versie waarbij alles wat ik plaats 24 uur later weer weg is.

snapchat collage zosammieenzoJe kan in de app meerdere filters gebruiken maar het aanbod is beperkt, een perfecte foto maken zit er dus niet in. Je kan ook niet vanuit je foto bibliotheek op je telefoon uploaden naar de app, het gaat echt om de spontane kiekjes die je maakt. Je kan teksten toevoegen aan je foto, de plaats waar je bent, het tijdstip en bijvoorbeeld een foto zwart/wit maken.

snapchat zosammie

Met de camera aan de voorkant van je telefoon kun je je gezicht laten herkennen en er allerlei maffe filters overheen gooien zoals bijvoorbeeld de konijnen oren en de big-ass zonnebril. Het is gewoon een hele grappige app en ik moet er regelmatig om lachen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet iedere dag naar kijk, maar een paar keer per week ben ik er wel te vinden.

Sammie op SnapchatSnapchat werkt misschien op het eerste oog wat ingewikkeld met al dat geswipe van links naar rechts, maar zodra je het door hebt is het easy peasy, net als fietsen ; ) Ik ben te volgen onder de snapchat naam: zosammie en als je me volgt zie je dus af en toe van dit soort maffe selfies en een kijkje achter de schermen van mijn blog. Gewoon mijn leventje zonder poespas en filters.

Doe jij aan Snapchat?

 • Morgaine
  april 21, 2016 at 7:50 am

  En zo komt snapchat langzaam toch in de trend van bloggers, hahaha Nee, ik heb het niet, mijn telefoon doet ook raar, zoals je misschien al gemerkt hebt, zit ik zelf weinig op instagram omdat hij telkens uitvalt, 1 foto maken en de batterij is leeg, zijn we mee bezig, hahaha kortom ik moet hem sparen voor vandaag mijn werk bijv. Dat ie het nog doet straks als ik hem eraf haal, erg irri, maar komt goed! 😉

  X

 • José
  april 21, 2016 at 9:42 am

  Eerst begreep ik niks van Snapchat, maar ik begin het steeds leuker te vinden 🙂 Leuke foto’s! Ik wilde al een tijdje zo’n blogpost maken met snaps en nu ik zie hoe leuk het is geworden bij jou, ga ik het binnenkort ook maar eens doen! 😀

  • zosammie
   april 22, 2016 at 12:18 pm

   Ik begreep er in het begin ook helemaal niks van maar nu is het verslavend 🙂

 • jackie
  april 21, 2016 at 3:07 pm

  Ik vind het wel leuk…
  laatste 2 weken totaal geen tijd voor gemaakt…

 • Joyce rdt
  april 21, 2016 at 3:24 pm

  Sinds day one helemaal hooked haha, alleen doe ik dan weer niet aan verhalen ;). Liefs.x

 • Roos
  april 21, 2016 at 5:47 pm

  Whahaha, ja je foto’s zijn echt geweldig, maar zelf heb ik echt helemaal niets met Snapchat. M’n beste vriendin is er verzot op, maar het trekt mij gewoon niet. Heb sowieso niet zoveel met foto’s, haha, dus Instagram is al een uitdaging voor me om daar regelmatig (uhh…) wat te posten. 😛

 • Billy
  april 21, 2016 at 5:48 pm

  nee, ik heb geen foto-app op m’n smartphone staan. Misschien probeer ik er wel ‘s eentje uit….ooit

 • Suzanne
  april 22, 2016 at 7:14 am

  Leuk!

 • Ilse
  april 22, 2016 at 7:39 am

  Die konijn selfie! Zo leuk!

 • Nesrin
  april 22, 2016 at 10:43 am

  Je moet het mij echt uitleggen als we binnenkort weer een date hebben. Ik snap er nog altijd helemaal niets van.

  • zosammie
   april 22, 2016 at 12:17 pm

   Yes, will do!

 • Vlijtig Liesje
  april 22, 2016 at 11:31 am

  Eigenlijk niet, maar jouw foto’s vind ik wel erg leuk.

 • Nikki
  april 22, 2016 at 12:50 pm

  Ik gebruik Snapchat dus alleen maar om dat soort maffe selfies te maken en naar m’n vriend te sturen. En achter de schermen te koekeloeren bij bloggers. Zelf post ik nooit iets!

 • Jeanine
  april 22, 2016 at 1:42 pm

  Ik wil ook graag een actieve snapchatter worden maar ik begrijp het nog steeds niet. Ik lig altijd helemaal dubbel van al die maffe selfies en de mogelijkheden. Wat is je site trouwens mooi geworden. WAUW! Ik heb echt veel gemist 🙁

  • zosammie
   april 22, 2016 at 2:18 pm

   Dankje 🙂

 • sunny mama
  april 22, 2016 at 2:05 pm

  Ik moest wel heel erg lachen om die foto met die uitvergrote ogen! :-))

  Gôh, ik volg het allemaal niet meer hoor, van die apps… Ik vind het allemaal wel leuk, maar ik bevind me niet zo graag zo lang achter een schermpje.

 • Rachel Kromdijk
  april 22, 2016 at 2:06 pm

  Ik kan mezelf ook heerlijk vermaken met snapchat vooral met de face swap GE WEL DIG! haha

 • Trees
  april 22, 2016 at 4:28 pm

  Nee joh, ik doe er niet aan.. Heb al zat singen, vind ik dan, waar ik tijd aan besteed..

 • Ilse van Kreanimo
  april 22, 2016 at 6:08 pm

  Ik ben er echt nog steeds niet uit of ik het wel ga doen….