31 In Sammie spot

Sammie Spot #15

kerstdecoratie 2015

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Het is wel weer tijd voor een nieuwe Sammie Spot!

Home

Dit kussen.. Ik ben verliefd op dit kussen! Er is een nieuwe webshop online met een heleboel leuke spulletjes! Ik waarschuw je.. Veel leuke spulletjes ; ) Kisten hebben oneindig veel mogelijkheden en deze boekenkast van kisten vind ik erg leuk! Wij hebben net nieuwe lampen maar ik vind deze Wire lamp toch ook wel erg stoer!

Kerst

Ik heb al een foute kersttrui maar toen ik dit blogje las van Romy wilde ik er gelijk nog 3 ; ) en dan op de bank ploffen tussen een aantal van deze kerstkussens.. Nog op zoek naar inspiratie voor je huis in kerststijl? Ga eens langs bij Ikea. Dille & Kamille winkels verkopen ook erg leuke kerst artikelen! Online vond ik ook nog deze stoere zwarte kerstdecoratie en deze disco kerstbal. Deze hangende kerstmannetjes van Ikea vind ik ook zo cute.

Leuk!

Northflix deelde wat gedachtes die ze wel eens heeft bij het lezen van blog artikelen, er zitten wel wat herkenbare tussen, voor jou ook? Deze hotspot.. Het eten ziet er zo lekker uit, als ik eens in Rotterdam ben wil ik hier heen! Als je nog twijfelt over de vraag: Kan ik stinken naar aardbei? Lees dit dan eens. Wentelteefjes in een mok.. Klinkt erg lekker!

 

 • Natasja
  december 9, 2015 at 7:33 am

  Schattige dingen! Niet helemaal in mijn huisstyle maar wel leuk!

 • Kelly
  december 9, 2015 at 7:33 am

  Wat een leuke tips! Dille & Kamille, daar ben ik zo lang niet geweest. Ik zit nu op dit tijdstip lekker te neuzen in de webshop en wat een leuke dingen! Was de winkel een klein beetje vergeten!

 • debby
  december 9, 2015 at 8:28 am

  Wat leuk zo al die artikels op een rij Sammie. Ik ga straks zeker het stuk lezen over de zwarte accessoires.

 • Laura
  december 9, 2015 at 9:43 am

  Wat een leuke artikels op een rij. Ik denk dat ik vandaag eens naar de Ikea ga voor ultieme kerstinspiratie.

 • Lies
  december 9, 2015 at 10:46 am

  Dat Artikel van Northflix is wel heel herkenbaar 😛

 • Flavie
  december 9, 2015 at 11:07 am

  Oh dat kussentje is superleuk 🙂

 • Hilde
  december 9, 2015 at 11:07 am

  Oh, ik vind die lamp zó gaaf!! 😀
  En ik hou echt van de Dille & Kamille! Heb er al meerdere cadeautjes gekocht voor de feestdagen 🙂

 • Morgaine
  december 9, 2015 at 11:13 am

  Whahahahaha dat stukje over stinken naar aardbei, sommige mensen? hahahaha

  Dit heb je weer heel leuk in elkaar gedraaid Sam, de foute truien zijn al even gedeeld met mijn nicht, zij is er gek op ook, en ik ga ook voor nummer 9 😉

  X

 • Lizzy
  december 9, 2015 at 11:47 am

  Lief dat je artikelen deelt van andere bloggers! De webshop heb ik ook al gezien, en ik vind hem erg tof! Ik ben benieuwd naar het artikel van Northflix!

 • Daenelia
  december 9, 2015 at 12:01 pm

  Leuke links weer 🙂 De meeste had ik al gelezen, en ik mag geen kerstdecoraties meer kopen. Behalve de lampjessljngers op batterijen.

 • Anna
  december 9, 2015 at 12:06 pm

  Leuke rubriek! En wat een fijne artikelen allemaal, erg inspirerend :)! Zo tof, die lamp op de header foto.

 • Nesrin
  december 9, 2015 at 12:13 pm

  Oeh la la die wentelteefjes in een mok ziet er retegoed uit. Gezellige Sammie Spot weer.

 • Denise
  december 9, 2015 at 12:25 pm

  Ah wat leuk! En wentelteefjes in een mok, jumm

 • Sher
  december 9, 2015 at 1:26 pm

  Haha, super leuk om mijn eigen artikel te spotten!

  Ik wil ook echt nog een paar foute kersttruien!

 • Melissa
  december 9, 2015 at 2:36 pm

  Leuk om te lezen! Ik heb geen kersttrui(en) maar stiekem vind ik het wel heel cool.

 • Joor
  december 9, 2015 at 3:31 pm

  wat een super leuke artikeltje weer! 🙂 leuk om weer dingen te ontdekken zo 🙂

 • Margo
  december 9, 2015 at 3:37 pm

  Oh ik vind de webshop van Milou ook zo leuk! Ik krijg vandaag m’n bestelling binnen als het goed is 🙂
  Ik heb een kerstshirt, das m’n eerste stap naar een trui haha! Leuk lijstje Sammie 🙂

 • Joycerdt
  december 9, 2015 at 4:09 pm

  Leuke spulletjes weer!

  Lfs.x

 • jackie
  december 9, 2015 at 4:24 pm

  die lamp vind ik leuk, zeker nu ik op zoek ben naar andere let ik heel veel op lampen, ben er nog niet uit wat ik nu echt wil..
  Bij wentelteefjes in een mok kon ik me echt niets voorstellen, nu wel

 • Els
  december 9, 2015 at 8:16 pm

  Wat een leuke linkjes. Voor de links mbt kerst… ik moet snel weer wegklikken :-).

 • Jeanine
  december 9, 2015 at 8:19 pm

  Aah kersttruien, vroeger wilde ik er niet in gezien worden maar nu heb ik er ook het liefst een kast vol van. Hele leuke linkjes weer!!

 • Sandra
  december 9, 2015 at 10:30 pm

  Wauw die lamp is gaaaaf!! Ik ben spontaan verliefd geworden zojuist whah. Je herinnert me er nu ook aan dat ik nog een keer naar Dille&Camille moet gaan. Dat wil ik al een tijdje. Ben er nog nooit geweest! Thanks voor het delen van deze leuke dingen. 🙂

 • Kim
  december 9, 2015 at 11:20 pm

  Ik heb zo’n vergelijkbare wire lamp hangen. Met een oude, gele lamp erin geeft dit echt een tof effect in je kamer. En, als je in Rotterdam bent even langs SUGO gaan. Erg lekker en zeker een aanrader voor een snelle, goede pizza!

 • Tamarah
  december 10, 2015 at 10:47 am

  Die lamp is echt gaaf!

 • Ysanne
  december 10, 2015 at 2:13 pm

  De webshop van Milou is heel tof, wil denk ik binnenkort ook iets gaan bestellen. En de lamp, aah I like it.

 • Jenn
  december 10, 2015 at 2:20 pm

  Leuke dingen deel je weer! Wentelteefjes in een mok klinkt goed.

 • Ilse
  december 11, 2015 at 9:02 am

  Die kerstpoppetjes zijn leuk!

 • Insoon
  december 11, 2015 at 11:42 am

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Toevallig lag er gisteren voor mij ook een kerst t-shirt in de brievenbus 😉

 • Romy
  december 11, 2015 at 12:07 pm

  Ah zo leuk dat je mij erin genoemd hebt! Sowieso heel leuk dat je dit soort lijstjes maakt! Vooral het artikel met de wentelteefjes in een mok vind ik zo leuk en heb ik opgeslagen! 🙂

 • Estrella
  december 13, 2015 at 11:40 am

  Niet echt mijn smaak, maar die ster hanger vind ik wel leuk!

 • Diana
  december 27, 2015 at 1:10 am

  Die rode kerstpoppetjes zien er super schattig uit. Die zou ik zo in de boom willen hangen.