21 In Sammie spot

Sammie Spot #20

sammie spot

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Alle verdere foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt maar horen bij de artikelen van andere mensen die ik hier deel.

Het is weer tijd voor een nieuwe Sammie Spot! Terwijl ik dit schrijf heb ik een beetje honger dus ik stel voor dat we vandaag met eten beginnen ; )

Recepten van bloggers.

recepten bloggersDit recept voor vegetarische quesadillas van Catherine vind ik er heerlijk uitzien! Het recept voor Lemon bars van Eva heb ik opgeslagen, die moet ik eens proberen! Een recept voor banana bread muffins vind je bij Lois. Bij Maris van Haremaristeit kwam ik haar tips tegen voor het bakken van een ei in een boterham. Lijkt me erg leuk om eens te proberen. Een andere manier van een ei bakken in een broodje vind je bij Sillysis, lijkt me ook bijzonder lekker. Marijke deelde een recept voor een gezonde chocolade mug cake!

Leuke Instagrammers om te volgen!

Uiteraard ook weer een paar toffe Instagrammers die het waard zijn om te volgen. Om te beginnen de feed van Kitsch Kitchen. Zij hebben een toffe webshop met allemaal leuke producten. Ik heb laatst shoptegoed gewonnen bij Maris voor deze webshop en heb nu een te gek douche gordijn : D Zeker een leuke feed om te volgen op Instagram.

Kitsch Kitchen

De feed van Retroloekie staat vol mooie kiekjes van het interieur van Annemarie ook wel bekend van de webshop retroloekie.nl Ik word vrolijk van de foto’s!

retroloekie

Het werd wel weer eens tijd voor een gezellige grappige feed van een Engelse bulldog. Dit keer de geweldige kiekjes van Chunky aka bigchunkymonkey. Zo’n vrolijkerd! Om dit soort foto’s moet ik altijd lachen.

insta

Blog artikelen.

Dan nog wat leuke random blog artikelen die ik tegen kwam, Tessa schreef over Facebook en ik vond dit zeer vermakelijk. Inge liet haar nieuwe horloge zien, die is van hout, hoe tof is dat! Northflix vertelde over verjaardagen en de ergernissen die daar bij komen kijken. Lyanne heeft een artikel geschreven over apps voor boekenliefhebbers. Een artikel over de highlights van Den Haag vind je bij Neelke.

 • Suzanne
  april 29, 2016 at 8:04 am

  Leuk om weer te zien! Op dit moment zie ik op heel veel blogs lekkere healthy recepten voorbij komen.

 • Renske
  april 29, 2016 at 8:33 am

  Wat een leuke post! Ik klik lekker verder hoor. 🙂 Dit soort posts zijn altijd welkom. Iets met nieuwe blogs ontdekken, haha.

 • Joor
  april 29, 2016 at 8:50 am

  Wat een super leuk artikel om te lezen! Leuk om weer nieuwe dingen te ontdekken bij je!

 • Anne-Sterre
  april 29, 2016 at 9:27 am

  Dit blijft een van mijn favoriete artikelen van je, altijd vol inspiratie! 🙂

 • sunny mama
  april 29, 2016 at 10:13 am

  Die recepten zien er super yummie uit! En die hond is zo grappig…

 • Morgaine
  april 29, 2016 at 10:14 am

  hahahahaha die E. dog, geweldig, hahahahaha oh dat arme beest 😉

  Je hebt weer veel leuks gespot en ja de blogs van Tessa en Northflix, heb ik ook bij allebei best om moeten lachen, geweldig!

  X

 • Joyce rdt
  april 29, 2016 at 10:21 am

  Altijd leuk zo´n overzichtje en wat een geweldige foto´s van big chunky monkey! Liefs.x

 • Jenn
  april 29, 2016 at 10:28 am

  Altijd leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken!

 • Sandra
  april 29, 2016 at 2:40 pm

  De vegetarische quesedillas trekken mijn aandacht, haha! Die ga ik zo gelijk bekijken. Het artikel van Northflix vond ik ook leuk deze week. 🙂

 • Vlijtig Liesje
  april 29, 2016 at 2:44 pm

  Fijn zo’n overzicht! Ik ben benieuwd naar dat houten horloge!

 • José
  april 29, 2016 at 4:11 pm

  Leuke Instagrams! Die bulldog ziet er grappig uit!

 • Ilse
  april 30, 2016 at 10:00 am

  Dat hondje, haha! Zo leuk! 🙂

 • Kim
  april 30, 2016 at 1:20 pm

  Wat een vrolijke post! Die gerechten zien er heerlijk uit. Op mij wacht nu een broodje met pindakaas 😛

 • Wendy
  mei 1, 2016 at 10:00 am

  Haha leuk om te lezen. Die Engelse buldog zo hilarisch ?!

 • Els
  mei 1, 2016 at 12:09 pm

  Het blijft een leuk artikel! Dat bulldog account is echt geweldig!

 • linda
  mei 1, 2016 at 12:40 pm

  Altijd leuk zo’n artikel waarbij andere bloggers uitgelicht worden. Ik heb weer wat te lezen voordat ik aan het werk ga 🙂

 • Laura
  mei 1, 2016 at 1:21 pm

  Handig overzicht, leuk!

 • Marjolein
  mei 1, 2016 at 6:24 pm

  Ja. Nu wil ik dus weer een hondje, he. Door jou.

 • Rebecca
  mei 1, 2016 at 9:05 pm

  Oeh wat heb ik nu weer een hoop dingen om te lezen! Eindelijk weer een keer tijd en je maakt het me gelijk moeilijk haha

 • Mariëlle
  mei 2, 2016 at 8:26 pm

  Wat een fijne sammie spots! Vooral dat instagram account met die hondjes is zo grappig! En dat houten horloge héél stoer. Je speurt wat af op het web jij hé?

 • Northflix
  mei 9, 2016 at 9:54 am

  In deze artikelen ontdek ik altijd wel weer wat leuks/iemand die ik nog niet ken. Leuk!
  Ik wilde je (spuit 11, maar ik had keelontsteking…) nog even bedanken voor de mention en namens alle mensen met allergieën en angst voor honden dat jij gewoon het gezonde verstand hebt om niet je hond ongevraagd mee te nemen naar iemands verjaardag 🙂