7 In Sammie spot

Sammie Spot #21

sammie spot

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Alle verdere foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt maar horen bij de artikelen van andere mensen die ik hier deel.

Random blog artikelen.

Het eerste artikel wat ik tegen kwam en wilde delen is het artikel van Angélica over haar nieuw foto project, een project van 100 dagen! Verder kwam ik bij Mila een artikel tegen voor 2 smoothie recepten. Prachtige foto’s gemaakt door Mylène van een vos die niet cameraschuw is, dit recept van Marijke voor een mango cheesecake heb ik opgeslagen, lijkt me zo lekker! Nog 1 recept dan, een recept voor citroenkoekjes van Ysanne.

Dan door naar Instagram.

tikkieretroMooie kleurrijke foto’s van een retro vrolijk huis vind je bij Tikkieretro. Ik spot er regelmatig een cactus, luv it, en ik viel voor de heldere kleuren in de foto’s.

gras_vd_buren/De feed van Mickey viel me ook direct op omdat ik weer de cactus spotte maar ik vind de foto’s die ze van eten maakt ook prachtig. Je vind deze toffe feed op Instagram onder de naam gras_vd_buren.

kleurigdeesEn dan de feed van Desirée, deze staat vol met kleur en ze post zo’n beetje dagelijks een nieuwe vrolijke foto. De naam op Instagram is kleurigdees en deze zegt wel genoeg, een kleurrijke feed!

Pinterest

fonq pinterestLaatst zag ik ineens mijn foto voorbij komen op pinterest, ik scrolde wat door Pinterest en zag 2 cactus vazen, mijn cactus vazen! Wat bleek.. Fonq is ook aanwezig op Pinterest en ze hebben mijn foto gerepind : ) Super leuk natuurlijk om je foto te zien staan bij het account van Fonq. Ik sta met mijn foto in het woonaccessoires bord.

Ook gespot op Pinterest: Een bord vol met cactus planten! Heerlijk vind ik het om gewoon nutteloos door eindeloos veel kiekjes van cactussen te scrollen : )

 • Morgaine
  mei 31, 2016 at 8:14 am

  Ja Pinterest, hahahaha sinds van de week heb ik ook een account, ivm gogobot, maar ik snap de meerwaarde er nog niet eens van, leuk dus dat zij jou hebben gepind? 😉

  De foto’s zijn in elk geval weer vrolijk, oh en ik zit daar onder mijn echte naam 😉

  X

 • Nesrin
  mei 31, 2016 at 10:21 am

  Cool dat Fonq jouw foto op Pinterest heeft geplaatst. Leuke Sammie Spot weer ik klik nu door naar de citroenkoekjes van Ysanne.

 • Bettie
  mei 31, 2016 at 10:25 am

  Wat een vrolijke en kleurrijke insta-accounts en verder ga ik nu een aantal van de blogartikelen even lezen.

 • jackie
  mei 31, 2016 at 11:24 am

  Alweer 3 jaar geleden deed ik de 100 dagen happy challenge en vond dat wel heel leuk, misschien weer doen (in de zomer toch het leukste)
  Wat een gave insta’s, ik hou van dat kleurrijke (stomme is, nu ik in huis bezig ben ik helemaal niet meer knal met kleuren)

  En wat super leuk om je eigen foto tegen te komen, groot compliment

 • Neelke
  mei 31, 2016 at 1:01 pm

  Wat leuk dat je op de Fonq website staat! Die vazen zijn ook erg leuk!

 • Sas
  mei 31, 2016 at 9:11 pm

  Ja die vossen foto’s<3 Echt prachtig. Leuke linkjes deel je hier weer 🙂

 • Els
  juni 1, 2016 at 6:57 am

  Wat gaaf dat je foto door fonq is gerepind :-). Het is ook een mooie foto!