19 In Sammie spot

Sammie Spot #22

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Alle verdere foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt maar horen bij de artikelen van andere mensen die ik hier deel.

Inmiddels een nieuw tafelkleedje gescoord want dat groene begon mij een beetje te vervelen (Tommy niet, zijn favoriete kleur is groen) en dat gedoe met papieren vellen als achtergrond/ondergrond was ik ook zat. Dus vandaag een gele ondergrond, lekker zomers en licht, een beetje het zonnetje in huis halen! Dankzij Maris van de blog Hare Maristeit en vele andere op Instagram die ik verderop ga delen haal ik weer wat meer kleur in huis (de happy socks en vrolijke bloemen zijn er uiteraard ook nog steeds), Tommy kan er mee leven als het maar niet altijd op tafel ligt : )

Instagram.

insta retroloeikieRetroloekie op Instagram. Om maar te beginnen met kleurrijke woningen gespot op Instagram waar ik inspiratie uit haal en vooral geniet van alle vrolijkheid. Retroloekie is 1 van de vele kleurrijke feeds die ik volg. Er hoort ook nog een mooie website bij de personen achter deze Feed en die vind je hier.

rusyenaDe feed van rusyena is er ook 1 om blij van te worden, het terras is er 1 vol kleur, lijkt me geweldig om te zitten! Er komen ook heel veel haak kunstwerken voorbij, allemaal even kleurrijk.

mamoesjkaEn dan de laatste kleurrijke Instagramfeed van vandaag, Ilona deelt veel prachtige kiekjes van haar kleurrijke huis op Instagram onder de naam mamoesjka_nl, vind vooral alle kleurrijke verschillende lampen in huis erg leuk en de blauwe bank bij de eettafel, love it!

Opgevallen in Blogland.

Dit recept van Hare Maristeit voor een indische sandwich ga ik nog eens maken voor Tommy, die is dol op dit soort gerechten en volgens mijn collega is het ook een enorme aanrader. Het recept voor een Chorizo deluxe burger van Vrijdag Burgerdag heb ik ook opgeslagen, lijkt me erg lekker. Het artikel van Sunny met tips over het maken van een Selfie vond ik erg leuk om te lezen en ook het artikel van Neelke over Wijk bij Duurstede vond ik leuk. Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede dus altijd tof om daar iets van te zien. Bij Loes spotte ik de vaas die ik kreeg van mijn mams, ze schreef een artikel over de Blokker.

Hebben jullie nog iets leuks gespot de laatste tijd? 

 • Suzanne
  juni 22, 2016 at 7:31 am

  Leuk om te lezen.

 • sunny mama
  juni 22, 2016 at 8:15 am

  Dankjewel voor het complimentje en voor de link!
  Ik ging snel kijken naar die Indische sandwich, want die leek mij wel lekker. Zo grappig. Blijkt het een recept te zijn dat ik een eeuwigheid geleden zelf al op mijn blog had gezet hahaha…

  • Maris Maria Renne
   juni 22, 2016 at 12:24 pm

   Haha, dat heb ik dus wel eens met smoothies en sapjes! Dan maak ik een goede mix en leuke foto voor een recept, blijkt dat ik het al eens eerder heb gemaakt… Het zijn er inmiddels ook behoorlijk veel, dus ik ga binnenkort maar een overzicht maken van alle sappies 🙂

 • Anna
  juni 22, 2016 at 9:06 am

  Leuk artikel, tof dat je dit deelt! Het account van mamoesjka_nl ziet er echt leuk uit :). Ik ga eens verder klikken.

 • Kirsty
  juni 22, 2016 at 9:17 am

  Wat een leuke en kleurrijke feeds! Naar dat sandwich recept maak je mij nieuwsgierig.

 • Monique | WritingMonique
  juni 22, 2016 at 10:28 am

  Leuk! En het is een heel lekker vrolijk kleed! Mooi zomers dat geel!

 • Joor
  juni 22, 2016 at 10:35 am

  Leuke tips weer!! Hihi toevallig hebben wij dezelfde tafelkleed alleen we hebben geen gele maar een groene… 🙂

 • Sandra
  juni 22, 2016 at 11:14 am

  Die feeds zijn TOF! Ken ze alle drie niet. Ik ga nu gelijk even kijken in Instagram. 😀

 • Bente
  juni 22, 2016 at 11:19 am

  Oh jaa, die sandwich lijkt me erg lekker! Wij eten hier op kantoor regelmatig een broodje of cracker met pindakaas en sambal, maar met komkommer en gebakken uitjes is ook een erg goed idee!

 • Marion
  juni 22, 2016 at 12:21 pm

  Wat een vrolijkheid allemaal. En leuk dat je andere bloggers op deze manier in het zonnetje zet. Nodigt zeker uit om die blogs ook eens te lezen.

 • Maris Maria Renne
  juni 22, 2016 at 12:27 pm

  Wat leuk en lief dat je mij een paar keer noemt 🙂 En natuurlijk trots dat ik heb mogen bijdragen aan inspiratie voor meer kleur in je huis #yay
  Ik heb op mijn blog ook een paar posts gewijd aan kleurrijke mensen op Instagram, hier staan zeker weten accounts tussen die je ook wilt volgen. Allemaal mensen met wie ik van interieur zou willen/kunnen ruilen!
  En die sandwich moet je zeker maken. Ik at het deze week een paar keer op crackers, ook very yummy 🙂

 • Nesrin
  juni 22, 2016 at 2:28 pm

  Wow wat een mooi kleuren zo bij elkaar. De sandwich van Maris wil ik zeker proberen te maken. Leuke Sammie Spot weer.

 • Neelke
  juni 22, 2016 at 4:14 pm

  Wat leuk dat je mijn artikel noemt 🙂 Wijk bij Duurstede is ook echt een superleuk stadje. Die burger moet ik ook echt proberen

 • Sofie Katelijne
  juni 22, 2016 at 5:43 pm

  Altijd leuk om nieuwe Instagrampagina’s te ontdekken, hou zelf ook enorm van kleurrijk dus degene die je opnoemt zeggen me wel wat!

 • Dalinka
  juni 22, 2016 at 8:56 pm

  Fantastisch zeg die kleurrijke Instagram feeds. Vooral die van rusyena ziet er super uit, dus die ga ik zo gelijk volgen!

 • Laura
  juni 22, 2016 at 10:33 pm

  Die instagram accounts lijken me erg leuk voor inspiratie!

 • José
  juni 22, 2016 at 10:56 pm

  Wat een super leuke Instagram accounts! Word je echt vrolijk van!

 • robin
  juni 22, 2016 at 11:50 pm

  wauw dat vrolijke interieur, gaaf!

 • jackie
  juni 23, 2016 at 10:17 am

  ik hou zo van die kleurrijke feeds ♥ op insta