25 In Sammie spot

Sammie Spot #23

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Alle verdere foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt maar horen bij de artikelen van andere mensen die ik hier deel.

Het was wel weer tijd voor een nieuwe Sammie Spot! De laatste was alweer van 22 juni! Vandaag weer een paar Instagrammers en veel artikelen van bloggers, hoop dat er nog wat nieuw leesvoer voor jullie bij zit!

ihavethisthingwithbikesGelijk maar even beginnen met een gave feed op Instagram. Nu heb ik helemaal niks met fietsen, sporten en bewegen in het algemeen ; ) Maar dit account vol fietsen vind ik gaaf! Prachtige foto’s van mooie locaties met steeds een fiets die de hoofdrol speelt. Ihavethisthingwithbikes is zeker een kijkje waard.

Ayla the foxNog een prachtige feed vind je bij Ayla the fox. Prachtige foto’s van een mooi vosje. Geen wilde vos, maar gered van een einde als bontkraag door mensen. Je vind er trouwens ook filmpjes!

Random Blog artikelen.

We denken allemaal wel eens een aantal dingen in de Ikea, Sandra blogde erover en een aantal vond ik best herkenbaar. Om even in de sfeer van dit blogje te blijven, vulde jij de Sharing is Caring tag al in? Ik kom ‘m met plezier lezen! Een originele kleurrijk bruiloft, ik kwam dit artikel tegen op Bloglovin en vond de foto’s super tof! Nadat ik het artikel van IkBenIrisNiet had gelezen over een toffe conceptstore kwam Enschede op de lijst om toeristje in eigen land te spelen. Zelf een spel maken voor je hond? Het kan en is niet moeilijk, je vind de DIY hier. Daenelia is een nieuw project gestart, ze heeft een website online gezet voor mensen die op zoek zijn naar een penmaatje! De site is net online maar alles werkt al dus mocht jij nog een penvriendin zoeken, plaats hier je oproep!

what about herLaura is een blogger die de wereld over reist en daar prachtige verhalen over verteld. Dat, en ze maakt schitterende foto’s, zeker een aanrader dus! Dit blogje wat ze deelde staat niet alleen vol met mooie plaatjes, ze geeft ook nog een goede tip voor als je regelmatig vertraging oploopt met vliegen.

blogger EsmayEsmay is een blogger die ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt, ik werd gelijk verliefd op haar prachtige foto’s. Positiviteit staat centraal op haar blog, zeker eens een kijkje nemen.

Bloggers & eten.

Er zijn zoveel leuke bloggers die lekkere recepten online plaatsen. Ik baal soms wel eens dat ik niet meer tijd heb in een dag om alles te proberen. Waarschijnlijk is dat maar goed ook anders zou ik wel wat kilo’s aankomen denk ik ; ) Sunny kwam met een recept voor een salade met pesto. Als ik ergens pesto zie staan wil ik het een keer eten! Hebben jullie wel eens van aardbeiensoep gehoord? Ik had er dus nog nooit van gehoord tot ik het las bij Hare Maristeit, lijkt me bijzonder lekker! Demi deelde een recept voor Froyo’s met fruit. Ziet er heerlijk uit en wil ik zeker eens proberen. Deze koffie ijsjes lijken me echt heerlijk! Ik wil er nu 1! ; )

Zo, dat was het weer voor vandaag. Hoop dat er nog wat nieuws voor jullie bij zit, fijne dag!

 • marije
  september 29, 2016 at 8:42 am

  Oooh dat instagram account met dat vosje ❤

 • Sandra
  september 29, 2016 at 8:53 am

  Heel leuk om mijn Ikea artikel voorbij te zien komen, haha! What About Her is één van mijn favoriete blogs. Ahhh al die mooie plekken die zij bezoekt en al die geweldige foto’s elke keer weer. Ja, heel tof! Hè? En aardbeiensoep? Ik ga even kijken hoor!

 • Linda
  september 29, 2016 at 9:38 am

  DIe aardbeiensoep, grappig! Oh en koffie ijs, zo lekker! Die IG accounts plaatsen prachtige foto’s!

 • Daenelia
  september 29, 2016 at 10:17 am

  Awww! Dat vosje, awww.
  En yay! Bedankt voor je shout-out. Een penvrienden site werkt ook alleen als er echt wat te kiezen is (hoewel ik zelf nou ook weer niet zo heel erg kieskeurig ben, maar toch, het is niet alleen zodat ík een penvriend(in) vindt).

 • Ineke
  september 29, 2016 at 10:56 am

  Leuk artikel!! Oooh die instagram van dat vosje.. Bon ik ga nu wat bloghoppen want al jouw links staan open in aparte tabbladen 🙂

 • Irma
  september 29, 2016 at 11:00 am

  Whuuut? Aardbeiensoep? Niceeee!

 • Anna
  september 29, 2016 at 11:11 am

  Leuk lijstje weer! Ik vind dat Instagram account met die fietsen echt heel leuk bedacht. Ziet er zo gezellig uit! Ga meteen even verder klikken :).

 • Vlijtig Liesje
  september 29, 2016 at 11:25 am

  Leuk er zitten zeker nieuwe blogs bij!

 • marleen@burgertrutjes
  september 29, 2016 at 12:37 pm

  Wat een leuk artikel! Dat vosjeee omg!

 • Kool Family
  september 29, 2016 at 12:46 pm

  Mooie foto’s! Ik ben ook vooral fan van de fietsen (terwijl ik ook niets met sporten noch met fietsen heb). Bedankt om ons altijd weer nieuwe zaken te laten ontdekken.

  • zosammie
   september 29, 2016 at 12:47 pm

   Graag gedaan 😉

 • sunny mama
  september 29, 2016 at 1:58 pm

  Dankjewel voor de link! :-))
  Dat je de tijd niet kunt vinden om al die lekkere receptjes van iedereen uit te proberen, dat kan ik heel goed snappen. Ik heb zelf ook vaak dat probleem dat ik veel meer inspiratie heb dan tijd om het allemaal uit te voeren. (Luxeprobleempje…) En dat probleempje maak jij er met deze blogpost natuurlijk alleen maar erger op! 😉

 • Evelyne
  september 29, 2016 at 5:24 pm

  Fijn om weer nieuwe bloggers te ontdekken op deze manier! I like 😉

 • Anne-Sterre
  september 29, 2016 at 9:26 pm

  Sammie heeft weer een hoop leuks gespot. Ik ben verliefd op dat vosje, wat een mooi beest. Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die er überhaupt over nadenken zoiets tot een bontkraag te maken 🙁

 • José
  september 29, 2016 at 10:52 pm

  Leuk, ik kende nog niet iedereen. Altijd leuk om nieuwe bloggers te ontdekken!

 • Nesrin
  september 29, 2016 at 10:52 pm

  Leuke Sammie Spot weer! Koffie ijsjes en aarbeiensoep, klinkt erg goed.

 • Joyce rdt
  september 30, 2016 at 11:06 am

  Altijd leuk deze lijstjes, heb ik weer wat te lezen en kijken online :). Liefs.x

 • Naomi in Wonderland
  september 30, 2016 at 12:24 pm

  Die fox instagram account….. oh my god! Geweldig! Super leuk artikel, ik bekijk ook even de linkjes, altijd fijn!

 • Paul
  oktober 1, 2016 at 11:28 am

  Als je naar Enschede komt dan meld het even! Kan ik mijn depressie-schuldgevoel afkopen door je trakteren op een fijn taartje, of zo.

  • zosammie
   oktober 3, 2016 at 8:14 pm

   Dat zal ik zeker onthouden!

 • Tamarah
  oktober 1, 2016 at 4:55 pm

  Leuk lijstje! Die foto’s met die fietsen zijn grappig zeg, ik ga hem even naar mijn vader (die is wielrenner) sturen. Die vind dat helemaal geweldig!

 • Anne - Simple Thoughts
  oktober 3, 2016 at 5:33 pm

  Ahh, dankjewel voor het delen! Dat vosje is zoooo schattig ik heb genoeg te bewonderen en te maken zie ik al… Aardbeiensoep <3

 • Yvonne
  oktober 4, 2016 at 2:35 pm

  Wat een leuke volg- en leestips! Die fietsen-insta is tof voor mijn fietsminded vriend, gelijk even gevolgd! 🙂

 • Maris Maria Renne
  oktober 4, 2016 at 4:20 pm

  Wat leuk dat je mijn aardbeiensoep tipt! De meeste mensen reageerden met…’WHUT?’ maar echt: het is zoooo lekker! Vooral dus met die pistachenootjes en basilicum. Hm, snel maar weer eens maken. En ach, dat vosje! Mooi account!

 • MamaExpert
  oktober 4, 2016 at 8:43 pm

  Super al die linkjes en dat vosje.. dat wil ik in mijn handtas. Hoe doe jij die gallerijtjes zo naast elkaar? Ziet er erg profi uit. Bedankt dat je langs kwam op mijn blog.