17 In Sammie spot

Sammie Spot #24

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten. Alle verdere foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt maar horen bij de artikelen van andere mensen die ik hier deel.

Weer een nieuwe Sammie Spot online, nummer 24 alweer! Grappig dat ik al zoveel gedeeld heb en er toch nog steeds meer te delen valt. Er komt ook zoveel leuks online en ik blijf het leuk vinden om een Sammie Spot artikel te schrijven.

hexagonOm maar gelijk iets te noemen, wat denk je van deze decoratieve zeshoeken gemaakt van ijs stokjes! Lois maakte deze toffe DIY en deelde het op haar blog. Els deelde een leuke DIY voor vilten zwarte pietjes. Sinterklaas komt er tenslotte weer aan! Halloween is helaas weer voorbij maar toch wil dit recept voor Halloween paprika’s van Rebecca nog even met jullie delen. Ik was niet de enige die plezier had met Halloween recepten : )

 Voedsel!

Over recepten gesproken, deze broodpizza wil ik ook een keer maken eten ; ) Anneke deelde het recept voor Italiaans gehaktbrood. Anne deelde een recept voor verantwoorde bananentaart en ik krijg trek bij het zien van de foto’s. Verder kwam ik online ook nog kip in honing BBQ marinade tegen waar ik spontaan van ging kwijlen.

Uhm.. Beauty… Kuch…

Jullie weten allemaal wel dat ik niet echt iets heb met beauty bloggers. Ik ben gewoon niet de persoon die graag leest over 30 tinten lippenstift en tig verschillende mascara. Toch wilde ik dit artikel met een DIY voor Winged Confetti Eyeliner even delen, gewoon omdat ik het zo waanzinnig tof gedaan vind.

Bloggen.

Northflix blogde over het onderwerp niche voor bloggers. Ik heb zelf ook geen niche en vind het leuker om te schrijven over van alles. Ik vond het wel een leuk stuk om te lezen, alles wat Northflix schrijft over het onderwerp bloggen lees ik. Ik vind blogjes over bloggen gewoon altijd leuk : D Zo ook het artikel van Burgertrutjes over Loserblogger, was voor mij een heel nieuw woord ; )

Over bloggen gesproken, heb jij al je mening gegeven over mijn blog? Mag anoniem en zou het tof vinden als je de enquête nog even invult mocht je dat nog niet gedaan hebben.

 • marije
  november 4, 2016 at 8:07 am

  Oei kip in honing en bbq marinade klinkt goed. Ik vond het ook een interessant artikel over niche bloggen, mede omdat ik ook liever schrijf over alles wat ik leuk vind.

 • Margo
  november 4, 2016 at 10:04 am

  Gelijk honger van alle lekkere dingen die je deelt. Je wordt bedankt 😉

 • Nesrin
  november 4, 2016 at 12:33 pm

  Leuke Sammie spot weer. Broodpizza van Sunny lijkt mij gruwelijk lekker. Same story hier: geen niche. Ik vind dit juist heel fijn.

 • Merel Teunis
  november 4, 2016 at 12:39 pm

  Leuk artikel dit met al deze tips!! Ik ga het allemaal even rustig bekijken 😉 En inderdaad, gewoon lekker bloggen over alles wat jij leuk vindt! Fijn weekend alvast.

  Liefs, Merel

 • Lesley
  november 4, 2016 at 1:27 pm

  Leuk heb er weer een aantal leuke blogjes uit gehaald. Blijf deze post ook erg leuk vinden hoor!

 • Kool Family
  november 4, 2016 at 1:41 pm

  Lovely!

 • Sandra
  november 4, 2016 at 1:59 pm

  Broodpizza en bananentaart? Die ga ik even checken hoorrrr! Klinkt goed. Vooral in een broodpizza heb ik nu wel zin. 😀 Die halloween paprika’s vond ik ook erg leuk verzonnen. 🙂

 • Jenn
  november 4, 2016 at 4:26 pm

  Leuke dingen weer, ik ga zeker even kijken!

 • Anneke
  november 4, 2016 at 4:31 pm

  Oh, m’n Italiaans gehaktbrood staat ertussen 😀 Thanks! :*
  Echt wel leuk, deze rubriek! Zo ontdek je nog wat andere blogs/nieuwe artikels!

 • Rebecca
  november 4, 2016 at 10:02 pm

  Oeh ik ben ook echt dol op blogjes over bloggen. Ik ga daarom ook gelijk even het artikel lezen van Nortflix!

 • foryourstyle
  november 4, 2016 at 10:09 pm

  Heel erg leuk om dit te lezen allemaal!

 • Inge
  november 4, 2016 at 10:17 pm

  Leuke Sammie Spot is dit weer!

 • Yvonne
  november 4, 2016 at 11:06 pm

  Broodpizza klinkt echt verschrikkelijk goed!

 • Els
  november 5, 2016 at 11:57 am

  Leuk! Ik ga eens kijken bij het artikel van Loserblogger. Die van Norhtflix was inderdaad goed!

 • Naomi in Wonderland
  november 5, 2016 at 1:29 pm

  Weer enkele links om te lezen, thanks! Ik ga ook even je enquete invullen. Succes 🙂

 • Sammie
  november 6, 2016 at 9:21 pm

  Test

 • Northflix
  november 7, 2016 at 12:09 pm

  Hèhè! Ik kan weer commenten!
  Alleen nu heb ik trek in broodpizza en het is nog lang geen lunchtijd en dan is broodpizza ook niet mogelijk.
  Ik lees ook graag blogjes over bloggen.
  Blijft fascinerend en verbazend, die blogwereld.
  Bedankt voor het noemen van mijn artikel!