21 In Sammie spot

Sammie Spot #25

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten.

De laatste Sammie spot is alweer even geleden, dit was een kersteditie. Hoog tijd voor een nieuwe verse Sammie Spot!

Lekker eten!

Voor lekker eten ben ik altijd te porren! Soms duik ik zelf de keuken in, maar meestal is Tommy de kok. Ultieme luxe al denkt hij daar anders over ; ) Bij Burgertrutjes.nl kwam ik dit recept tegen voor broodjes met kip en kruidige yoghurt knoflooksaus. Lijkt me erg lekker! Bij Maris zag ik een recept staan wat ik zelf wil proberen te maken. Moet lukken lijkt me : ) Tommy blij en ik blij want deze nacho’s met gehakt lijken me zo lekker! Het recept van Danelle voor American pancakes wil ik ook eens proberen, lijkt me een fijn ontbijtje!

Bloggers en blogs ; )

byjosechanIk kom altijd graag op de blog van José, ik vind haar foto’s prachtig om te zien en ze zet veel bloggers met leuke outfits op de foto. Lijkt me heel gaaf om foto’s van mezelf te hebben, gemaakt door José, maar ik ben een beetje een bange poeperd. Poseren is niks voor mij en ik vind het al ongemakkelijk als Tommy foto’s van me maakt. Toch gaat het op de bucketlist!

Northflix deelde weer een artikel vol DM producten. Favorieten van lezers! Dat vind ik altijd leuk om te zien. Op de blog van Roos en Jessy komen regelmatig leuke hotspots voorbij. Dit keer zag ik een artikel voorbij komen over Lola’s in Arnhem, daar wil ik een keer naar toe, alleen al voor de leuke inrichting en die heerlijk uitziende macarons!

DIY

fluffy lamp diy

Ik ben helemaal niet zo van de DIY’s, ik ga liever iets bakken in de keuken. Ik ben gewoon niet zo’n knutselaar meer. Met papier en lijm kan ik me nog aardig redden, maar daar houdt het ook wel mee op.

Deze DIY vond ik echter zo tof die moest ik wel delen! Stephanie plaatste deze Fluffy lamp op haar blog en ik vind ‘m geweldig! Zo leuk en kleurrijk, echt een eyecatcher!

Om nog even in de roze DIY stijl te blijven: Els maakte dit super schattige roze zeepaardje van vilt. Online op de blog van I love eco vond ik ook nog deze uitgebreide DIY voor bruisbalhartjes met mandarijn en roze glitters.

Op de blog van SillySis (Rowan) staat een leuke Valentijns DIY. Een ontzettend lief en schattig briefje in een flesje. Niet alleen leuk voor Valentijn maar ook leuk om iemand eens op een originele manier te laten weten dat je gek bent op hem of haar. Rowan heeft nog meer leuke DIY gedeeld op haar blog. Zo vond ik deze krans van pinda’s erg leuk en deze DIY voor een lamp van beton.

 

 • Susan
  februari 13, 2017 at 9:02 am

  Ah leuk om eens te zien! Zitten leuke artikelen tussen.

 • marije
  februari 13, 2017 at 9:58 am

  Leuk om te lezen! Ga zeker op mijn gemak even de blogs checken.

 • Els
  februari 13, 2017 at 10:20 am

  Dank je wel voor het delen :-). Ik ga straks eens naar de andere links kijken :-).

 • Morgaine
  februari 13, 2017 at 10:26 am

  De nacho’s met gehakt, ja daar heb ik ook een recept ooit van gevonden die heerlijk is. Wie weet is het wel hetzelfde, maar ik zit nu met een vent die ondanks dat hij gewoon hier geboren is en getogen in Nederland, die geen kaas lust, dat gaat nog een dingetje worden, whahahaha

  X

 • Sandra
  februari 13, 2017 at 11:28 am

  Yesh, deze rubriek vind ik altijd zo leuk op jouw blog, Sammie! Ik ontdekt serieus altijd artikelen en blogs die ik nog nooit eerder heb gezien. Nice! 🙂 De Valentijns DIY van Rowan ken ik wel al en die vind ik ook erg tof gedaan. Die DIY lamp van beton ook! De blog van José is er ook eentje die ik vaak bezoek. Mooie foto’s altijd daar!

 • Northflix
  februari 13, 2017 at 12:45 pm

  Wat lief dat je mijn blog noemt! En wat tof trouwens dat je weer meedoet met EPIC.
  Ik zat op mijn telefoon te scrollen vanochtend vroeg en dacht in eerste instantie – toen ik het bovenste randje van de foto zag – “Sammie heeft de colorista van L’Oréal ontdekt en haar haar roze gespoten”, maar het bleek – toen ik verder scrollde – een lampenkap. *Proest*
  Fijne week!

  • zosammie
   februari 13, 2017 at 12:46 pm

   Haha. Ik lees alleen maar slechte verhalen en review over die colorista van L’Oréal dus ik ga me er niet aan wagen 😉

 • José
  februari 13, 2017 at 1:00 pm

  Lief!! En ik snap hoe ongemakkelijk het kan zijn (heb ik zelf ook als mijn vriend m’n foto’s maakt), maar dat komt helemaal goed hoor! X

 • Irene
  februari 13, 2017 at 3:05 pm

  Oh die fluffy lamp is echt geweldig! 😀

 • Merel
  februari 13, 2017 at 4:12 pm

  Ik vind het altijd zo leuk dat je al deze artikelen in een post deelt. Zo kan ik echt weer veel nieuwe blogs (of lekkere recepten!! YUM) ontdekken 🙂 Liefs, Merel

 • marleen
  februari 13, 2017 at 4:13 pm

  Aaah, leuk ik ken sommige bloggers nog niet! Ik ga gelijk even checken 🙂

 • marleen
  februari 13, 2017 at 4:14 pm

  Oja, en bedankt voor de mention natuurlijk! Yay! 🙂

 • Irma
  februari 13, 2017 at 4:16 pm

  Ik blijf dit zo leuk vinden! Lekker er tussen neuzen 🙂 thanks for sharing!

 • Vlijtig Liesje
  februari 13, 2017 at 4:20 pm

  Oh, die roze lamp vind ik geweldig! Die zou ik ook zo in de woonkamer zetten.

 • Rachel
  februari 13, 2017 at 4:34 pm

  Wat leuk dat je dit op deze manier deelt! echt heel leuk liefs

 • Nancy
  februari 13, 2017 at 5:48 pm

  Super om nieuwe bloggers te leren kennen!

 • Rowan
  februari 13, 2017 at 9:23 pm

  Wat een super leuk lijstje weer! En nog leuker: ik sta er ook in!! Heel erg bedankt, Sammie! De lamp van beton is ook 1 van mijn favorieten, staat nog steeds in de woonkamer te pronken. 😉

 • Wanda
  februari 13, 2017 at 9:37 pm

  Leuk dat je op die manier andere bloggers in het zonnetje zet! Ik ga eens even kijken bij die blogs want inderdaad lekkere recepten zijn altijd welkom!

 • Nesrin
  februari 14, 2017 at 12:14 am

  Ah wat leuk Lola’s! Het zoontje van de eigenaresse zit bij mijn dochter in de klas. Mijn dochter is er geweest maar ik nog niet. Het ziet er inderdaad heel leuk uit.

 • Sheila
  februari 14, 2017 at 11:57 pm

  Die lamp! Hahaha… ik vind hem ook echt iets voor jou!

 • Yvonne
  februari 15, 2017 at 8:10 pm

  Oehhhh die American pancakes stonden al eens op mijn lijstje om te maken! Thanks for sharing!