19 In Sammie spot

Sammie Spot #26

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten.

DIY’s.

Ik begin vandaag met deze leuke DIY van Sillysis. Deze vaasjes DIY is niet alleen leuk maar ook heel erg makkelijk. Het is dat ik geen ruimte meer heb voor nog meer vaasjes in huis anders was ik er mee aan de slag gegaan. Schattige mini diertjes haken doe je met Els, ze deelde weer de leukste schattigste exemplaren op haar blog. Bij Søstrene Grene kwam ik een DIY tegen voor geborduurde sleutelhangers en sieraden, erg tof!

Nam nam.

Lekker eten, daar ben ik altijd voor in : ) Op de blog LemonyLife kwam ik dit recept tegen voor een sandwich met pesto, avocado en kip. Bij Burgertrutjes.nl kwam ik dit recept tegen voor flammkuchen, lijkt me leuk om eens te proberen. Vrolijke Fladderaar kwam met een leuk artikel over Nutella, een echte Nutella fan heeft geen boterham nodig ; ) Voor een hartige snack lijkt breekbrood met knoflook en cheddar me ontzettend lekker! Het recept vind je bij Volg de Kruimels.

Flowers!

gerberas

Ik ben dol op bloemen, ik word er vrolijk van en ik vind ze mooi. Ook mooie foto’s van kleurrijke bloemen vind ik mooi om te zien. Vandaag de mooiste Instagram feeds vol met bloemen in deze Sammie Spot. Ik word blij van de feed van Boeketten.nl, een bloemenzaak in Nieuwegein met Instagram. De mooiste bloemen komen voorbij! Ook de feed van Bloemen zijn hip staat vol prachtige foto’s. Zelf deel ik ook regelmatig foto’s van bloemen op mijn Instagram account. Op dit moment ben ik weer dol op Gerbera’s en mijn nieuwe Bloom on bos. De Insta feed van Bloomon kan natuurlijk niet ontbreken hier : )

HotSpots.

Op de blog van Roos en Jessy komen regelmatig leuke hotspots voorbij. Dit keer zag ik een artikel voorbij komen over de Yoghurt Barn in Nijmegen. Ik ben er nog niet geweest, maar het staat op mijn to do list. Een andere hotspot die ik voorbij zag komen is de De Hortus in Amsterdam in dit artikel van mevrouw Iep. Hier zou ik wel eens naartoe willen, het ziet er zo ontspannen uit. Lesley ging ook naar een bijzondere hotspot, het Blond Amsterdam café!

 

 • Yvonne
  mei 3, 2017 at 7:22 am

  Hey, spot ik hier ineens Nutella… 😀 Thanks voor de mention! Dat breekbrood kwam ik ook al tegen, moet ik ook echt eens proberen. Met dit weer krijg ik sowieso zin om te gaan bakken 🙂 Zo’n yoghurtbar lijkt me trouwens ook wel tof. Yummm, veel te lekker allemaal en ik heb net ontbeten, haha! Fijne dag vandaag!

 • Inge
  mei 3, 2017 at 7:51 am

  Fijn lijstje Sammie!

 • Jeanine
  mei 3, 2017 at 7:59 am

  Mooie Instagram feed heb je met al vrolijke bloemen! Bloomon heeft inderdaad ook altijd zulke mooie plaatjes. Benieuwd naar de Flammkuchen. 🙂

 • Sandra
  mei 3, 2017 at 8:12 am

  Normaal gesproken ken ik veel artikelen al, maar dit keer heb ik er veel nog niet gelezen/ontdekt zeg! Leuk, ik ga vandaag lekker tussen het studeren door zo af en toe dit overzicht eebij pakken. 😀

 • Jenn
  mei 3, 2017 at 8:32 am

  Leuk lijstje. De Yoghurt Barn staat ook nog op mijn lijstje!

 • Nancy
  mei 3, 2017 at 8:43 am

  Hè leuk! Zo leer ik weer wat nieuwe blogs kennen!

 • Irma
  mei 3, 2017 at 11:41 am

  Echt, ik ben dol op gerbera’s en werd dan ook opeens helemaal happy toen ik die grote foto zag! 🙂

 • Kool-family
  mei 3, 2017 at 12:30 pm

  Interessante lijst. Leuk om nog wat nieuwe blogs te leren kennen…

 • Vlijtig Liesje
  mei 3, 2017 at 1:38 pm

  Leuk overzicht! Zo ontdek ik nog eens nieuwe blogs!

 • Jonna@burgertrutjes
  mei 3, 2017 at 8:17 pm

  Dank voor de vermelding Sam! De flammkuchen zijn zo lekker en je kunt er eindeloos mee variëren. Eetsmakelijk!

 • Ilse van Kreanimo
  mei 3, 2017 at 8:30 pm

  Wat een leuke vermeldingen allemaal.
  Die potjes van Els waren ook echt super!

 • Els
  mei 3, 2017 at 9:34 pm

  Leuk leuk leuk. Ga zo wees kijken naar de andere links. Dank je wel om een artikel van mij te delen, x

 • Morgaine
  mei 4, 2017 at 9:36 am

  Ja Els maakt fantastische dIY’s daar zijn we het over eens.

  X

 • Cynthia
  mei 4, 2017 at 2:14 pm

  Leuk dat je op deze wijze andere blogs laat zien!

 • Charel
  mei 4, 2017 at 2:54 pm

  Leuk lijstje! Dankje!

 • Nesrin
  mei 4, 2017 at 5:07 pm

  Wat ontzettend gaaf dat er een Blond café is! Leuke Sammie Spot weer. Ik klik zo naar de flammkuchen, klinkt lekker 😉

 • Rebecca
  mei 4, 2017 at 8:46 pm

  Oh heerlijk he al die recepten die voorbij komen. Ik ben helaas echt veel te lui om de meeste dingen te proberen. Zelf wil ik ook heel graag naar het Blond Amsterdam café. Het ziet er zo ontzettend leuk uit!

 • Rowan
  mei 5, 2017 at 11:09 am

  Ik vind dit altijd zo’n leuk artikel, ik heb meteen weer wat nieuw leesvoer! En wat een super leuke verrassing, ik sta ook in dit artikel! Heel erg bedankt, Sammie!

 • heidi
  mei 9, 2017 at 8:27 pm

  Wat een fijne artikel is het meid.
  Leuk om te lezen..