15 In Sammie spot

Sammie Spot #27

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten.

De laatste Sammie Spot was in mei.. Hoe is het mogelijk dat ik zo lang niet aan deze categorie heb gedacht! Hoog tijd dus voor een nieuwe, nummer 27!

Outfits!

Omdat ik dit jaar wat vaker een outfit post ben gaan plaatsen begin ik eens met wat toffe outfit posts van andere bloggers. Ik vind het bij een aantal bloggers altijd leuk om te zien. De foto’s zijn vaak prachtig en de combinaties verfrissend, haal er altijd wel weer een beetje inspiratie uit. Al is het alleen maar dat ik wat vaker in mijn eigen kast moet snuffelen voor nieuwe combinaties. Zo deelt Margo van hetisMarg.nl regelmatig “recycle outfits” nieuwe combinaties/outfits met wat er al in de kast hangt. Margo en Lesley van mylittlehappiness.nl gaan wel eens samen op pad voor outfit foto’s, bij Lesley vind je tegenwoordig ook outfit artikelen met zwangerschapskleding, want ja, er is een baby in de maak ; ) Iemand anders met veel toffe outfits en altijd schitterende foto’s is Josine van theBiggerBlog. Ik vind haar combinaties altijd zo tof!

Blogs die er uitsprongen.

Voor mij dan ; ) Omdat ik ze grappig of gewoon erg boeiend vond. Hoe review je (reis)reviews? van vrolijke fladderaar vond ik vermakelijk om te lezen, absurd ook wat sommige reizigers verwachten. Bij Shirley zag ik een heel vreemd verkeersbord en leerde iets over die gekke Belgen ; ) Bij Irene las ik de Fuck it lijst, die ga ik ook nog eens maken. Bij Sheila las ik over haar sterrenbeeld Stier en de eigenschappen die daar bij zouden horen en ook echt bij haar horen. Vroeger las ik regelmatig mijn horoscoop, meestal klopte er niet veel van, maar de eigenschappen van een Waterman, ja de meeste kloppen wel bij mij. Bij Nesrin las ik een artikel over familie uitbreiding, 2 kittens! Zo schattig!

Uitstapjes.

Het was vakantie tijd en er kwamen heel veel hotspots, dagtripjes en reisverslagjes voorbij. Nu heb ik niks met dino’s en ik heb geen kinderen, maar ik weet dat er mensen mee lezen die wel kids hebben. Speciaal voor die mensen (en alle dinosaurus gekken) is dit artikel over een heus dino park van Northflix een aanrader. Een groene hotspot waar ik best wel eens zou willen rondstruinen zag ik bij Evelien. Sandra deelde prachtige foto’s in meerdere blogs over haar vakantie in Bali. Bij Ester spotte ik een artikel over het Louwman Museum. Ben jij gek van auto’s dan moet je daar zeker even een kijkje nemen.

 • Shirley
  september 4, 2017 at 7:12 am

  Wat leuk dat je mijn blog over de Belgische verkeersborden hebt gedeeld. Verder ken ik nog niet alle artikelen, dus ik heb iets bij te lezen in de trein onderweg naar mijn werk.

 • Nancy
  september 4, 2017 at 8:52 am

  Altijd weer leuk om ,voor mij, nieuwe bloggers te leren kennen!

 • Amy
  september 4, 2017 at 8:59 am

  Wat een leuk overzichtje! Ik heb zelf niet zoveel met outfit foto’s, maar de blogs van de dames die je onder die categorie vallen vind ik wel heel leuk om te volgen!

 • Stephanie
  september 4, 2017 at 10:09 am

  Wat een leuke linkjes! Word ik blij van 🙂

 • Rebecca
  september 4, 2017 at 11:39 am

  Ah ja nu heb ik weer genoeg te lezen! Ik was bijna weer bij met blogs lezen en nu zie ik dit hahah

 • Sandra
  september 4, 2017 at 1:11 pm

  Hee wat leuk om mijn Bali blog voorbij zien te komen! 🙂 Ik heb ale blogs die je benoemt nog niet gelezen. Vanmiddag heb ik lekker vrij dus dan ga ik ze bekijken! Thank youuuu 😀

 • Irene
  september 4, 2017 at 3:09 pm

  Haha tof dat m’n fuck it lijst er bij staat 😀 Ik ga eens piepen bij de rest!

 • Northflix
  september 4, 2017 at 7:28 pm

  Ha! Sta ik zomaar weer in Sammie lijstje! Thanks!
  Ik ben heel benieuwd naar het artikel van Vrolijke Fladderaar, maar de site ligt eruit.
  Het is inderdaad absurd wat voor vragen en verwachtingen mensen soms hebben.
  Ik heb ooit – toen ik nog studeerde – als receptioniste op een Duits vakantiepark gewerkt…
  Jammer dat ik toen nog niet blogde 😉

  Oh, ik noem jou trouwens ook in mijn artikel van morgen.

  • zosammie
   september 4, 2017 at 7:43 pm

   Nou ben ik weer benieuwd 😉

 • Nesrin
  september 4, 2017 at 9:09 pm

  Ah wat lief en leuk dat ik in deze Sammie Spot sta, happy moment hier hoor. Leuke spots weer, ik ga zo verder klikken naar het artikel over het sterrenbeeld Stier.

 • Daisy || Diyaata
  september 4, 2017 at 9:28 pm

  Wat een leuke tips! Ik ga snel eens rondkijken op de blogs die ik nog niet ken.

 • Sheila
  september 5, 2017 at 1:33 pm

  Oh wat leuk!! Ik word genoemd in je lijstje!! Dankjewel!

  Mijn zoontje is gek op dino’s. Dus ik ga sowieso die link eens bekijken. En natuurlijk meer. Er staat genoeg tussen wat ik nog niet ken.

 • Yvonne
  september 5, 2017 at 1:53 pm

  Hey, wat een verrassing! Superleuk om te lezen dat je je hebt vermaakt met de reisreviews, hihi. En lief dat je me noemt. Dankjewel 😘 Ik ga eens neuzen op de andere blogs!

 • Rowan
  september 6, 2017 at 10:55 am

  Wat een leuke linkjes weer! Nu niet zolang wachten met de volgende Sammie Spot he! 😉

 • Joor
  september 9, 2017 at 1:29 pm

  Leuk om weer nieuwe dingen te ontdekken via jou blog! 🙂 Ik ga eens checken naar die outfit blogs 🙂