10 In Sammie spot

Sammie Spot #28

zosammieenzo blog

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten.

Het was wel weer tijd voor een nieuwe Sammie Spot! Ik was de laatste tijd door het verhuizen dan wel niet zo actief met bloggen en reageren op blogs, ik heb er wel veel gelezen en gespot! De artikelen die me opgevallen zijn zet ik vandaag op een rijtje.

Kerst!

Je kunt wel merken dat het december is, ik heb alweer zoveel blogs over kerst voorbij zien komen! Iris deelde haar favorieten kerstboom hangers, leuk om te zien en mooie hangers! Daisy deelde op haar blog Spotify afspeellijsten die ideaal zijn voor Sinterklaas en kerst. Els is weer creatief geweest voor kerst en liet op haar blog een DIY zien voor een kerststolp. Kim kwam op haar blog met mooie winterse wallpapers, leuk voor je laptop of telefoon. Anneke kwam met leuke cadeau tips, ideaal voor deze maand! Winnen met een adventskalender? Er zijn er deze maand weer een heleboel, op de blog van Burgertrutjes vind je er een aantal op een rij.

Van alles wat!

Ik had verder geen duidelijke categorie voor deze leuke artikelen, vandaag deze random titel ; ) Op de blog van Miss Murphy zag ik een mooie DIY voor het maken van een bloemenlamp. Ik vind het resultaat erg mooi. Marijke deelde op haar blog tips voor het maken van food foto’s. Nu het winter is vind ik Nederland niet zo heel leuk, ik hou gewoon niet van kou. Erg leuk is het dan om te lezen wat je kunt missen aan Nederland als je een tijd niet bent. Suszie deelde deze dingen nu ze een tijd in Sweden zit. Northflix had het over jeugdsentiment en er kwamen heel wat items voorbij die voor mij ook jeugdsentiment zijn, zo herkenbaar en leuk om te zien. Sandra ging eind dit jaar ook verhuizen en ik vind het leuk nu wij zelf verhuisd zijn om interieur blogs te lezen. Zo vond ik dit item over vloerkleden erg leuk. Wij zijn nog aan het dubben of we weer een vloerkleed in de woonkamer neer leggen. We kochten er 1 in april, maar die is enorm verkleurd en het blauw grijze is te donker op onze nieuwe vloer. Deze ligt nu op zolder en de woonkamer ik ook prima zonder vloerkleed. Toch twijfelen we nog of we nou wel of niet weer een kleed willen bij de bank. Ik zag er leuke exemplaren bij zitten bij San, dat maakt de beslissing nog lastiger ; ) 

 • Kim
  december 4, 2017 at 12:46 am

  He wat lief dat ik ertussen sta! Een mooie verzameling artikelen waarvan ik er al een aantal kende 🙂

 • Marije
  december 4, 2017 at 7:59 am

  Mooie verzameling artikelen. Ken ze nog niet allemaal dus ga ze snel even lezen.

 • Iris
  december 4, 2017 at 8:59 am

  Hé ik lees mijn naam! Wat leuk! Dankjewel!! 😀
  Je hebt een heel leuk lijstje samengesteld. Ideaal om nu in de trein door te nemen!
  Oh, en een vloerkleed vind ik altijd wel erg knus staan. Ik zag dat ze bij Ikea ook wel mooie kleden hebben.

 • Anneke
  december 4, 2017 at 1:23 pm

  Moh! Ik sta ertussen! 😀 Thanks! :*
  Ik ga snel de andere ook lezen, ik ken ze nog niet! Leuke tips! 😉

 • marleen
  december 4, 2017 at 4:14 pm

  Ik vind die interieurtips van Sandra ook altijd superleuk om te lezen! 🙂 Fijne verzameling, bedankt voor het linkje ook <3

 • Els
  december 4, 2017 at 6:42 pm

  Wat leuk dat ik genoemd wordt, heel lief. Dank je wel, x

 • Sandra
  december 4, 2017 at 8:36 pm

  Heee mijn vloerkleden blog, leuk om ‘m tegen te komen in je overzicht! Thanks Sam. 🙂 Sorry dat ik je het nóg moeilijker heb gemaakt om een keuze te maken, haha. Ik ga nu gelijk even de andere links checken, want er staan er een paar tussen die ik nog niet gezien heb. Nice nice.

 • Rowan
  december 5, 2017 at 12:05 pm

  Leuke verzameling aan blogs! Wij willen ook een vloerkleed kopen, maar ik ben er ook nog niet uit welke… Keuzestress. 😉

 • Saskia
  december 5, 2017 at 12:29 pm

  Wat een leuke links zitten ertussen. Ik kende nog niet alle artikelen, dus ik klik even door 🙂

 • Yvonne
  december 5, 2017 at 10:58 pm

  Jaaaa kersttips, leuk 🙂