15 In Sammie spot

Sammie Spot. De kerst editie!

Sammie spot Zosammieenzo

Bijna dagelijks lees ik wat andere bloggers op het web donderen, zie ik leuke tweets op Twitter geslingerd worden, komt er iets moois voorbij zoeven op Instagram, spot ik iets om te lachen op Facebook en Pinterest zorgt ook voor de nodige mooie kiekjes. In dit artikel deel ik een aantal van die leuke vondsten.

Vandaag een Sammie Spot in kerst stijl! Het is tenslotte bijna kerstmis en ik heb al zoveel leuke kerst items voorbij zien komen. Tijd om de leuke dingen met jullie te delen en te genieten van kerst, kerst, KERST! ; )

Kerstversiering.

kersttafel dekken

Is jouw boom nog niet compleet? Sandra deelde een hoop leuke kerst decoratie shoptips! Els deelde een leuke DIY om zelf kerstversiering te maken van klei. Danella gebruikte de leuke Mason jars om kerstsfeer te creëren. Deze zelfgemaakte kerstman in schoorsteen vind ik ook geweldig. Zelf liet ik zien hoe ik de kersttafel wil dekken. Op Pinterest vond ik nog een link naar een toffe DIY om kerstbal kussens te maken.

De volgende foto’s in dit artikel zijn niet door mij gemaakt.

Kerst gespot op Instagram!

sammie spot kerst editieLyndahome laat altijd wel prachtige interieur foto’s zien, maar haar kerst foto’s vind ik ook het uitlichten waard. Sugarandcloth vind ik het hele jaar door een account met mooie kiekjes maar met kerst is het ook ene feestje om haar foto’s te zien. Het account van Minimaliving is ook helemaal kerstsferen met prachtige foto’s.

Kerst kan niet voorbij gaan zonder lekker eten ; )

Bij de kerst (of eigenlijk de hele winter) hoort warme chocolademelk! Iris deelt een recept voor Nutella chocolademelk op haar blog. Deze wil ik nog uitproberen net als de witte chocolademelk van Savethemama! Anne deelde een recept voor koekjes, zo gezellig om zelf koekjes te bakken op koude dagen! Het ruikt dan ook gelijk zo lekker in huis. Sophie ging ook voor koekjes, voor gingerbread mannetjes, maar dan wel echte hipsters! Ellen maakte geweldige kerst marshmallow pops!

De leukste kerstpins!

kerst pinstJa ook op Pinterest kun je genoeg kerst inspiratie vinden. Mijn kerst Pinterest bord vind je hier. Deze Pins vond ik het leukst: De DIY voor een enorme zuurstok vond ik zo grappig. Ook kwam ik een recept tegen voor rendier pretzels en een DIY voor een Falala kerst slinger. Via de pin van een witte kerstboom kwam ik terecht in de mooie woonkamer van Danielle. Een gratis printable van Lonneke, zo leuk voor in een lijstje! Via de pin van een farmhouse keuken kon ik een kijkje nemen in een prachtige kerst keuken. Via de roze kerstboom pin kwam ik op de website Treetopia waar je je kunstboom precies kunt bestellen zoals je ‘m hebben wil! Geweldig! Jammer dat verzenden naar Nederland niet kan. Als laatste deze grappige kerst quote.

Volg jij mij al op Pinterest?

 • marije
  december 21, 2016 at 7:32 am

  Ik ga vanavond even op mijn gemak alle inspiratie uit pluizen.

 • Susan
  december 21, 2016 at 8:41 am

  Leuk om te zien! Ziet er allemaal echt super gezellig uit.

 • Nancy
  december 21, 2016 at 9:11 am

  Die roze kerstboom is geweldig zeg!

 • Marijke
  december 21, 2016 at 9:41 am

  Leuke en gezellige dingen heb je gespot!

 • Irma
  december 21, 2016 at 10:18 am

  Leuk dit altijd, fijn om zo andere blogs te lezen en ontdekken, maar ook echt leuk hoe en dat jij ze onder de aandacht brengt Sammie. Thanks!

 • Marsha
  december 21, 2016 at 2:57 pm

  Wat een mooie foto’s allemaal zeg! Die kerst pins zien er echt super leuk uit!

 • Nesrin
  december 21, 2016 at 3:10 pm

  Ik klik door naar witte chocolademelk, klinkt goed! Superleuk deze Sammie spot.

 • Bente
  december 21, 2016 at 3:21 pm

  Ah wat kan ik toch genieten van alle kerst vrolijkheid! Heel veel zin in kerst (zeg ik terwijl ik al de hele dag kerstliedjes op heb staan :))

 • Sandra
  december 21, 2016 at 5:12 pm

  Zo leuk dat je mijn artikel hier ook tussen hebt gezet! Suprise, hihi. 🙂 Er staan super veel blogs tussen die ik nog niet heb gezien, dus ik ga vanavond even kijken. Zit nu bij de kapper, vandaar haha. Die kerstpins zijn ook allemaal té leuk!!

 • Sophie
  december 21, 2016 at 6:32 pm

  Wat een leuke Sammie Spot! Ondanks dat het helemaal niet in de traditionele kerstkleuren is, krijg ik er wel een heel feestelijk gevoel van!

 • Els
  december 21, 2016 at 8:02 pm

  Wat lief dat je me noemt, verder leuke links, ik ga ze eens bekijken :-)!

 • Danella
  december 21, 2016 at 11:38 pm

  Wat ontzettend tof dat je me noemt in je artikel, voel me vereerd! Heb direct de rest even bekeken, wat een leuke dingen allemaal.

 • Irene
  december 22, 2016 at 12:30 pm

  WAt een mooi overzicht! Goed dat je het zo bijhoud!

 • Flavie
  december 24, 2016 at 9:36 am

  Pinterest een bron van inspiratie 🙂

 • Morgaine
  december 25, 2016 at 9:36 am

  Pinterest, nee, nu wel, Sutherland is moi 😉

  X