Scentchips van V&D

Een tijdje geleden kochten wij bij de V&D een brander van Scentchips en uiteraard ook een aantal geurtjes om er in te branden.

image1Ik had het al op meerdere blogs gezien en wilde het ook wel eens proberen. Ben zoiezo dol op lekkere geurtjes. Daarbij vind ik het ook heel gezellig staan op tafel, brandend kaarsje erin, geeft toch wat extra sfeer in huis. De eerste die we branden was geen groot succes, voor Tommy dan, ik vind alles wel lekker : ) Maar daarna gooide ik een blauwe variant in de brander…

scent chips branderOcean is tot nu toe favoriet van ons beide. Het is een hele frisse geur en niet te overdreven… Das een winnaar voor Tommy en ik kan er ook van genieten.

We hebben nog een aantal geurtjes van deze serie liggen om uit te proberen, en de geurtjes die Tommy niks vind brand ik dan wel op als hij niet thuis is : )

15 reacties op “Scentchips van V&D”

  1. Deze ken nog niet! Peter is ook niet zo’n fan van al die geurtjes, maar hij rookt en ik niet, dus hij heeft heel weinig in te brengen. 😛

  2. zoiets zou ik misschien wel eens gebruiken om nare geurtjes te verdrijven,
    maar ik hou het meest van de gezonde buitenlucht… 😉

  3. Ik heb ze ook, maar dan van De Tuinen. Heerlijk! Al zit ik nu voornamelijk in de hoek van dennengeur/appel/kaneel. Zal vast met de winter te maken hebben haha.

  4. Klinkt goed! Ik heb ook zo’n brandertje (maar dan een andere) en heb op een beurs een paar van die waxmelts gekocht. Ik vind eigenlijk dat er niet echt veel geur aan zit, de wierook-stokjes die ik regelmatig brand ruik ik echt door het hele huis, dat mis ik bij die waxdingen.

  5. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

  6. Pingback: De laatste dag van het jaar! | Zo Sammie enzo

  7. Pingback: Scentchips van V&D | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top