Schoencadeautjes voor volwassenen

Schoencadeautjes voor volwassenen

Wie zegt dat alleen kinderen hun schoen mogen zetten? Ik zet mijn schoen iedere avond en hoop dat Tommy de hint begrijpt en het niet verward met mijn slordigheid ; ) Er zijn zoveel leuke schoencadeautjes voor volwassenen! Ik heb de leukste op een rijtje gezet voor iedereen die op zoek is naar wat inspiratie.

Schoencadeautjes voor volwassenen.

Wat mij betreft hoeft een schoencadeautje niet groot of duur te zijn, het moet tenslotte in de schoen passen. Nu kunnen kleine cadeautjes natuurlijk ook duur zijn. Het is maar net wat je zelf wilt uitgeven aan het pakje voor in de schoen van je partner, ouders of roommate. Ik heb er bij Tommy wel eens een kookboek van Jamie Oliver in gezet, ongeveer een hoekje van het boek paste in de schoen. Dat viel nogal op in de hal, maar zijn verbaasde gezicht was er niet minder om. Er zijn genoeg leuke kleine cadeautjes waar eigenlijk iedereen wel blij van zal worden. Het is het gebaar wat voor die leuke glimlach op iemand zijn gezicht zorgt als hij of zij de schoen met het pakje vind.

happy socks giftbox

Wat mij betreft zijn Happy Socks altijd leuk om te geven (en om te krijgen), voor een verjaardag, voor vaderdag maar ook zeker leuk als schoencadeautje! Nog leuker is het dan Happy Socks ook giftboxen verkoopt. Is het al gelijk leuk verpakt en heb je 2 of 3 paar leuke sokken om cadeau te geven. Altijd leuk om te geven en om te krijgen is een fles Rituals doucheschuim. Iets persoonlijker? Wat dacht je van een mooi fotolijstje met een toffe foto van jullie samen er in? Cadeau papier er om heen en hij kan zo in de schoen gezet worden. Of een lekker reep chocolade met een persoonlijke wikkel. Is hij of zij gek op wijn of misschien juist op speciaal bier of gin? Koop een kleine fles, pak hem leuk in en ook die zal gewaardeerd worden.

7 leuke cadeaus voor de plantenliefhebber.

cadeau plantenliefhebber

Is de persoon waar jij een schoencadeau voor wil scoren een echte plantenliefhebber net als ik? Daar zijn ook makkelijk heel veel toffe leuke schoencadeautjes voor te vinden. Wat dacht je van het Happy cactus boek of De kleine gids voor kamerplanten. Beide leuke boekjes waar een plantenliefhebber van zal genieten. De mini Serax cactus vaas is niet alleen leuk, maar past ook perfect in eens schoen ; ) Ook leuk, een tof sierkussen met een botanische print. Een kleine stoere gieter voor in huis is altijd handig. Bij Plantje.nl verkopen ze ook hele leuke mini plantjes. Super leuk om te geven aan een plantenliefhebber.

Kopen jullie cadeautjes met sinterklaas?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

2 gedachten over “Schoencadeautjes voor volwassenen”

 1. Ik ga zeker wel een cadeautje scoren deze week voor mijn kleinzoon natuurlijk, maar dat is dan voor Sint in de zak. schoen cadeautjes is voor mijn dochter om te doen, en wij? Liefste is komende woensdag jarig, en zelf ben ik 6 dec. jarig, en spoiler!!!! Mijn moeder zorgt altijd voor de letters in de zak voor iedereen eentje, whahahaha

  Dus nee, ik ga straks shoppen of morgen, voor een gewoon verjaarscadeautje, en dat is soms best een crime in deze tijd van het jaar, mijn moeder had het vroeger heel erg, voor mijn verjaardag shoppen, maar in laten pakken, was er alleen Sint papier aanwezig, dat is gelukkig nu wel iets veranderd omdat men beseft dat mensen ook gewoon jarig kunnen zijn in deze tijd van het jaar, hahahaha

  X

 2. Zo leuk is dat. Eerlijk gezecht sta ik verbaast te kijken.
  Dat bij jullie ook de volwassen mensen hun schoentje zet.
  Hier in Belgie doen ze dat eerlijk gezecht niet.
  Maar super leuk is het om dan toch ook iets leuks te krijgen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven