Schoenen liefde

Ik heb mezelf weer een paar nieuwe blitse hakken cadeau gedaan! (vorige maand al) Ik zag ze staan en was een klein beetje verliefd.. Ik heb 3 maten gepast.. Dit omdat ik onhandige (maar wel hele leuke) dikke sokken aan had.. Gelukkig waren de dames bij Sacha zo vriendelijk om steeds een ander paar voor me te pakken en hadden ze panty kousjes op voorraad om schoenen te passen, geweldig!

shoesBij Sacha hebben ze altijd wel aparte schoenen en heel vaak kan ik er dus ook slagen vooral in dit seizoen. Zomer schoenen heb ik altijd meer moeite mee maar ik wil gewoon geen schoenen met een gat bij de tenen.. Als ik betaal voor een paar schoenen wil ik ook dat er geen gaten zijn waar mijn tenen uitsteken, anders draag ik wel slippers..

hak sachaTommy vond ze ook leuk, ze zaten goed, perfecte hak hoogte voor mij en ze zijn anders.. Die zijn dus mee naar huis gegaan ; )

20 reacties op “Schoenen liefde”

  1. Gaaf!!! Ik hou ook van aparte schoenen. Mijn favoriete paar: platte (zomer)veterschoentjes met panterprint. Die nep?rits op de hak vind ik een geweldig detail. Goeie smaak!

  2. Ik vind het echt wat voor jou!! Ik heb een liefde voor Dr Martens en All Stars. Ik heb dan ook 3 paar Dr Martens (halfhoog zwart, hoog zwart en halfhoog met bloemetjes) en 2 paar All Stars (blauw en donkerrood).

  3. Ik hou van de Sascha, mooie schoenen altijd, ik heb er ook een paar van (gekocht toen ik 16 was, beginnen nu pas te slijten). Deze zijn ook erg tof!

  4. Wauw, wat zijn die gaaf zeg! Ik heb ook altijd een beetje een zwak voor dingen die ‘anders’ zijn, maar blijft achteraf vaak in huis stof te happen. Maar ben de laatste tijd wel wat meer bezig met die spullen te gebruiken of gewoon weg te doen :p

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top