Schoenen liefde

Ik heb mezelf weer een paar nieuwe blitse hakken cadeau gedaan! (vorige maand al) Ik zag ze staan en was een klein beetje verliefd.. Ik heb 3 maten gepast.. Dit omdat ik onhandige (maar wel hele leuke) dikke sokken aan had.. Gelukkig waren de dames bij Sacha zo vriendelijk om steeds een ander paar voor me te pakken en hadden ze panty kousjes op voorraad om schoenen te passen, geweldig!

Bij Sacha hebben ze altijd wel aparte schoenen en heel vaak kan ik er dus ook slagen vooral in dit seizoen. Zomer schoenen heb ik altijd meer moeite mee maar ik wil gewoon geen schoenen met een gat bij de tenen.. Als ik betaal voor een paar schoenen wil ik ook dat er geen gaten zijn waar mijn tenen uitsteken, anders draag ik wel slippers..

Tommy vond ze ook leuk, ze zaten goed, perfecte hak hoogte voor mij en ze zijn anders.. Die zijn dus mee naar huis gegaan ; )

20 reacties op “Schoenen liefde”

 1. zomersproetje84 – Mama, 31 jaar. Blogt graag over alles wat mij bezig houdt. Daarnaast heb ik een passie voor muziek.

  Gaaf!!! Ik hou ook van aparte schoenen. Mijn favoriete paar: platte (zomer)veterschoentjes met panterprint. Die nep?rits op de hak vind ik een geweldig detail. Goeie smaak!

 2. They Call Me Maggie

  Ik vind het echt wat voor jou!! Ik heb een liefde voor Dr Martens en All Stars. Ik heb dan ook 3 paar Dr Martens (halfhoog zwart, hoog zwart en halfhoog met bloemetjes) en 2 paar All Stars (blauw en donkerrood).

 3. vintageandbeauty – Groningen, The Netherlands – Hi, I'm Kim (1988). A Dutch girl that believes in fair fashion and try to inspire others to buy fair fashion by sharing streetstyle pictures, outfits and vintage shopping tips at vintageandbeauty.com Curious about green hotspots at Groningen? Check out:alleenpuur.nl

  Oh die zijn gaaf zeg!!

 4. mycupoflatteblog

  Oh wow, wat een leukerds! Jammer genoeg is de hak veelste hoog voor mij, anders had ik miss stiekem donderdag even in de stad gekeken hihi. Super gave print!

 5. Lies

  Ik hou van de Sascha, mooie schoenen altijd, ik heb er ook een paar van (gekocht toen ik 16 was, beginnen nu pas te slijten). Deze zijn ook erg tof!

 6. Ruby Nova

  Wauw, wat zijn die gaaf zeg! Ik heb ook altijd een beetje een zwak voor dingen die ‘anders’ zijn, maar blijft achteraf vaak in huis stof te happen. Maar ben de laatste tijd wel wat meer bezig met die spullen te gebruiken of gewoon weg te doen :p

Reacties zijn uitgeschakeld.