Schutting, 5 jaar samen en nieuw plantje.

Gewoon even bij kletsen, dat lijkt wel eeuwen geleden dat ik dat hier gedaan heb! De maand April is voorbij gevlogen en het was vooral een leuke maand. Ik deed ook voor het eerst eens wat sportiefs en stond als een oud paard te hijgen na 5 minuten. Ook vermoorde ik dat leuke hang plantje op de slaapkamer en kon ik mijzelf wel voor m’n kop slaan. Ik was zo blij met die hangplant en heb nog geen nieuwe kunnen vinden helaas.

Bewegen..

Ik vertelde het al in het artikel over dertig plus, het was tijd om eens in beweging te komen. Ik besloot eindelijk de hoepel eens onder het stof vandaan te trekken. De eerste avond was ik na 5 minuten al buiten adem en na 10 minuten nat van het zweet. Ik had de hoepel ook ongeveer 60 keer laten vallen en was het toen wel weer zat. De avond daarna probeerde ik het weer en kreeg ik al een beetje de slag te pakken. Een week later had ik geen buikpijn meer (echt ernstig dat lijf van mij) en durfde ik het weer aan. Na 40 minuten hoepelen was ik in mijn nopjes met mezelf. Ik heb de slag te pakken en de hoepel valt nog maar een enkele keer, ook ontdekte ik dat het een ideale beweging is tijdens het kijken van Netflix. Er zit een klein beetje beweging in nu, in dat onsportieve lijf van mij ; ) 

eind april

De tuin..

We genoten een weekend van het heerlijke zomerse weer wat ineens de kop op stak in de week van 20 april en hingen vooral in de tuin. De cactus mocht ook even mee genieten van het zonnetje : ) Ik las weer eens een boek uit en we vierde met een borreltje dat we 5 jaar samen waren op 20/04. Ook hadden we die week meerdere gezellige avonden met de buren in onze tuin, super leuk om gezellige buren te hebben! We bestelden afgelopen maand de schuttingen en hebben die tijdens het weekend van Koningsdag samen gezet. De tuin is nog lang niet af, maar het is al zo leuk om nu duidelijk te zien wat onze tuin is. Het is ook groter dan we gedacht hadden. Na die eerste dag schutting plaatsen hadden we wel een lekkere sushi maaltijd verdiend! Nu maar hopen dat de schutting blijft staan met die Nederlandse rukwinden van tegenwoordig.

Verder hadden we vrienden te logeren, gingen naar de bios en ik wandelden door de Intratuin. Vooral omdat ik het leuk vind : ) Maar helaas heb ik ook een plant eigenhandig vermoord en ik baalde als een stekker. Ik dacht hetzelfde plantje voor de slaapkamer te scoren afgelopen weekend, helaas hadden ze deze niet, waardoor ik nog meer baalde van mijn enthousiaste gieter gebruik op de slaapkamer. Ik was zo blij met mijn hang plantje en ik hoop hem binnenkort weer te kunnen kopen. Had er echt de pest in dat ik niet eerst goed gekeken had hoeveel water hij nodig had. Het Intratuin bezoekje veranderde al snel weer in een zeer geslaagde middag. Ik was al tijden op zoek naar deze kleine Monstera en zag er ineens 1 staan vanuit mijn ooghoeken. Geduld en veel bezoekjes aan Intratuin waren het waard, ik ben helemaal happy met deze nieuwe groene vriend.

11 gedachten over “Schutting, 5 jaar samen en nieuw plantje.”

 1. Gefeliciteerd met de vijf jaar! 😉 En bewegen met Netflix op de achtergrond is echt gelijk een stuk minder erg he, haha!

 2. Wat leuk dat je weer bent gaan hoepelen! Ik vind dat zo lastig. Best een goede tip om het tijdens het tv kijken te doen. 😉

 3. Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samenzijn, is dat niet het houten jubileum?
  De schutting is prachtig en de plantjes ook! En dat hoepelen, is dat wat ze noemen een hoelahoep? En doe je dat dus gewoon binnen? Knap van je hoor, zeker omdat je niet van sporten (hmmm bewegen) houdt 😉

 4. Wat goed dat je aan het hoepelen geslagen bent. Dat zie ik mezelf nog niet 1-2-3. Ach, ik ben ook nog geen dertig 😉

 5. Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen! En je brengt me nu op het idee om ook weer te gaan hoepelen. Misschien dat ik dan ook terug wat sportiever word 😀

 6. Dat hoepelen, k weet nog dat ik ergens ooit heb gezien dat iemand het ook startte en de eerste week allemaal blauwe plekken had, alsof ze bij mr grey was geweest, hahahaha

  Lekker dat hoepelen zo, dat is heel goed voor je buikspieren, voor mij helaas nog onmogelijk, mag het nog niet, dus doe ik het maar op de driving range 😉

  X

 7. 5 jaar, congratz! <3
  En tof die plantjes… Vind het er altijd zo leuk uitzien.
  & succes met de tuinverbouwing! Wij gaan eind deze maand een aanpassing doen aan onze tuin..

 8. Jullie tuin ziet er op het fotootje echt precies zo uit als de onze hier! Wij hebben ‘m net laten doen. Rib uit m’n lijf maar het is echt Genieten met een hoofdletter G. Moet er wel bij zeggen dat we afgelopen jaar ook nog in de zandbak hebben geleefd. Alles op z’n tijd 🙂 Oh ja, en nu het klaar is lijkt het nog veel ruimer dan eerst!! Ben benieuwd wat je ervan gaat maken 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven