Seletti Monkey

Seletti Monkey, een bijzonder blikvanger.

De Seletti Monkey hanglamp stond al een aantal jaar op ons verlanglijstje. Tijdens de verhuizing kregen we de aap lamp cadeau van mijn oom en tante. Veel te gek cadeau, maar we zijn er oh zo blij mee!

Seletti Monkey 

De Seletti Monkey hanglamp is echt een blikvanger in onze woonkamer. Hij past helemaal in ons interieur en hij past vooral heel goed bij ons. Een beetje apart en een beetje gek. Daar houden wij van! Het is echt een prachtig cadeau en we zijn er zo ontzettend blij mee! De lamp komt uit de outdoor serie en kan dus ook buiten hangen. Wij wilden deze vanwege zijn zwarte kleur, omdat die heel goed past in ons interieur. De Seletti Monkey hangt bij ons dan ook gewoon in de woonkamer. Daar waar we hem iedere dag kunnen zien : ) De lamp was makkelijk op te hangen en naar wens was de hoogte aan te passen. De knoop bovenin hebben we even mee geworsteld, maar uiteindelijk vonden we de strop knoop het mooiste.

Seletti Monkey Outdoor
aap lamp
monkey lamp

De lamp is van kunststof en weegt daarom niet veel. Heel prettig bij het ophangen! De aap kan het bolletje vast houden zoals hier op de foto, maar hij kan ook uit zijn hand hangen. Beide staat ontzettend leuk en inmiddels hebben we hem hangend. We hebben er wel voor gekozen om er een ander bolletje in te draaien. Seletti levert bij de lamp een bolletje, maar dat was net een bouwlamp zo fel. Wij hebben er een smart lamp ingedraaid zodat we de lamp ook kunnen bedienen en dimmen via google home. De Seletti Monkey is hier iedere avond aan en maakt ook zo’n toffe schaduw op de muur. Deze blikvanger is hier helemaal thuis : )

Scroll naar boven