Serax cactus bloemenvaas

Serax cactus bloemenvaas De blikvanger in huis!

Ik beken, ik heb een cactus-probleem, een cactus fetisj, een cactus verslaving! Ik word blij van bloemen, van chocolade, van Bink en van Tommy, maar ik word net zo blij van mijn cactus plantjes en ik deelde al wat leuke cactus decoratie spulletjes vorige week met een mini wishlist. Die toffe Serax cactus bloemenvaas in meerdere maten, die wou ik.. Nou, IK HEB ER TWEE NU! En ja, dat moet ik in hoofdletters schreeuwen, want ik ben zo blij ; )

Ik zag de Serax cactus bloemenvaas in meerdere maten op de website van FonQ staan, met korting! Ik kon mezelf gewoon niet meer beheersen. Mijn handje ging als vanzelf over mijn Iphone scherm en de small Serax cactus bloemenvaas belande spontaan in mijn digitale winkelmandje. Op dit punt probeerde ik mijn hand er van te overtuigen dat dit niet nodig was, maar die hand had echt een eigen leven. (Echt waar Tommy, ik kon er niks aan doen hihi) Die hand moet gedacht hebben dat alleen een klein cactus vaasje zo eenzaam zou staan in de vensterbank dus moest maat medium ook maar mee.

Serax cactus vaas

En zo staan de gebroeders prikkelbaar onze vensterbank nu te versieren. EN IK VIND ZE ZOOOOOOOOOO LEUK! Zo leuk dat ik denk dat de Serax cactus bloemenvaas large ook nog wel een keer in huis komt.

Toen ik vorige week aan het bloemschikken was heb ik ook wat bloemen verdeeld over de cactussen en ik vind het eindplaatje helemaal leuk. Ik heb tegen Tommy zelfs gezegd dat ik verliefd was op mijn eigen bloemencreatie, ‘bloemschikken is mijn talent’ zei ik.

Serax cactus Serax cactus bloemenvaas

Is van porselein en prikt niet ; ) Wat ik ook zo tof vind aan deze vazen is het feit dat ze al een eyecatcher zijn zonder bloemen, als de bloemen dood zijn kunnen ze gewoon blijven staan. Ik heb de small en de medium besteld bij FonQ en de levering was de volgende dag al en het was super goed ingepakt. Iets waar ik heel blij mee was, want je weet maar nooit met de postbezorgers van tegenwoordig. De small versie is 20cm hoog en de medium is 29cm.

Zo heb je geen vazen en zo heb je er 3 in huis! Zeg nou zelf, cactussen en bloemen gaan heel goed samen en als je dan toch beide heel erg leuk vind moet je jezelf even kietelen. Am I right?!  Yes I am! ; )

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 en deel 2 van toffe cactus decoratie items.

De cactus voorraadpot.

De Blokker cactus vaas.

Echte cactus planten.

serax vaas cactus

16 gedachten over “Serax cactus bloemenvaas De blikvanger in huis!”

 1. deze staan ook al heel lang op mijn wishlist, met kerst kreeg ik ze niet,
  dus ik ga een poging voor mijn verjaardag doen…
  Ik wil ze gewoon zoooooo graag

 2. Oooooh geweldig zijn ze, deze wil ik zó graag hebben! Ze staan echt ontzettend leuk met die bloemen er in. Goede aankoop! <3

 3. Oh die zijn leuk! De bloemen die je erin gezet hebt, passen er ook perfect bij. Lijkt me echt iets waar je blij van wordt, gewoon door ernaar te kijken!

 4. Leuk Sammie, vooral als je van cactussen houdt!
  En je mag heus wel eens iets kopen wat je niet nodig hebt hoor!!!
  Daar wordt een mens ook blij van 😉

 5. Zal ik de rest maar volgen dan? Wat zijn ze GAAF hahahahaha

  Maar nee, mijn huis staat al zo vol, ik zou niet weten waar ik ze neer moet zetten maar wie weet kan ik er een ander mee verrassen, iemand die geen groene vingers heeft, lol…

  X

 6. Pingback: Deze blogposts wil je niet missen #2

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven