Serax cactus mini vaas

Serax cactus vaas blijft cool, nu ook in mini variant.

De Serax cactus vaas blijft mijn favoriete item in huis en dan heb ik er ook nog eens 2. Ze staan hier inmiddels iets langer dan een jaar in huis en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken. Ik blijf ze tof, cool, mooi, apart en leuk vinden ; ) Het is iedere keer weer een feestje om ze te vullen met bloemen. Het is iedere keer weer een feestje om ze te zien staan met mooie kleurrijke bloemen. Het is gewoon altijd een feestje met de cactus vazen ; )

Al zijn ze ook gaaf als er geen bloemen in staan. Het gebeurt regelmatig dat mijn cactus vazen gewoon mooi staan te wezen als object zijnde. Bloemen gaan nou eenmaal dood en ik haal niet altijd direct nieuwe bloemen. Gelukkig komt Bloomon regelmatig bezorgen, maar dan nog, de vazen staan vaak genoeg leeg. Met iedere andere vaas zou dat er gek uit zien, maar met de Serax vaas niet.

Serax cactus vaas.

Serax cactus vaas

Toen ik een tijd geleden in de stad was zag ik 2 mini Serax cactus vaasjes en ik was op slag verliefd. Ik kon het dan ook niet laten en voor ik het wist stond ik bij de kassa om ze af te rekenen. Ik had er natuurlijk 1 mee kunnen nemen, maar net als me de grotere vazen vond ik 1 maar niks. Twee is altijd beter ; ) Nu staan er dus 4 Serax cactus vazen in de vensterbank en ik hou van dat plekje voor het raam.

Het is denk ik wel mijn meest favoriete plekje in huis. Altijd als ik er naar kijk krijg ik er een glimlach van op mijn gezicht. Als ik thuis kom en de woonkamer binnen kom lopen is dat plekje het eerste wat mijn blik vangt. Het verveelt nooit! De mini vaasjes zijn niet geschikt voor veel bloemen, met 1 of 2 bloempjes is het vaasje wel vol. Gelukkig zijn deze mini’s ook net zo leuk zonder bloemen als met bloemen. Ik laat ze dan ook vaak gewoon leeg of zet er 1 bloemetje in als ik genoeg bloemen in een bos heb.

mini Serax cactus vaasjes
Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

Wil je nog meer toffe cactus inspiratie zien? Bekijk dan ook eens mijn andere artikelen over cactussen in huis!

Deel 1 en deel 2 van toffe cactus decoratie items.

De cactus voorraadpot.

De Blokker cactus vaas.

Echte cactus planten.

14 gedachten over “Serax cactus vaas blijft cool, nu ook in mini variant.”

  1. Toen ik vorige week in Engeland was zag ik ook veel cactus ,,dingetjes,, en ik moest gelijk aan jou denken!

  2. Ik vind ze echt heel leuk. Ik zag laatst een collectie cactus vazen staan en ik moest meteen aan jou denken.

  3. Ik moet vriendlief deze vazen maar eens showen, hij is ook gek op alles wat met cactussen te maken heeft. 😛 Moet zeggen dat ze er ook wel erg leuk uit zien, vooral met die kleurige gerbera’s erin. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven