Sharing is Caring tag leeft voort..

Weten jullie nog dat ik met een nieuwe tag kwam? De Sharing is Caring tag verzon ik in mijn hoofdje, typte deze op mijn blog en plaatste deze online op het web. Ingevuld en wel, en ik gaf de tag door aan andere bloggers. Inmiddels heb ik gezien dat de tag niet een stille dood is gestorven maar verder leeft..

Ja, ja, de tag word vrolijk door gegeven en ik heb de tag al meerdere keren gespot en daar word ik dan toch wel blij van : ) Het doel van de tag is natuurlijk delen en vandaag wil ik dan met jullie delen waar ik de tag allemaal al gezien heb.

Natuurlijk heb ik niet 24 uur per dag de tijd om het internet in de gaten te houden dus sta je er niet tussen of weet jij iemand die de tag ook invulde? Laat het me weten hier!

29 reacties op “Sharing is Caring tag leeft voort..”

  1. Is ook een super leuke tag, Sammie! Het doel erachter is ook erg mooi. Dus lieve blogcollega’s die hem nog niet hebben ingevuld…doen hoor!!!:-D

  2. Hoi Sammie, ik heb jou tag ook ingevuld omdat Bente mij had getagt in haar sharing is caring tag! Leuke tag trouwens ๐Ÿ™‚

  3. ik ben deze tag al een paar tegengekomen bij andere blogjes. ik vind het zelf ook een leuke tag. zou ik deze tag ook mogen invullen? ik heb nog nooit een tag ingevuld en deze lijkt mij wel leuk.

  4. Wauw wat een super leuke tag heb je gemaakt!!! ๐Ÿ˜€ leuk om te zien bij andere mensen!! ๐Ÿ˜€ Om eerlijk te zijn ik wilde deze tag nog een keer gaan doen ๐Ÿ™‚

  5. Oh wat super! Heb ik meteen weer wat linkjes met sharing linkjes om nog meer en verder rond te kijken, hahaha

    Ja echt een gave tag is dit! <3

  6. Normaal laat ik nog weleens een tag voorbij gaan maar een tag bedoeld om nieuwe bloggers te ontdekken, is gewoon ontzettend leuk en origineel bedacht! Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top