53 In Tag

Sharing is caring #tag

Nadat ik een tijd geleden dit bericht las bij Blogaholic ben ik daar is over na gaan denken. Sharing is Caring.. Als ik een blog erg leuk vind van een andere blogger deel ik deze op Twitter of op Pinterest maar ik vergeet het ook vaak genoeg. Toen popte het idee naar binnen.. De Sharing is Caring Tag!

Deze tag gaat dus over bloggen..Maar niet over mijn eigen blogje, deze tag is er om andere bloggers in het zonlicht te zetten!
Ik zou het leuk vinden dat je mij vermeld als je de tag ook invult want.. Uhm.. Sharing is Caring ; )

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat? Ik was het laatst bij Jacqueline en las een boek recensie, ben nu ook wel nieuwsgierig naar dit boek.

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat? Dat was een tag bij Inge, omdat ik de tag wel leuk vond en die nog is wil invullen.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan? Jup, de laatste die ik deelde was van Cassilda. Ik deel meestal via Twitter maar soms ook wel eens via Pinterest.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks? Eigenlijk bij best veel bloggers, ik lees vaak via bloglovin en er zijn een hoop bloggers die iedere dag een nieuw artikel online hebben staan. Maar om er 3 te noemen.. Nesrin, Morgaine’s passions en Sas.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd? De ingevulde blogmannen tag bij Billy, zo ontdekte ik weer nieuwe bloggers : )

Bij welke blogger leer je vaak iets? Bij Blogaholic leer ik altijd wel iets nieuws, en ik vind het leuk om steeds meer over bloggen te weten.

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt? De laatste DIY die ik gelezen heb was van Dina, zelf een bloemenkroon maken.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat? Bij Bente las ik dit recept pas geleden.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan? Dat was bij Laura en dat blogje ging over haar vriend die voor zijn studie naar Istanbul ging.

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vind dat de foto’s altijd zo mooi zijn: Lonneke van Bringing Happiness, ik vind haar foto’s altijd om te kwijlen zo mooi! De foto’s van Rianne vind ik ook altijd erg mooi. Pauline heeft ook altijd van die schitterende heldere foto’s en ik ga even vals spelen en noem nog een vierde blogger.. Want vind de foto’s van Ester ook altijd erg mooi.

Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vind? Meerdere bloggers vind ik hele leuke layouts hebben. Die van Nina vind ik erg leuk maar die van Laura vind ik ook erg tof.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot? Bij Dennis ontdek ik iedere keer weer nieuwe muziek maar het is vaak niet mijn smaak hihi.

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vind dat iedereen die is moet lezen? Welke is dat dan? Dat was de post van Deisy over een pessimistische partner, ik vond die zo boeiend en leuk geschreven. Dat komt waarschijnlijk ook omdat het zo herkenbaar was, ik zie namelijk ook vaak eerst beren op de weg en Tommy is toch wel het tegenovergestelde.

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat? Bij Marion kijk ik altijd uit naar de Loving lazy sundays artikelen en de blabla blogjes. Vind al dat random geklets altijd zo leuk, het gaat altijd over van alles en nog wat en de droge humor vind ik ook erg leuk.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt? Jolien volg ik nog niet zo heel lang maar vind haar blog erg leuk.

Tag nu 3 bloggers om deze tag in te vullen en vergeet ze niet te vertellen dat je dat gedaan hebt ; ) Ik tag Northflix want daar ben ik ook regelmatig aan het lezen. Jenn tag ik ook, ik kom er al een hele tijd (op haar blog) en lees altijd graag met haar mee. Jacqueline, ik tag jou ook : )

Maar omdat ik wil dat de tag niet te snel verdwijnt tag ik nog wat andere bloggers waar je ook zeker is langs moet gaan!  Marij, Flavie, Anouk, Xaviera, Sabrina en Wanda.

 • Tamarah
  april 21, 2015 at 7:58 am

  Leuk bedacht deze TAG!

 • Dina
  april 21, 2015 at 8:54 am

  Wat een leuke TAG heb je bedacht. Altijd leuk ook om zo nieuwe blogs te ontdekken!

 • Ilse
  april 21, 2015 at 8:55 am

  Oh leuk! Deze tag ga ik ook doen!

  • zosammie
   april 21, 2015 at 9:07 am

   Leuk! 🙂

   • Ilse
    april 22, 2015 at 9:28 am

    Hoewel… Ik kan je vragen niet kopiëren en om alles over te typen ben ik te lui, dus nog even kijken hoe ik dat ga doen! 😉

    • zosammie
     april 22, 2015 at 9:34 am

     Ik heb ze naar je gemaild 😉

 • Jenn
  april 21, 2015 at 9:39 am

  Wat een leuke tag heb je bedacht! Ik ga hem doen, maar ik ben eerst nog getagd voor een andere tag die ik nog in de wacht heb staan, dus kan wel even duren, ik probeer de tags niet te kort achter elkaar te doen 🙂

  • zosammie
   april 21, 2015 at 9:46 am

   snap ik, ik probeer ze ook altijd een beetje te verspreiden 🙂

 • Deisy
  april 21, 2015 at 9:42 am

  Wat een ongelooflijk toffe tag heb jij bedacht meis 😀 Echt wauw! Ik ga deze onthouden en gaat 100% nog een keer op mijn site terug laten komen want inderdaad: sharing is caring! Lief trouwens dat je mijn artikel noemt, topper <3

  • zosammie
   april 21, 2015 at 9:50 am

   Dankjewel, wat lief 🙂 Ben erg benieuwd naar jouw antwoorden! Vond het ook een super artikel dus dan mag het genoemd worden 😉 x

 • Marij
  april 21, 2015 at 9:57 am

  Bedankt voor het taggen lieve Sammie! Erg leuk bedacht. Heel fijn als je mij een mail stuurt met de vragen! Zet de tag volgende week online.x

  • zosammie
   april 21, 2015 at 10:08 am

   ga ik doen! 🙂

 • Nesrin
  april 21, 2015 at 10:46 am

  Dit is cool en tof dat je dit hebt bedacht. Ik vind het heel leuk en waardeer jouw bezoekjes aan mijn blog, lief dat je dit noemt.

  Ik ga nu klikken naar de rest ben benieuwd want ik er een paar niet.

  • zosammie
   april 21, 2015 at 10:50 am

   Ik bezoek jou blogje altijd met plezier behalve als het over sporten gaat, dan bedenk ik me weer hoe lui ik ben 😉

 • Northflix
  april 21, 2015 at 12:25 pm

  Wat een ontzettend leuk idee!
  Uiteraard neem ik deze ‘nominatie’ aan! Bedankt 🙂 Ik voel me vereerd!

 • Marion
  april 21, 2015 at 12:32 pm

  Ontzettend leuke tag heb je gemaakt! Deze ga ik meteen opslaan! Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wie waar leest en dan weer nieuwe blogjes ontdekken. Thanks voor het benoemen van mijn LLS en geblaat! X

 • kelly
  april 21, 2015 at 12:55 pm

  Ooo leuk..ga gelijk rondneuzen!

 • Lesley Van de Langkruis
  april 21, 2015 at 1:20 pm

  Wat heb je een leuk tag bedacht! Ik ga hem onthouden om een keer in te vullen 🙂

 • Swaen
  april 21, 2015 at 2:03 pm

  Jaaa, zo leer ik weer allemaal nieuwe blogs kennen. Leuk gedaan 🙂

 • jackie
  april 21, 2015 at 3:16 pm

  wat een leuke uitgebreide tag…
  Daar ga ik van het weekend eens rustig voor zitten..
  inc jouw linkjes, ik neem de laatste tijd niet echt de tijd om nieuwe blogs te zoeken

 • joor
  april 21, 2015 at 3:52 pm

  Wat een super leuke tag! !!!! 🙂 leuk om weer andere blogs te lezen en ontdekken!

 • Billy
  april 21, 2015 at 7:07 pm

  en nu vind ik dit ook wel een heel nuttig logje… 🙂

 • Wanda
  april 21, 2015 at 7:54 pm

  Super leuke tag! Leuk dat je me hebt getagd en ja, ik ga hem zeker invullen! Volgens mij krijgen we dit weekend slecht weer dus ideaal om me hier dan eens op te gaan storten! Plus je noemt ook een hoop bloggers die ik volgens mij nog niet ken, dus daar ga ik ook zeker een kijkje nemen!

 • Xaviera
  april 21, 2015 at 9:09 pm

  Wat een leuke tag heb je gemaakt! Het zijn leuke vragen allemaal en ik geloof ook heel erg in sharing is caring. 🙂 Bedankt voor het taggen, ik heb nog een paar andere tags in de wacht staan maar deze zal zeker verschijnen op mijn blog!

 • Bente
  april 21, 2015 at 9:19 pm

  Wat een super leuke tag heb je bedacht! Er zitten heel wat blogs tussen die ik niet ken (ook een hele boel wel ;)) maar leuk om ze wat nieuw leesvoer te ontdekken!

 • Sas
  april 21, 2015 at 9:29 pm

  Oh dit vind ik echt wel een erg leuke tag die je hebt gemaakt! Super tof en heel leerzaam. Ik ga eens klikken op een aantal linkjes.

  En super lief dat ik behoor tot je dagelijkse blogbezoeken<3

 • Sanne
  april 21, 2015 at 9:35 pm

  Wat een leuke tag op je blog. En heel leuk om andere hun blogs eens te lezen en ontdekken.

 • Mariel
  april 21, 2015 at 9:41 pm

  Wat een ontzettend leuke tag, kende hem nog niet 🙂

  • Sammie
   april 21, 2015 at 10:22 pm

   Dan heb je niet goed gelezen denk ik, er staat bij dat ik hem verzonnen heb dus kun je hem inderdaad nog niet kennen.. 😉

 • Inge
  april 21, 2015 at 10:52 pm

  Wat een onwijs leuke tag heb je bedacht zeg! Complimenten! Lekker gevarieerd ook 🙂

 • Anouk
  april 22, 2015 at 11:05 am

  Heel leuk bedacht dit! En dank je wel voor het noemen! Ga even een kijkje nemen bij de andere bloggers.

  • zosammie
   mei 1, 2015 at 11:28 am

   Niet alleen noemen, ik had je zelfs getagd 😉

 • Morgaine
  april 22, 2015 at 2:06 pm

  Super TAG Sammie, mettertijd ga ik hem zeker ook overnemen als ik al niet getagged wordt onderweg, hahaha

  X

 • Paul
  april 22, 2015 at 11:33 pm

  Leuke tag, Sammie. En absoluut ook interessant om andere bloggers zo in het zonnetje te zetten.

 • Tag | Sharing is Caring! | wiebie74
  mei 3, 2015 at 12:35 am

  […] een plekje op mijn blog verdiend! Al was het alleen al omdat de bedenkster van deze originele tag, Sammie, me er zelf voor heeft […]

 • Estrella
  mei 7, 2015 at 8:33 pm

  Superleuke tag! En bedankt voor het compliment!

 • Tag: Sharing is caring | Muy Maaike
  mei 13, 2015 at 6:31 am

  […] ik laatst een tag tegen die daar perfect voor is: de sharing is caring-tag! Hij is bedacht door Sammie en bestaat uit 15 vragen over andere bloggers. Met andere woorden: pak er een kop (of pot) thee bij […]

 • Evelien
  mei 16, 2015 at 1:43 pm

  Ik vind deze tag echt zo leuk bedacht! Ik heb hem nu op meerdere blogs voorbij zien komen en word iedere keer blij van de blogs die ik erdoor ontdek.

 • Morgaine
  mei 17, 2015 at 11:37 pm

  Yiiiiiiihaaaaaaaaaaa wat een werk! Maar dan, toch ik werd ook getagged met jouw tag, hahaha en het staat ONLINE!

  here you go! oh nee, kan niet bij jou… pasten, hahaha nou hij staat er nu…

  • zosammie
   mei 18, 2015 at 8:32 am

   Ik kom kijken 🙂

 • Sharing is Caring Tag | Daily dose of Rose
  juli 3, 2015 at 1:32 pm

  […] aangeeft dat het vrijblijvend is… Weten wij wel beter. :p Oké, deze tag is gemaakt door Sammie van Zo Sammie en Zo. Het is de bedoeling dat ik heel veel linkjes naar blogs en blogschrijvers ga […]

 • Blogs over bloggen #4 - Blogaholic.nl
  juli 8, 2015 at 6:39 am

  […] Sharing is caring #tag – Ze schreef hem al een tijdje geleden, maar ik ontdekte hem pas: de blogtag die Sammie schreef aan de hand van mijn netwerk-tips. Leuk! Doe je mee? […]

 • Margo
  juli 8, 2015 at 11:08 am

  Ben zelf niet zo van de tags invullen, maar door jouw tekst heb ik nu wel een heleboel nieuwe blogs ontdekt! Erg leuk!

  • zosammie
   juli 8, 2015 at 11:09 am

   Dat is altijd leuk om te horen 🙂

 • Sharing is Caring Tag - Liever Voordelig
  juli 31, 2015 at 5:44 am

  […] om via een aantal vragen die aan een interview doen denken de tag in te vullen. Deze tag is door Sammie van Zo Sammie Enzo in het leven geroepen om vooral andere bloggers in het zonnetje te zetten. Wij […]

 • #Tag | Sharing is caring - Peachlife
  augustus 10, 2015 at 4:30 pm

  […] tag is verzonnen door ZoSammie en ideaal om nieuwe blogs te delen, en zo ook te leren kennen. In deze tag verwijs ik naar blogs […]

 • Tag / Sharing is Caring - Sim's Cup Of Tea
  augustus 14, 2015 at 9:07 am

  […] niet eerder geweest zijn, dan moet je zeker eens een kijkje nemen. De tag is officieel bedacht door ZoSammie. Dit blog heb ik weer via deze tag leren […]

 • Tuesday Tag Day: Sharing is caring - La Femme Fem
  oktober 5, 2015 at 6:48 pm

  […] vind ik het leuk om nieuwe blogs te ontdekken en in het zonnetje te zetten. De tag is bedacht door Sammie. Vandaag deel ik dan ook graag deze tag! Ben je er klaar […]

 • Tuesday Tag Day: Sharing is caring | La Femme Fem
  november 26, 2015 at 11:06 pm

  […] vind ik het leuk om nieuwe blogs te ontdekken en in het zonnetje te zetten. De tag is bedacht door Sammie. Vandaag deel ik dan ook graag deze tag! Ben je er klaar […]

 • Sharing is Caring Tag - Roos denkt...
  januari 25, 2016 at 12:18 am

  […] aangeeft dat het vrijblijvend is… Weten wij wel beter. :p Oké, deze tag is gemaakt door Sammie van Zo Sammie en Zo. Het is de bedoeling dat ik heel veel linkjes naar blogs en blogschrijvers ga […]

 • Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst
  november 5, 2016 at 10:08 pm

  […] Sharing is Caring – Sammie […]

 • Sharing is Caring Tag | Roos denkt...
  juli 6, 2017 at 4:47 pm

  […] aangeeft dat het vrijblijvend is… Weten wij wel beter. :p Oké, deze tag is gemaakt door Sammie van Zo Sammie en Zo. Het is de bedoeling dat ik heel veel linkjes naar blogs en blogschrijvers ga […]

 • Tag: Sharing is caring - Mamaliefde
  januari 19, 2018 at 2:52 pm

  […] maar niet opgeslagen, dus weet helaas niet meer waar. De credits van deze tag gaan echter naar Zosammie die deze vragen heeft bedacht. Een super leuke tag, zeker als je van bloggen houdt en altijd […]