Sharing is caring #tag

Nadat ik een tijd geleden dit bericht las bij Blogaholic ben ik daar is over na gaan denken. Sharing is Caring.. Als ik een blog erg leuk vind van een andere blogger deel ik deze op Twitter of op Pinterest maar ik vergeet het ook vaak genoeg. Toen popte het idee naar binnen.. De Sharing is Caring Tag!

Deze tag gaat dus over bloggen..Maar niet over mijn eigen blogje, deze tag is er om andere bloggers in het zonlicht te zetten!
Ik zou het leuk vinden dat je mij vermeld als je de tag ook invult want.. Uhm.. Sharing is Caring ; )

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat? Ik was het laatst bij Jacqueline en las een boek recensie, ben nu ook wel nieuwsgierig naar dit boek.

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat? Dat was een tag bij Inge, omdat ik de tag wel leuk vond en die nog is wil invullen.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan? Jup, de laatste die ik deelde was van Cassilda. Ik deel meestal via Twitter maar soms ook wel eens via Pinterest.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks? Eigenlijk bij best veel bloggers, ik lees vaak via bloglovin en er zijn een hoop bloggers die iedere dag een nieuw artikel online hebben staan. Maar om er 3 te noemen.. Nesrin, Morgaine’s passions en Sas.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd? De ingevulde blogmannen tag bij Billy, zo ontdekte ik weer nieuwe bloggers : )

Bij welke blogger leer je vaak iets? Bij Blogaholic leer ik altijd wel iets nieuws, en ik vind het leuk om steeds meer over bloggen te weten.

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt? De laatste DIY die ik gelezen heb was van Dina, zelf een bloemenkroon maken.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat? Bij Bente las ik dit recept pas geleden.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan? Dat was bij Laura en dat blogje ging over haar vriend die voor zijn studie naar Istanbul ging.

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vind dat de foto’s altijd zo mooi zijn: Lonneke van Bringing Happiness, ik vind haar foto’s altijd om te kwijlen zo mooi! De foto’s van Rianne vind ik ook altijd erg mooi. Pauline heeft ook altijd van die schitterende heldere foto’s en ik ga even vals spelen en noem nog een vierde blogger.. Want vind de foto’s van Ester ook altijd erg mooi.

Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vind? Meerdere bloggers vind ik hele leuke layouts hebben. Die van Nina vind ik erg leuk maar die van Laura vind ik ook erg tof.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot? Bij Dennis ontdek ik iedere keer weer nieuwe muziek maar het is vaak niet mijn smaak hihi.

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vind dat iedereen die is moet lezen? Welke is dat dan? Dat was de post van Deisy over een pessimistische partner, ik vond die zo boeiend en leuk geschreven. Dat komt waarschijnlijk ook omdat het zo herkenbaar was, ik zie namelijk ook vaak eerst beren op de weg en Tommy is toch wel het tegenovergestelde.

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat? Bij Marion kijk ik altijd uit naar de Loving lazy sundays artikelen en de blabla blogjes. Vind al dat random geklets altijd zo leuk, het gaat altijd over van alles en nog wat en de droge humor vind ik ook erg leuk.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt? Jolien volg ik nog niet zo heel lang maar vind haar blog erg leuk.

Tag nu 3 bloggers om deze tag in te vullen en vergeet ze niet te vertellen dat je dat gedaan hebt ; ) Ik tag Northflix want daar ben ik ook regelmatig aan het lezen. Jenn tag ik ook, ik kom er al een hele tijd (op haar blog) en lees altijd graag met haar mee. Jacqueline, ik tag jou ook : )

53 gedachten over “Sharing is caring #tag”

   1. Hoewel… Ik kan je vragen niet kopiëren en om alles over te typen ben ik te lui, dus nog even kijken hoe ik dat ga doen! 😉

 1. Wat een leuke tag heb je bedacht! Ik ga hem doen, maar ik ben eerst nog getagd voor een andere tag die ik nog in de wacht heb staan, dus kan wel even duren, ik probeer de tags niet te kort achter elkaar te doen 🙂

 2. Wat een ongelooflijk toffe tag heb jij bedacht meis 😀 Echt wauw! Ik ga deze onthouden en gaat 100% nog een keer op mijn site terug laten komen want inderdaad: sharing is caring! Lief trouwens dat je mijn artikel noemt, topper <3

  1. Dankjewel, wat lief 🙂 Ben erg benieuwd naar jouw antwoorden! Vond het ook een super artikel dus dan mag het genoemd worden 😉 x

 3. Bedankt voor het taggen lieve Sammie! Erg leuk bedacht. Heel fijn als je mij een mail stuurt met de vragen! Zet de tag volgende week online.x

 4. Dit is cool en tof dat je dit hebt bedacht. Ik vind het heel leuk en waardeer jouw bezoekjes aan mijn blog, lief dat je dit noemt.

  Ik ga nu klikken naar de rest ben benieuwd want ik er een paar niet.

 5. Ontzettend leuke tag heb je gemaakt! Deze ga ik meteen opslaan! Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wie waar leest en dan weer nieuwe blogjes ontdekken. Thanks voor het benoemen van mijn LLS en geblaat! X

 6. wat een leuke uitgebreide tag…
  Daar ga ik van het weekend eens rustig voor zitten..
  inc jouw linkjes, ik neem de laatste tijd niet echt de tijd om nieuwe blogs te zoeken

 7. Super leuke tag! Leuk dat je me hebt getagd en ja, ik ga hem zeker invullen! Volgens mij krijgen we dit weekend slecht weer dus ideaal om me hier dan eens op te gaan storten! Plus je noemt ook een hoop bloggers die ik volgens mij nog niet ken, dus daar ga ik ook zeker een kijkje nemen!

 8. Wat een leuke tag heb je gemaakt! Het zijn leuke vragen allemaal en ik geloof ook heel erg in sharing is caring. 🙂 Bedankt voor het taggen, ik heb nog een paar andere tags in de wacht staan maar deze zal zeker verschijnen op mijn blog!

 9. Wat een super leuke tag heb je bedacht! Er zitten heel wat blogs tussen die ik niet ken (ook een hele boel wel ;)) maar leuk om ze wat nieuw leesvoer te ontdekken!

 10. Oh dit vind ik echt wel een erg leuke tag die je hebt gemaakt! Super tof en heel leerzaam. Ik ga eens klikken op een aantal linkjes.

  En super lief dat ik behoor tot je dagelijkse blogbezoeken<3

 11. Pingback: Tag | Sharing is Caring! | wiebie74

 12. Pingback: Tag: Sharing is caring | Muy Maaike

 13. Ik vind deze tag echt zo leuk bedacht! Ik heb hem nu op meerdere blogs voorbij zien komen en word iedere keer blij van de blogs die ik erdoor ontdek.

 14. Yiiiiiiihaaaaaaaaaaa wat een werk! Maar dan, toch ik werd ook getagged met jouw tag, hahaha en het staat ONLINE!

  here you go! oh nee, kan niet bij jou… pasten, hahaha nou hij staat er nu…

 15. Pingback: Sharing is Caring Tag | Daily dose of Rose

 16. Pingback: Blogs over bloggen #4 - Blogaholic.nl

 17. Ben zelf niet zo van de tags invullen, maar door jouw tekst heb ik nu wel een heleboel nieuwe blogs ontdekt! Erg leuk!

 18. Pingback: Sharing is Caring Tag - Liever Voordelig

 19. Pingback: #Tag | Sharing is caring - Peachlife

 20. Pingback: Tag / Sharing is Caring - Sim's Cup Of Tea

 21. Pingback: Tuesday Tag Day: Sharing is caring - La Femme Fem

 22. Pingback: Tuesday Tag Day: Sharing is caring | La Femme Fem

 23. Pingback: Sharing is Caring Tag - Roos denkt...

 24. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

 25. Pingback: Sharing is Caring Tag | Roos denkt...

 26. Pingback: Tag: Sharing is caring - Mamaliefde

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven